NK Schiedel Novi Golubovec: razlika između inačica

Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
m sređeno
Nema sažetka uređivanja
Redak 24: Redak 24:
== Povijest ==
== Povijest ==


Raniji naziv kluba je bio '''NK Bojovnik 7'''. Najveći klupski uspjeh je plasman u 1/16 finala nogometnoga kupa Hrvatske gdje su poraženi od [[HNK Hajduk|Hajduka]] iz [[Split]]a rezultatom 3:2. U to vijeme predjsednik kluba je bio general [[Ivan Korade]].
Raniji naziv kluba je bio '''NK Bojovnik 7'''. Najveći klupski uspjeh je plasman u 1/16 finala nogometnoga kupa Hrvatske gdje su poraženi od [[HNK Hajduk|Hajduka]] iz [[Split]]a rezultatom 3:2. U to vijeme predsjednik kluba je bio general [[Ivan Korade]].


Klub je [[2009.]] ponovno ušao u [[4. HNL]] središte, iako je u prvenstvu Krapinsko-zagorske županije bio 3. na tablici, ali je jedni zadovoljavao uvjete za viši rang.
Klub je [[2009.]] ponovno ušao u [[4. HNL]] središte, iako je u prvenstvu Krapinsko-zagorske županije bio 3. na tablici, ali je jedni zadovoljavao uvjete za viši rang.

Inačica od 26. studenoga 2009. u 14:20

NK Schiedel Novi Golubovec
Puno ime Nogometni klub Schiedel Novi Golubovec
Osnovan 1979.
Igralište Šterc
Kapacitet 500
Trener Slavko Behin
Liga 4. Hnl Središte
2009./10. 12. mjesto 4. HNL
Domaći dres
Gostujući dres

NK Schiedel je nogometni klub iz mjesta Novi Golubovec.

Povijest

Raniji naziv kluba je bio NK Bojovnik 7. Najveći klupski uspjeh je plasman u 1/16 finala nogometnoga kupa Hrvatske gdje su poraženi od Hajduka iz Splita rezultatom 3:2. U to vijeme predsjednik kluba je bio general Ivan Korade.

Klub je 2009. ponovno ušao u 4. HNL središte, iako je u prvenstvu Krapinsko-zagorske županije bio 3. na tablici, ali je jedni zadovoljavao uvjete za viši rang.

Nedovršeni članak NK Schiedel Novi Golubovec koji govori o hrvatskom nogometnom klubu treba dopuniti. Dopunite ga prema pravilima Wikipedije.