Razgovor sa suradnikom:Bracodbk/Arhiv10: razlika između inačica

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
Novi odlomak: Eintracht Braunschweig
Novi odlomak: :)
Redak 407: Redak 407:


Mario
Mario

== :) ==

Hvala na dobrim željama. --[[Suradnik:Branka France|Branka France]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Branka France|razgovor]])</small> 19:46, 5. prosinca 2011. (CET)

Inačica od 5. prosinca 2011. u 20:46

Arhiva

Arhiva


12345678910

Slika

Ispričavam se, inače ne postavljam slike na hr.wiki već na commons. Ovo je doslovno mala pogrješka budući da je riječ o doslovnom kopiranju slike s en. wiki koja je tamo pod poštenom upotrebom. Jedina druga slika koja je imala krivi opis je bila clubpenguin.png iz lipnja 2008. No nije li malo pretjerana reakcija upozorenja i govorenja o 1g zabrane postavljanja slika i 30 dana blokade? --Anton 008 15:38, 7. veljače 2011. (CET)[odgovori]

:(

Stvarno si me razočaro što si uklonio moje pitanje iz kafića. Moje pitanje nije bilo striktno o dodjeli prava i samo o dodjeli prava. Suradnica je prabacila vodu u svoj mlin korištenjem jednog primjera i sada se samo o njemu raspravlja.--Šokac 19:14, 10. veljače 2011. (CET)[odgovori]

Ok Hvala što si potvrdio moje navode.--Šokac 19:37, 10. veljače 2011. (CET)[odgovori]

Suradnica prebacila vodu u svoj mlin.--Šokac 19:41, 10. veljače 2011. (CET)[odgovori]

Neznam o čemu pričaš pogrešno si me razumio.--Šokac 19:49, 10. veljače 2011. (CET)[odgovori]

I sad si me pogrešno razumio nisam rekao da je ona prebacila pitanje vjerovatno si pročitao njezin odgovor u kafiću gdje spominje striktno patrolere i dodjelu statusa. Pa se sada tamo raspravlja.--Šokac 20:03, 10. veljače 2011. (CET)[odgovori]

Hvala

Kolega hvala za nagradu za jubilarni članak, moja prva nagrada pa ću je pamititi... Wolf - Pidgeon (razgovor) 21:35, 17. veljače 2011. (CET)[odgovori]

Ivan Lučić

Poštovani, uklopila sam članak Lučić Ivan Trogiranin u članak Ivan Lučić neznam kako sad pobrisat ovaj koji sam prvi napravila. Hvala — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Maja polić (razgovordoprinosi)

Prepisivanje

Poštovani, prof. Miljenko Lapaine, (porf. na Geodetskom fakultetu Sveučilišta u zagrebu) autor je knjige [[1]] iz koje su tekstovi koje mi zadao da unesem tu na Wikipediju, i već su ranije studenti radili to isto, ja sad nastavljam (npr. [[2]])....mislim da mi onda ne treba novo dopuštenje ili??

Maja polić (razgovor) 15:43, 25. veljače 2011. (CET)[odgovori]

Nisam znao.--MAN_USK recider 18:46, 25. veljače 2011. (CET)[odgovori]

Shvaćam na što se misli. Označit ću slike propisno.--Mychele (razgovor) 09:22, 3. ožujka 2011. (CET)[odgovori]

Nepotpisana poruka

"Stranice za razgovor, a i njihov sadržaj, se ne brišu nego se kad postanu prevelike arhiviraju. Hvala na razumijevanju." Poštovani Bracodbk! Pitanje br. 1) Ne bi li poruke na jest, stranici za razgovor, ali ipak stranici SURADNIKA za razgovor, trebale biti potpisane, kao što to piše i na vrhu ove stranice? Pitanje br. 2) Jasno mi je da se stranice ČLANAKA za razgovor arhiviraju, a ne brišu, ali stranice SURADNIKA za razgovor bi ipak trebale biti u ingerenciji SURADNIKA o čijoj se stranici radi, ako ništa drugo, čak i običan suradnik sa svojim skromnim doprinosom zaslužuje barem toliki prostor slobode... Ili? --Izabela (razgovor) 19:16, 3. ožujka 2011. (CET)[odgovori]

