Razlika između inačica stranice »David Icke«

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Obrisano 2.357 bajtova ,  prije 11 godina
m
Uklanjanje izmjene 2637000 što ju je unio/unijela Toni1991 (Razgovor sa suradnikom:Toni1991) Copyright www.gasparic-pejzazi.com/David%20icke%20obama%20vlada%2
m (Uklanjanje izmjene 2637000 što ju je unio/unijela Toni1991 (Razgovor sa suradnikom:Toni1991) Copyright www.gasparic-pejzazi.com/David%20icke%20obama%20vlada%2)
 
Razotkrivanje pozadine smrti [[princeza Diana|princeze Diane]] koja je, prema Ickeovim istraživanjima, ritualno ubijena po unaprijed pripremljenom planu žrtvovanja na starom svetom mjestu Babilonskog bratstva ([[Pariz]], tunel Pont de L'Alma, 13. stup u koji je udario automobil), za što su, tvrdi, odgovorni [[Dinastija Windsor|Windsor]]i - jedna je od najfrapantnijih analiza cijelog slučaja utemeljena na nizu logično izvedenih zaključaka.
 
==Icke o svijetu==
 
Icke kaže kako Obama nije ništa bolji od Busha, a kao primjer navodi njegovu želju za ratovanjem, slanje dodatnih trupa u Afganistan. Podsjeća i na Obamine izjave nimalo različite od Bushevih. Obaminu je vladavinu uporedio sa Hitlerovom, a kako bi to dokazao, citirao je samog Hitlera.
Obama je tokom kampanje obećavao promjene, ali ispostavilo se da ih ne namjerava ispuniti.
Icke ga je nazvao Mr. Fake i komentirao kako nakon Busha Obama i nije imao težak posao na putu prema predsjedničkom prijestolju.
- Bush je bio uzrok problema, a Obama se pojavio kao rješenje - kaže Icke.
Britanski autor i samostalni istraživač pokušao je odgovoriti i na neka pitanja o smislu života. Prema njegovim tvrdnjama, vrijeme ne postoji, barem ne u smislu kako ga ljudi doživljavaju.
Poručio je da živimo ovdje i sada, te da se ne trebamo opterećivati onim što je bilo, ali ni onim što će biti.
- Sve je naopako! Doktori uništavaju zdravlje, advokati pravdu, profesori znanje, mediji informaciju i istinu, a religija duhovnost - rekao je Icke. Objasnio je kako sublimalnim porukama stvaraju virtualnu stvarnost, te nameću ograničenja i strahove kako bi mogli manipulirati.
- Onima na vrhu piramide jedini je cilj kontrolirati. Tajnoj organizaciji cilj je stvaranje globalizirane svjetske države, kreiranje svjetske vojske i globalne diktature - poručuje Icke.
Govorio je o tajnim društvima i njihovoj ulozi, a svoje je tvrdnje potkrijepio simboličnim ilustracijama. Citirao je i poznate filozofe, naučnike, književnike i političare poput Williama Blakea, Voltairea, Oscara Wildea, Sigmunda Freuda, Alberta Einsteina, Martina Luthera Kinga, Johna Lennona, Marka Twaina, Carla Junga, Mahatmu Gandhija, sve kako bi dokazao da su i oni razmišljali slično kao i on.
Icke je još jednom upozorio na opasnost koju predstavlja Europska unija i zapitao se zašto hrvatska Vlada toliko ustraje u pridruživanju toj robovlasničkoj organizaciji koju kontroliraju oni na vrhu piramide.
Na samom kraju predavanja, okupljenima koji su ga ispratili uz ovacije poručio je kako je najbitnije ''probuditi se'' i osloboditi vlastiti um.
Do sada je Icke održao samo nekoliko cjelodnevnih predavanja u svijetu. Zbog velikog interesa, u istom će obimu i sa istim sadržajem britanski istraživač svoje izlaganje ponoviti i u nedjelju.
 
==Kritika==

Navigacijski izbornik