Darijo Možnik: razlika između inačica

Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
Nova stranica: {{Medalje vrh}} {{Medalje sport | Gimnastika}} {{Medalje OI}} {{Medalje EP}} {{Medalje MI}} {{Medalje dno}} '''Darijo Možnik''' (Zagreb, 1989. - 2011.) je bio hr...
 
Nema sažetka uređivanja
Redak 6: Redak 6:
{{Medalje dno}}
{{Medalje dno}}


'''Darijo Možnik''' ([[Zagreb]], [[1989]]. - [[2011]].) je bio hrvatski gimnastičarski reprezentativac i član [[ ZTD Hrvatski sokol]] iz Zagreba.
'''Darijo Možnik''' ([[Zagreb]], [[1989]]. - Zagreb, 22. studenog 2011.), je bio hrvatski gimnastičarski reprezentativac i član [[ ZTD Hrvatski sokol]] iz Zagreba.


== Sportska karijera ==
== Sportska karijera ==

Inačica od 30. studenoga 2011. u 04:45

Osvojene medalje
Gimnastika
Olimpijske igre
Europska prvenstva
Mediteranske igre

Darijo Možnik (Zagreb, 1989. - Zagreb, 22. studenog 2011.), je bio hrvatski gimnastičarski reprezentativac i član ZTD Hrvatski sokol iz Zagreba.

Sportska karijera

Darijo se gimnastikom počeo baviti s osam godina. Prošao je sve hrvatske selekcije, sve do seniora s kojima je sudjelovao u povijesnom rezultatu 2008. godine kada su na Europskom prvenstvu u Lausanni Filip Ude i Robert Seligman osvojili srebro i broncu na konju s hvataljkama. S profesionalnom gimnastikom prestao je prije dvije godine, no posljednja želja bila mu je vratiti se svom sportu, prije svega konju s hvataljkama.

Športski uspjesi

Hrvatska:


Vanjske poveznice