Možda ako eventualno Vi sami pročitate cijelu stranicu čiji ste mi link ostavili, i po drugi puta mi navodeći istu rečenicu, jer je, valjda, ponavljanje majka znanja, tada bi možda uspjeli uočiti da je navedeni citat u poglavlju o stranicama ČLANAKA za razgovor, a ne u poglavlju o SURADNIČKIM stranicama za razgovor. Hvala na nerazumijevanju! --Izabela (razgovor) 20:56, 3. ožujka 2011. (CET)[odgovori]

Slika

Smanjit ću, iako mu duljina tehnički ne prelazi 300px, ali dobro... --Biljezim se sa štovanjem,Poe 23:58, 3. ožujka 2011. (CET)[odgovori]

Sređeno, sad molim te, samo ukloni predložak. Hvala --Biljezim se sa štovanjem,Poe 00:00, 4. ožujka 2011. (CET)[odgovori]

IRC

Kratko?--MaGa 12:51, 8. ožujka 2011. (CET)[odgovori]

split sea wolves

postovanje braco, molio bi da mi pomognes kod izrade clanka o klubu americkog nogometa split sea wolves, vec sam pokusao ga napraviti no zbog krivog postavljanja slike mi je cijeli clanak izbrisan.

ti si me i upozorio da je krivo postavljena, pokusao sam ispraviti ocito nedovoljno. imam cijeli clanak spreman kao i sliku no nije lako postavit prvi clanak pravilno stoga ako imas vremena nadam se da ces uskocit.

lijep pozdrav oo19oo

clanak split sea wolves

evo napravio sam clanak, sliku loga imam, kakva mora biti? ona je jbg file i ima 30kb dimenzija 235 x 306. hvala! Oo19oo (razgovor)

braco, zasto si minja ime kluba Sea Wolves? odvojeno koristimo ne skupa? ako te ne pilam puno molin te vrati :))) 

hvala Oo19oo (razgovor)

Neobjašnjeno brisanje

Datoteka:Obrisana.PNG

Zašto je Datoteka:BSHIAMVideo.jpg obrisana. Bila je ispravno označena, dodao sam i izvore, opis i licencu koja je nedostajala. Ostavio sam predložak brisanje da netko od administratora obriše isti. Hoćeš li onda obrisati i ovu sliku?--Anton 008 19:39, 15. ožujka 2011. (CET)[odgovori]

Zahvaljujem, nisam primjetio :) --Anton 008 20:58, 15. ožujka 2011. (CET)[odgovori]

podaci o branitelju

Braco pozdrav

O kojem branitelju točno tražiš info? Možda mogu pomoć— Prethodni nepotpisani komentar {{subst:GENDER:Riley|napisao|napisala}} je [[{{subst:GENDER:Riley|Suradnik|Suradnica}}:Riley|Riley]] (razgovordoprinosi) 14:13, 16. ožujka 2011.

Ovo ti je ono što ti sad mogu reć, za ostalo moram pitat ćaću pa ti javim kasnije, jer ja sam imala 4 godine kad je on poginuo: ćaća kaže da je poginuo na Vitovom košu, koliko ja znam dobio je geler u glavu, 163.-ća koliko vidiš. inače je bio susjed. reci mi što te još zanima?— Prethodni nepotpisani komentar {{subst:GENDER:Riley|napisao|napisala}} je [[{{subst:GENDER:Riley|Suradnik|Suradnica}}:Riley|Riley]] (razgovordoprinosi) 14:22, 16. ožujka 2011.

nema problema javim ono što saznam :D--Riley (razgovor) 14:30, 16. ožujka 2011. (CET) Riley[odgovori]

nisam stigla prije al pitah tatu, kaze da je dundo NIkola bio u pjesadiji i da kao sluzbeno mjesto pogibije vjerojatno tj gotov sigurno nije stavljen Vitov kos, nego nesto drugo, jer je to podrucje na njihovom teritoriju. (politika) I on kaze da ako trebas joj neke info da bi ti bilo najbolje raspitat se u udruzi poginulih branitelja. Nadam se da ce ti pomoc, ne znam nisam htjela starom previse ceprkat po tim uspomenama.... --Riley (razgovor) 15:14, 19. ožujka 2011. (CET)Riley[odgovori]

