Razgovor:Republika Srpska Krajina/Pismohrana 1: razlika između inačica

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
Zmaj (razgovor | doprinosi)
mNema sažetka uređivanja
Nema sažetka uređivanja
Redak 13: Redak 13:


::He, he... ne znam možemo li to jamčiti, pogotovo ako [[User:Mir Harven|Mir]] počne uređivati. --[[User:Zmaj|Zmaj]] 15:51, 8 Jun 2005 (CEST)
::He, he... ne znam možemo li to jamčiti, pogotovo ako [[User:Mir Harven|Mir]] počne uređivati. --[[User:Zmaj|Zmaj]] 15:51, 8 Jun 2005 (CEST)

::: hahaha, imas pravo Zmaj!!! Inace, mogu ga malo dopuniti i s njemacke - na prvi pogled mi lici da je engleska prevedena s njemacke ali ne sve. [[User:MonteChristo|MonteChristo]]

Inačica od 8. lipnja 2005. u 15:57

S ciljem suzbijanja velikosrpske ideologije molim za jedan informativni članak na ovu temu, odnosno učešće hrvatskih Wikipedijanaca na bosanskoj Wikipediji. RSK na bs:wiki


Mislim da je najbolje pričekati da netko prevede engleski članak, koji mi izgleda izvrsno. --Zmaj 14:53, 8 Jun 2005 (CEST)

Ono tamo nije bila "velikosrpska propaganda" nego budalastina. Tako nesto ne moze da stoji ni na sr:, a ako stoji, samo je rezultat toga da nismo pocistili kako valja. Uostalom, mislim i da znam ko je osoba koja je to stavila (cini mi se da se rodila kad je sranje pocelo). Prepravio sam clanak, a toliko biste i vi mogli da stavite kod sebe. --millosh (razgovor (sr:)) 15:11, 8 Jun 2005 (CEST)


Vodomar je dobro napravio. Neka stoji na engleskom, pa ćemo prevoditi malo-pomalo. --Zmaj 15:27, 8 Jun 2005 (CEST)

Aj mi javite kad budete preveli skroz sa engleskog, pa da stavim clanak i na sr:. Samo vas molim da bar dok ne prenesem tamo izbacite price o Domovinskom ratu iz teksta (ne mislim na linkove) i prevedete ga kako tamo stoji. Da bi mi bio upotrebljiv bez mnogo udubljivanja u tekst :) --millosh (razgovor (sr:)) 15:46, 8 Jun 2005 (CEST)
He, he... ne znam možemo li to jamčiti, pogotovo ako Mir počne uređivati. --Zmaj 15:51, 8 Jun 2005 (CEST)
hahaha, imas pravo Zmaj!!! Inace, mogu ga malo dopuniti i s njemacke - na prvi pogled mi lici da je engleska prevedena s njemacke ali ne sve. MonteChristo