Cao Xun: razlika između inačica

Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
ArthurBot (razgovor | doprinosi)
m r2.6.3) (robot Dodaje: sh:Cao Xun
Kubura (razgovor | doprinosi)
Nema sažetka uređivanja
Redak 1: Redak 1:
'''Cao Xun''' je bio posvojeni sin [[Cao Rui]]ja, cara kineske države [[Cao Wei]], jednog od [[Tri kraljevstva]]. Rođen je oko 230. Njegovi roditelji nisu poznati, a Cao Rui je namjerno držao njihov identitet tajnim. Godine 235. ga je Cao Rui proglasio princom od Qina, i odredio za svog nasljednika. Nakon Cao Ruijeve smrti 239. je prijestolje preuzeo njegov brat [[Cao Fang]]u. Umro je 244.
'''Cao Xun''' je bio posvojeni sin [[Cao Rui|Cao Ruija]], cara kineske države [[Cao Wei]], jednog od [[Tri kraljevstva]]. Rodio se oko [[230.]] Njegovi roditelji nisu poznati, a Cao Rui je namjerno držao njihov identitet tajnim. Godine [[235.]] ga je Cao Rui proglasio carevićem od [[Qin]]a, i odredio za svog nasljednika. Nakon Cao Ruijeve smrti [[239.]] je prijestolje preuzeo njegov brat [[Cao Fang]]. Umro je [[244.]].


{{mrva-biog}}
{{mrva-biog}}
[[Kategorija:Kineska Povijest]]
[[Kategorija:Kineska povijest]]


[[ca:Cao Xun]]
[[ca:Cao Xun]]

Inačica od 16. veljače 2011. u 05:30

Cao Xun je bio posvojeni sin Cao Ruija, cara kineske države Cao Wei, jednog od Tri kraljevstva. Rodio se oko 230. Njegovi roditelji nisu poznati, a Cao Rui je namjerno držao njihov identitet tajnim. Godine 235. ga je Cao Rui proglasio carevićem od Qina, i odredio za svog nasljednika. Nakon Cao Ruijeve smrti 239. je prijestolje preuzeo njegov brat Cao Fang. Umro je 244..

Nedovršeni članak Cao Xun koji govori o osobi treba dopuniti. Dopunite ga prema pravilima Wikipedije.