Blogovi, fejs

Uklonio sam blog i facebook fan club stranice u članku Split SeaWolves, je li to ispravan potez? (vidim da si pratio što novi suradnik doprinosi, ali s obzirom da ih nisi sam uklonio nisam siguran toleriraju li se takve stvari). --Orijentolog (razgovor) 02:01, 18. ožujka 2011. (CET)[odgovori]

http://hr.wikipedia.org/wiki/Osijek_Cannons onda molim da se i njima uklone stranice od fejsa ako mi nemozemo imat. hvala Oo19oo (razgovor)

dakle ocigledno nije posteno da njima moze proc a nama nemoze. a i nevidim zasto se to brisalo inace... Oo19oo (razgovor)

;-)

Služimo narodu! ;-) --Jure Grm, 21. dana mjeseca ožujka, godine Gospodnje dvijetisućejedanaeste u 10:11.

Vaša/e slika/e krši/e opća pravila označavanja novih slika.

Slika:BMWi i3 articl kl.jpg Slika/e će biti obrisana/e najkasnije 7. travnja 2011. ako se ne označi/e u skladu sa gore navedenim pravilima. Molimo pročitajte ove članke ako imate nedoumica. Smatrajte se obaviještenim. Hvala! --Braco dbk 18:34, 24. ožujka 2011. (CET)


hvala na upozorenju, ali ne kužim kako da to popravim, ova slika je i na en wikipediji http://en.wikipedia.org/wiki/File:MEGA-NYT_low_res.jpg on je napisao da je izvor nytimes ali izvor je BMW koji je dao sliku u javnost, NYtimes ju koristi kao i tisuće ostalih novina i web sajtova. Što trebam upisati da bi na hr wikipediji bila legalna?

hvalaZ interactive (razgovor) 16:00, 25. ožujka 2011. (CET)Z_interactive[odgovori]

Kako da slika bude legalna

Vaša/e slika/e krši/e opća pravila označavanja novih slika.

Slika:BMWi i3 articl kl.jpg Slika/e će biti obrisana/e najkasnije 7. travnja 2011. ako se ne označi/e u skladu sa gore navedenim pravilima. Molimo pročitajte ove članke ako imate nedoumica. Smatrajte se obaviještenim. Hvala! --Braco dbk 18:34, 24. ožujka 2011. (CET)


hvala na upozorenju, ali ne kužim kako da to popravim, ova slika je i na en wikipediji http://en.wikipedia.org/wiki/File:MEGA-NYT_low_res.jpg on je napisao da je izvor nytimes ali izvor je BMW koji je dao sliku u javnost, NYtimes ju koristi kao i tisuće ostalih novina i web sajtova. Što trebam upisati da bi na hr wikipediji bila legalna?

hvalaZ interactive (razgovor) 16:01, 25. ožujka 2011. (CET)Z_interactive[odgovori]

pozdrav braco

Moje ime je Nenad Sredojević Sin sam Jovana Sredojevića navedenog ovdje u wikipediji.

Večeras kada sam vidio ime svog oca, srce mi je zaigralo.....Hvala

Braco vi ste iz DU a ja bi Vas molio da mi se javite na mail: nensre@gmail.com jer neke stvari morate ispraviti. Ne radi mene već zbog obmane javnosti.

Hvala još jednom na uvrštavanju mog oca u nešto ovako veliko.

Nenad

Milijuni, znanstvenici i decimalni brojevi

Dragutin Radimir

Poštovana gospodo iz hrvatske Wikipedije,

Ovo je odgovor na Vašu e-mail poruku "Wiki Ing Dragutin ( Drago ) Radimir"

Dozvolite da Vam se predstavim: Zovem se Nada Radimir. Ja sam Dragova 81-godišnja kćerka. Živim u Sidneju, u Australiji.

