Razgovor sa suradnikom:Dtom/Arhiva5: razlika između inačica

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
→‎alo: čestitka
Novi odlomak: hvala lijepo
Redak 118: Redak 118:


Nadam se da će nova 2010. još više zbližiti naša dva naroda kao što je to učinila Wikipedija, koju ostavljamo u nasleđe našim naslednicima da budu mnogo pametniji nego što smo to mi bili. SRETNO i ŽIVELI!--[[Suradnik:Intermedichbo|Intermedichbo]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Intermedichbo|razgovor]])</small> 14:03, 29. prosinca 2009. (CET)
Nadam se da će nova 2010. još više zbližiti naša dva naroda kao što je to učinila Wikipedija, koju ostavljamo u nasleđe našim naslednicima da budu mnogo pametniji nego što smo to mi bili. SRETNO i ŽIVELI!--[[Suradnik:Intermedichbo|Intermedichbo]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Intermedichbo|razgovor]])</small> 14:03, 29. prosinca 2009. (CET)

== hvala lijepo ==

Bas mi je zao ako si se osjetio pogodjenim, medjutim u clanku [[Nacionalizam]] stoji da je to nesto pozitivno. Dakle, oni koji osjecaju da je to nesto pozitivno, ne bi trebali biti pogodjeni mojim rijecima. Zanimljivo da tom Croqu nisi dao zuti karton za njegovo ponasanje prema drugim suradnicima, tj. prema meni, a jednako tako ni za zagadjivanje raznih clanaka o politickim i povijesnim temama. Naime, ja kada nekog nazovem nacionalistom, onda mi se servira zuti karton, a kad on pise u clanke da je neko ljevicar, jugonostalgicar i komunist, onda nikom nista. Mislim da bi trebao razmisliti o tome.--[[Suradnik:Fhms|Fhms]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Fhms|razgovor]])</small> 16:57, 31. prosinca 2009. (CET)

Inačica od 31. prosinca 2009. u 17:57

Budite ljubazni!

Stranice za razgovor nisu mjesto za javna optuživanja i vrijeđanja, bilo suradnika wikipedije, bilo drugih osoba. Doprinosi pojedinih sudionika rasprava u biti odražavaju njihovo vlastito mišljenje i kućni odgoj. Nedostojne rasprave štete i ugledu same Wikipedije.

Pazite na ljudski ton u ophođenju!

Vidi također: Wikibonton, Bez osobnih napada, Maltretiranje i Pretpostavite dobru namjeru

Arhiva 1Arhiva 2Arhiva 3Arhiva 4

CU

Hello Dtom, I've restored your CU flag, E.coli is a second CU. Regards, Leinad (razgovor) 23:22, 29. rujna 2009. (CEST)[odgovori]

Hvala

Zahvaljujem na glasovanju prilikom izbora za administratora. Fraxinus (razgovor) 22:45, 30. rujna 2009. (CEST)[odgovori]

Autopatrol

Bok! Morat ćeš mi malo pojasniti prava i dužnosti koje sam dobio. Može kakav link? Lijep pozdrav, dnik 18:05, 2. listopada 2009. (CEST)[odgovori]

Koga vi štitite

Pozdrav,

Wikipedija je mjesto za iznašanje činjenica o nekome ili nećemu, zašto pokušavaš sakriti istinu?— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Zamp.lopov (razgovordoprinosi)

Zahvala

Dtome, lave, hvala ti što si me podupria kad me se kandidiralo za administratora. Kubura (razgovor) 02:29, 3. listopada 2009. (CEST)[odgovori]

The orange strips

Pozdrav Tom,

nisam još na ti s wikipedijom, pa ne znam gdje sam to već napisao, uglavnom, tekst je u potpunosti naše vlasništvo. bend the orange strips djeluje u sklopu pravne osobe Udruge OSA i članak smo napisali sami, nalazi se jedino na profilima benda, gdje smo ga stavili sami tako da nije moguće da je prepisan. Pozdrav i hvala Valdet Luboteni— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Udrugaosa (razgovordoprinosi)

the orange strips 2

Pozdrav Dtom, već sam poslao poruku, sori ako gnjavim, dodao sam i izvore, mada smo mi izvor i malo izmjenio tekst. ako još uvijek nije dovoljno molio bih malu pomoć oko toga što točno treba napraviti. tekst je ćisto faktualan, nema baš mjesta za neku veliku uređivačku slobodu. hval unaprijed valdet— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Udrugaosa (razgovordoprinosi)

Pogledaj pitanje i moj odgovor, dodaj što misliš da treba, [1], pozz--Lasta 18:03, 7. listopada 2009. (CEST)[odgovori]

krivo oznaćen dvorac u Vukovaru :)

bok! evo tek sam se prijavila na W. i nemam pojma gdje bi prijavila da je na google earth-u krivo oznaćen dvorac Eltz u Vukovaru. Malo w je stavljeno na zgradu općine a ne na dvorac.

