Razgovor sa suradnikom:Duh Svemira/Arhiv1: razlika između inačica

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
Nema sažetka uređivanja
m Registarske oznake
Redak 77: Redak 77:
----
----
bravo [[Suradnik:West Brom 4ever|West Brom 4ever]]
bravo [[Suradnik:West Brom 4ever|West Brom 4ever]]

== Registarske oznake ==

Riješeno je. Hvala na tipu. Inače je po [http://www.nn.hr/clanci/sluzbeno/2005/0065.htm zakonu] registarska oznaka.

[[User:Fantaz|<font color="Yellow">'''Sav žut, sav žut'''</font>]] [[User talk:Fantaz|'''<font color="Yellow">Majstor Fantaz</font>''']] 20:00, 6. srpnja 2006. (CEST)

Inačica od 6. srpnja 2006. u 20:00

poruka meni

Žao mi je, ali na što se odnosi da je "korisno"?--Daniel Nikolić 09:27, 21. lipnja 2006. (CEST)[odgovori]

Što molim ?!?!?!?

Ma zezem se. Shvatio sam, no onda bi kada završi SP, samo trebali pomaknuti ono SP 2006. Mislim bili bi Poljska nogometna reprezentacija (bzez SP 2006), a ako se dogodi promjena samo dodamo ili maknemo ili zamjneimo igrača. Jer će ta reprezentacija ostati ista još nekoliko godina. I na tvojim predlošcima trebalo bi biti ono kao i u mom, da slovabudu u boji i da budu u okviru u boji koja se nalazi na njenoj zastavi. I trebalo bi dodati izbornika ispod igrača, ali malim slovima i da Izbornik bude podebljan.

--Edgar Allan Poe 11:34, 21. lipnja 2006. (CEST)[odgovori]

Skoro svaki sastav reprezentacija se mijenja nakon velikih takmičenja. Rijetko kada ostaje isti duže od mjesec-dva. Tvoja zamisao je Sizifov posao isto kao i s ažuriranjem broja utakmica koliko je koji reprezentativac odigrao.
Moj prijedlog je: ostaviti predloške u člancima reprezentacija, pa kada se nakupe dva tri, onda napraviti predložak s rasklapanjem (nešto poput onog {{Predložak:Olimpijske igre}}. Ali nema potrebe postavljati iste predloške u svaki biografski članak nogometaša! U tim člancima treba samo napraviti poveznicu na reprezentaciju. Osim toga tvoji predlošci meni izgledaju kao krhotine. Ja bi ih raširila na cijelu širinu članka! O prijedlogu s bojama u predlošku se uopće ne želim zamarati, jer ću se samo žifcirati :-) Kič!! Eh da, ja sam one moje predloške napravila i ostavila van prometa, jer nisam bila sigurna kako ih nazvati, a ti svoje nazivaš bezveze: {{Poljskasastav}}, {{Njemačkasastav}}, etc ... sastav čega ?!?!?!
Btw. ne napadam te, samo kritiziram :-) Pozdrav Duh Svemira 17:00, 21. lipnja 2006. (CEST)[odgovori]

Mislim...

Mislim da si u krivu. Npr. Brazilska reprezentacija je skoro neprimijenjena već zadnjih godinu dana, pa zapravo ista je od kvalifikacija za SP. A to je bilo prije 1-2 godine. Isto su i ostale reprezentacije, a mislim da će i ostati tako. Ronaldo, Ronaldinho, Dida, Adriano, Juninho igrati će barem još 2 godine. Ne moramo mijenjati predložak ako se netko ozlijedi pa ne igra 2 mjeseca, nego ako ode u mirovinu, propusti sezonu, odbije doći, nije pozvan itd. Pa mislim da bi trebali ostati, a što se tće imena mogu ih ispraviti samo ne znam na koje drugo ime !

--Edgar Allan Poe 17:08, 21. lipnja 2006. (CEST)[odgovori]

Nemam komentara, tj. nemam volje niti strpljenja dalje diskutirati s tobom. Usput, Odonkor je igrao za Njemačku u kvalifikacijama ??? Nije, niti jednu utakmicu. Dobro Njemačka nije igrala kvalifikacije, ali debitirao je tek 30. svibnja protiv Japana, par dana nakon što su objavljeni svi nominirani za SP. Osim toga Poljska, koliko je njihov izbornik nominirao novih igrača u repki. Mislim da ih je sedam, koji nisu ni primirišali kvalifikacijama. Pozdrav! Duh Svemira 17:16, 21. lipnja 2006. (CEST)[odgovori]

Predložak:Hrvenc

Dobar ti je Predložak:Hrvenc, s jedne strane mu ne treba kategorija, s druge strane zašto ne? Hrvatska enciklopedija (Ujević) je dobro ime za kategoriju (kao i za članak), jer na taj način nema dvojbe o kojoj se enciklopediji radi, a ionako duljina imena kategorija (kao i članaka) nije ograničena. Na taj način ćemo moći i kvantitavno vidjeti korist od skeniranja na wikipediji, stoga ta kategorija uopće nije loša ideja. SpeedyGonsales 11:38, 22. lipnja 2006. (CEST)[odgovori]

Konstantin

Bok! Trebalo bi možda na onu razdvojbenu stranicu dodati i ostale Konstantine. Imamo još članke (kakve - takve) o bar dvojici od njih:

Konstantin I. Veliki (Naissus, 28. veljače 274. - 22. svibnja 337.), rimski car 306. - 337.

Konstantin VII. Porfirogenet (905. – 9. studeni 959.) bizantski car. Nalazi se u članku Konstantin Porfirogenet, ali ako svi imaju i broj, trebalo bi i njega premjestiti na naslov s brojem.--Donat 17:51, 23. lipnja 2006. (CEST)[odgovori]

Franjevci konventualci

brzo

daj molim te pogledaj na nedavne promjene šta izvodi ova luda miss sixty. West Brom 4ever


i to zadivljujuće brz :-))

kad ćeš postat admin?? West Brom 4ever

pa, dakle, čestitam :-))

nisam uopće gledao na wiki:admini zadnje vrijeme, ali sad moram reći da mi je drago što smo dobili još jednog kvalitetnog i pouzdanog admina. kako ono ide: neka ti adminske dužnosti budu na čast, jel tako?

ajde, stoj mi dobro, ako se pojavi ona miss 60, sad će bit na tebi red da brišeš, hehe.

pozdrav,

Luka :-))

mergetalk

Vidi: {{mergetalk}}. Ante P.

Novi člankopisac

Dobro jutro!

Vidim da si tu. Primijetio sam jutros da imamo novog člankopisca s IP 83.131.134.11 koji je dodao nekoliko novih članaka (zadnji je Grčka salata, no svi su bez poveznica, kategorija, interwiki, a usto mu/joj prečesto nedostaju razmaci nakon točke i zareza.

Misliš li da bi ga/ju trebalo upozoriti na ispravan način pisanja članaka?--Donat 09:01, 2. srpnja 2006. (CEST)[odgovori]

Marius Valentino

Postavio sam skoro sve slike. Njih nemoj da brišeš nego samo one koje nisam. --Marius valentino 20:25, 2. srpnja 2006. (CEST)[odgovori]


pogledaj na nedavne promjene pod sardoniks . sve ti je jasno. West Brom 4ever


bravo West Brom 4ever

Registarske oznake

Riješeno je. Hvala na tipu. Inače je po zakonu registarska oznaka.

Sav žut, sav žut Majstor Fantaz 20:00, 6. srpnja 2006. (CEST)[odgovori]