1) Moj otac je bio Hrvat. Ja sam maturirala u Zagrebu 1948. a Filozofski fakultet završila 1954. godine. Tekst koji sam Vam dostavila ja ne znam, na žalost, drugačije napisati, jer živim van granica zemlje i ne vladam modernim jezikom. Molim Vas, ako želite da moj otac bude u Wiki da ispravite jezik kojim ja ne vladam u potpunosti jer kao što vidite moje školovanje je davno završilo, a ja živim van zemlje.

2) Fotografija o kojoj govorite je u mojoj privatnoj arhivi. Kao što možete iz teksta vidjeti, Drago je bio veliki fotoamater. Sve fotografije su njemu pripadale. On je svoju fototeku poklonio firmi “Šipad” u Sarajevu i ona je na žalost izgorila tokom posljednjeg rata. Lične fotografije su u mojoj privatnoj arhivi i arhivi naše porodice u Boki Kotorskoj, odakle smo porijeklom.

3) Svi članci koji su navedeni su skinuti sa Interneta i nalaze se tamo gdje su navedeni - svi izvori su naznačeni.

4) Moj tata je bio član Društva inžinjera Hrvatske i to piše medju njihovim članovima, kao i Planinarskih društava Hrvatske.

5) Drago je bio naučni saradnik Šumarske Enciklopedije koja je izašla u Zagrebu i o njemu se piše i u toj enciklopediji, ja je imam u vlasništvu.

6) On je poslije Drugog svjetskog rata na dužnosti u Zagrebu radio na zakonodavstvu koje je zabranilo držanje koza (osim na povezu) čime se omogućilo da se Jadranska obala ponovo zazeleni. Ja na žalost nemam nikakvog materijala o tome i ne mogu o tome ništa navoditi, mada je to najvažnije Što je u životu učinio.

AKO VAŠI SURADNICI MOGU TU DA POMOGNU I NAPRAVE ŠTO TREBA, JA ĆU VAM BITI ZAHVALNA.

SIGURNA SAM DA BI MOM OCU BILO ŽAO DA NJEGOVO IME BUDE SAMO U SRPSKOJ WIKI JER SU NJEGOVA ŽIVOTNA PUTANJA I RAD BILI VELIKIM DJELOM U HRVATSKOJ I BOSNI, A PO NACIONALNOSTI SE DEKLARIRAO KAO HRVAT.

Zahvaljujem Vam na vremenu.

S poštovanjem,

Nada Radimir

Obrana Dubrovnika

Vidi ovo, Braco [3]. Kubura (razgovor) 03:58, 1. svibnja 2011. (CEST)[odgovori]

Maracuja

Gotov je članak o Passiflori edulis. Hoće li to biti glavno ime ili će glavno ime biti maracuja? Jarebika (razgovor) 14:00, 5. svibnja 2011. (CEST)[odgovori]

Poz. Mogu pitati čemu ovo?--Saxum 17:22, 17. svibnja 2011. (CEST)[odgovori]

Nema problema i hvala ;-)--Saxum 18:00, 17. svibnja 2011. (CEST)[odgovori]

Nepravilno postavljena datoteka

Pozdrav.

Možete li sad pogledati je li sve po pravilu u vezi slika?

http://hr.wikipedia.org/wiki/Razgovor_sa_suradnikom:MsFan555

Hvala

Pregled slika

Molim Vas da ponovo pregledate, prethodno nepravilno postavljene slike koje ste naveli ovdje: http://hr.wikipedia.org/wiki/Razgovor_sa_suradnikom:Xskydevilx#Nepravilno_postavljene_datoteke

Slike

Mozete li mi sad pogledati je li sve uredu sa slikama

Hvala MsFan555 (razgovor) 23:30, 31. svibnja 2011. (CEST)[odgovori]

Slike

Mozete li pogledati je li je slika sad ok.

Ako nije molim Vas da mi kazete u cemu je problem.

Hvala, MsFan555 (razgovor) 02:04, 1. lipnja 2011. (CEST)[odgovori]

Sretan rođendan!