Promjena imena

Ako imas vremena [2]. Hvala --Seha (razgovor) 20:02, 18. listopada 2009. (CEST)[odgovori]

Slobodno --Seha (razgovor) 20:16, 18. listopada 2009. (CEST)[odgovori]

Zastita kafica

Kao mjesto za obracanje suradnika sa drugih projekata bi trebao biti pristupan i onima koji nisu potvrdjeni. Osim toga i suradnici koji se javljaju pod IP adresom imaju pravo rijeci. Diskusiju mozes prebaciti negdje drugdje u cjelini i ostaviti link na kaficu, ali zastita stranice je oduzimanje prava govora jer do sada ni jedan CU nije potvrdio da su IP adrese koje pisu na kaficu neki blokirani suradnici. Ako imas neke druge informacije (kao CU), zamolio bih te da ih objavis u smislu ta i ta IP adresa je taj i taj korisnik i da je blokiras, a ako ne onda bih te zamolio da kafic oslobodis zastite i das pravo glasa korisnicima koji pisu pod IP adresom i pogotovo korisnika sa drugih projekata koji nisu potvrdjeni na hr.wiki. Hvala. --WizardOfOz (razgovor) 19:19, 26. listopada 2009. (CET) [odgovori]

Onda ti moram prenijeti misljenje stjuarta sa IRC:
  • <Seha> Is it normal that a village pump can be semi protected just becouse a IP is taking a part on discussion?
  • <Jamesofur|food> not doing vandalism? no I would think not...
  • <erwin> Not for "taking part".
  • <Thogo> also not for taking a certain position, I'd say.
  • <Seha> no they just discuss
Zamolio bih te da jos jednom razmislis. Pozdrav --WizardOfOz (razgovor) 19:37, 26. listopada 2009. (CET)[odgovori]
PS: Preneseno sa dozvolom istih. --WizardOfOz (razgovor) 19:38, 26. listopada 2009. (CET) [odgovori]
Kao prvo nigdje ti nisam prijetio, nego te lijepo zamolio da razmislis jeli to dobro kada se zabrani pristup i glas neregistrovanim suradnicima. Cak i stjuardi dijele moje misljenje da to nije dobro. Zamolio bih te da se drzis pretpostavljanja dobre manjere. Sto se tice ponovne zastite kafica, za zastite u slucaju vandalizma imam razumijevanje ali za druge ne, ali o tome ne mogu govoriti i suditi jer nisam pregledao razloge zastita. Ako je vise puta bio zasticen iz istog razloga kao sad, onda ni to po mom misljenju nije bilo u redu (svejedno koji administrator je to uradio). Sto se tice tvoje izjave: svi znamo tko je ta IP adresa, ja ne znam. A ako svi znaju, vjerojatno nije tajna pa bih te molio za informaciju. Cisto da budem na istoj informativnoj razini kao i ostali. Hvala --WizardOfOz (razgovor) 20:04, 26. listopada 2009. (CET)[odgovori]
PS: Ispricavam ti se jer za ovo nisam mogao znati. --WizardOfOz (razgovor) 20:53, 26. listopada 2009. (CET)[odgovori]

Zahvala

Zahvaljujem na povjerenju i glasu za administratora Wikipedije na hrvatskom jeziku :-)-- Braco (razgovor)

Kosinj

--VeLeBeeT (razgovor) 14:39, 29. listopada 2009. (CET)Poštovani, zanima me s kojim pravom ste promijenili tekst u članku o Kosinju, i to uz napomenu da je prepisan sa stranice http://demo.ctk-rijeka.hr/Kosinj/index.htm. Riječ je, naime, o mojem autorskom tekstu koji je objavljen u vodiču Kosinjska dolina 2001. godine, a koji je preuzet na toj i nekim drugim stranicama, što me veseli. Budući da imam namjeru, kad ulovim vremena, osvježiti i dopisati stranicu kako bi se barem malo više saznalo o Kosinju, kosinjskoj baštini i ljepotama Kosinjske doline, molim Vas da bez jasnog razloga ne mijenjate članak.[odgovori]

zahvaljujem na pomoći... volio bih nastaviti pisati za wiki, no čini se da još puno toga moram naučiti... tek počinjem kužiti neke stvari tu... imam par pitanja i molim pomoć. unaprijed zahvaljujem na svemu!

zasto se na članak Blaženka Zvonković ne može doći sa google pretraživača, a par dana se moglo??? Kako u taj članak ubaciti slike? Pokušao sam prema uputama u tečaju, ali ne ide. je li problem u verifikaciji suradnje? --Ferdinandmax (razgovor) 14:43, 6. studenog 2009. (CET)

google pretraživač, slike...

hvala na dosadšjoj pomoći, unaprijed zahvaljujem na daljnjoj... volio bih nastaviti suradnju na wiki, ali čini se da još mnogo moram učiti... zasto se na članak Blaženka Zvonković više ne može doći sa google pretraživača, a par dana se moglo??? Kako u taj članak ubaciti slike, odnosno fotke njenih radova, eventualno i njenu? Pokušao sam, prema uputama iz tečaja, ali ne ide. je li problem u verifikaciji suradnje? --Ferdinandmax (razgovor) 14:43, 6. studenog 2009. (CET)

Hvala. Sumnjao sam malo po ovome

članak avirex

molim objavu slike u članku avirex. ta slika je propagandni materijal nakadašnje firme avirex. imam dopuštenje vlasnice nekadašnje kompanije avirex gđe Jacky Clyman s kojom sam prijatelj da se ta slika objavi na wikipediji i ona bi to isto htjela. slika je kao marketinški produkt i nastal pod njenim vlasništvom. ionako firma ne postoji to je samo povijest pa u počast tome trebalo bi tu sliku umetnuti u članak ta slika bile je nekada službeni propadandni materijal što danas nije jer firma ne postoji ! hvala ! Erik

tu je link na sliku, a stranica na kojoj se ta slika nalazi nije ju obrisala; slika više ničem ne služi jer službeno ne predstavlja ni jedan proizvod a niti kompaniju.

rexhttp://www.maestravida.com/weinwalk/AVIREX.jpg

Hehehe, ma ima i drugih stvari, Lupocet npr. :P --Culo-sija 19:48, 17. prosinca 2009. (CET)[odgovori]

Removal request

I request removal of my checkuser, admin and bureaucrat status.--D tom 15:15, 19. prosinca 2009. (CET)[odgovori]

alo

Nemoj mi prigorit od ovog ujednačavanja :-)--Saxum 10:11, 20. prosinca 2009. (CET)[odgovori]

Suradnik:Jolo Buki Original u Suradnik:August Dominus

--Jolo Buki Original (razgovor) 14:26, 26. prosinca 2009. (CET)[odgovori]

kako napraviti potpis

Čestitka

Srećna nova godina i mnogo uspeha u daljem radu na Wikipediji. A da bi to ostvarili želim Vam puno zdravlja, lične i porodićne sreće.

Nadam se da će nova 2010. još više zbližiti naša dva naroda kao što je to učinila Wikipedija, koju ostavljamo u nasleđe našim naslednicima da budu mnogo pametniji nego što smo to mi bili. SRETNO i ŽIVELI!--Intermedichbo (razgovor) 14:03, 29. prosinca 2009. (CET)[odgovori]

hvala lijepo

Bas mi je zao ako si se osjetio pogodjenim, medjutim u clanku Nacionalizam stoji da je to nesto pozitivno. Dakle, oni koji osjecaju da je to nesto pozitivno, ne bi trebali biti pogodjeni mojim rijecima. Zanimljivo da tom Croqu nisi dao zuti karton za njegovo ponasanje prema drugim suradnicima, tj. prema meni, a jednako tako ni za zagadjivanje raznih clanaka o politickim i povijesnim temama. Naime, ja kada nekog nazovem nacionalistom, onda mi se servira zuti karton, a kad on pise u clanke da je neko ljevicar, jugonostalgicar i komunist, onda nikom nista. Mislim da bi trebao razmisliti o tome.--Fhms (razgovor) 16:57, 31. prosinca 2009. (CET)[odgovori]