 ;-)) --Roberta F. 22:23, 7. lipnja 2011. (CEST)[odgovori]

fala

fala lipa.--MAN_USK recider 23:04, 13. lipnja 2011. (CEST)[odgovori]

Izabrani

Izvini zbog onako oštrog odgovora, desilo se da sam ja previdjela tvoj potpis na kraju zadnjeg komentara i mislila da je Jurin i pomislila da me on pravi budalom (već kad sam prvi komentar napisala, naslutila sam šta će biti). Ali moje mišljenje u vezi članka ostaje nepromijenjeno, ne mislim da je za izabranog i uz to mislim da Jura vrlo nepristojno i nametljivo predlaže svoj članak, i još i o tome jasno govori (meni se to jednom desilo zato što nisam tada znala da to nije u redu). Sad će biti "Pa šta sada, da prekidamo glasovanje?" i slično... --Duma (razgovor) 22:30, 24. lipnja 2011. (CEST)[odgovori]


Pomoć!

Članak Detektiv Conan kojeg sam ja napravio je zaključan što znači da ga nemogu uređivat. Na njemu umjesto uredi piše vidi izvor jel to znači da sam blokiran i na koliko dana? Molim te, pomozi. Sherlock (razgovor) 05:32.

Opatija Fight Club

Zelim otvoriti stranicu za Opatija Fight Club, koristio bi se tekst s njihova portala www.ofc.hr za sto postoje dozvole. Kako osigurati da stranica ponovno na Wikipediji ne bude pobrisana? Htio bih da stranica bude slicna ovome: http://en.wikipedia.org/wiki/Red_Devil_Sport_Club — Prethodni nepotpisani komentar {{subst:GENDER:Bkofc|napisao|napisala}} je [[{{subst:GENDER:Bkofc|Suradnik|Suradnica}}:Bkofc|Bkofc]] (razgovordoprinosi) 22:58, 19. srpnja 2011.

Susreti

Pozdrav Imaš možda neke informacije za nekakav susret wikipedista u Splitu, Zagreb mi je daleko. Koliko znam oni imaju redovite susrete, a mi ovde baš ne. Ja sam odmah do Splita :)--Gdje je nestala duša svijeta (razgovor) 15:55, 6. kolovoza 2011. (CEST)[odgovori]

Dupla

[4] :-) --Jure Grm, 10. dana mjeseca kolovoza, godine Gospodnje dvijetisućejedanaeste u 23:14.

Internet-zarada.net

Molim te, objasni mi zašto internet-zarada.net zaslužuje biti na popisu važnih hrvatskih web-stranica? To je običan blog koji se financira kroz affiliate marketing, a takvih ima kao pljeve. Po čemu je ovaj poseban? Rymatz (razgovor) 01:18, 15. kolovoza 2011. (CEST)[odgovori]

Medicinski fakultet u Zagrebu

Bok Bracodbk. Ovaj članak je zaštićen (neograničeno) od 22:45, 23. siječnja 2010. Treba li to tako biti ili je slučajno ostalo? Mislim i za registrirane suradnike. Pozdrav --Vhorvat (razgovor) 00:37, 21. kolovoza 2011. (CEST)[odgovori]

Hvala. Malo mi je čudno djelovalo, pogledao sam površno povijest uređivanja i nekako mi se ta varijanta činila manje moguća, nije mi se dalo detaljnije analizirari. Uglavnom, stekao sam dojam kako se nakon godinu i pol sigurno dosta "ohladila" situacija. Ja ću možda dodati neke sitnice, vjerojatno ništa bitno oko čega bi se netko sporio. Možda zainteresirane stranke imaju taj članak na praćenju pa ćeš vjerojatno pripaziti. Zapravo, ne očekujem probleme, ipak je vrijeme hlađenja napravilo svoje. --Vhorvat (razgovor) 17:37, 21. kolovoza 2011. (CEST)[odgovori]

Pozdrav budnima!

Veselo, Braco! Nisan ni vidia da si bia budan. Kubura (razgovor) 01:42, 10. rujna 2011. (CEST)[odgovori]

Objašnjenje

U vezi ovoga. Vratio sam na glasovanje zato što nema smisla kvalitetan članak isključivati zbog gluposti kao što su vanjske poveznice. Je da tako piše u pravilima, ali nismo valjda toliki birokrati :-) Uostalom, osobno sam u članak dodavo dvije VP. Nadam se da nema zamjerki. Pozdrav.--Saxum 18:14, 12. rujna 2011. (CEST)[odgovori]

Teško da je napravljena neka velika nepravda kad je ovdje članak trebao ispasti iz konkurencije zbog glupih vanjski poveznica (najčešće spam) dok su raniji isključivani zbog bitnijih stvari tipa nedostatak izvora. Sve sam revertao i osobno dodao poveznice jer sam predosjećao da će do ovoga doći pa sam pokušao nabrzinu spriječiti; no što je tu je. I što se tiče apsolutno strogog držanja pravila: Wikipedija:Zanemarite sva pravila. --Saxum 23:47, 13. rujna 2011. (CEST)[odgovori]

slik

ispravljeno. bajdvej, pogledao sam ostale slike filmskih plakata i bar 95% ih je veće od 300px, pa eto ako će to neko ić rješavat... --Cowboy from Hell 19:16, 12. rujna 2011. (CEST)[odgovori]

slika HVS

Je li slika HVS.jpg prevelika ili krivo označena?Bojovnik (razgovor) 17:31, 13. rujna 2011. (CEST)[odgovori]

slika HVS

grb HVS-a je smanjen na 205x260, promijenio sam dozvolu i opis, je li sada u redu? Trebam li svejedno zatražiti dozvolu za korištenje? Bojovnik (razgovor) 13:57, 14. rujna 2011. (CEST)[odgovori]

GoogleEarth

Pozdrav Braco, reci mi jesi li upoznat s pravilima o postavljanju printscreena GoogleEartha na Wikipediju (smije li se ili ne smije)? --Orijentolog (razgovor) 15:04, 18. rujna 2011. (CEST)[odgovori]

OK, hvala. Pitati ću Robertu; smanjio sam logo. --Orijentolog (razgovor) 15:20, 18. rujna 2011. (CEST)[odgovori]
Da, isto kao i onaj s bijelom pozadinom - neuspješni pokušaj smanjenja pomoću IrfanViewa. Slobodno izriši sve starije varijante. --Orijentolog (razgovor) 15:23, 18. rujna 2011. (CEST)[odgovori]

Uploadao sam sinoć sliku: kao što vidiš ova gore-lijevo (a) je modificirana verzija s GoogleEartha (kao i ostale dvije koje na kojima se to ne primjeti), no ako zbog obrisa planina krši autorska prava onda me molim te obavijesti (nema veze ako nisi upućen u pravila, možda netko drugi tko bolje zna primjeti) da ju ili modificiram do neprepoznatljivosti ili da stavim nekakav znak za autorsko pravo jer ako bude izbrisana članak Teheran biti će nagrđen. S njime sam gotov i nadam se da će u tehničko-organizacijskom smislu postati modelom i za članke o drugim gradovima. :) --Orijentolog (razgovor) 14:53, 22. rujna 2011. (CEST)[odgovori]

slika

Slobodno obrišite te dvije slike, imam novu. Sherlock (razgovor) 21:41, 18.rujan 2011. .

Veselje

Veselo, prijo! Kubura (razgovor) 02:11, 22. rujna 2011. (CEST)[odgovori]

Slika ŠRC Sesvete

Slika je moja, umetnuo sam predložak infoslika i što bih još trebao?! Pepe (razgovor) 03:55, 22. rujna 2011. (CEST)[odgovori]

Žuti karton

Zašto sam ja dobio žuti karton? Pa on je mene napao zato što znam napraviti potpis :/ Mislim ono :/ Novi sam tu, ali imam iskustva sa wikijem (nešto malo), ne želim raditi ništa prije nego malo bolje upoznam pravila i način rada. Hurkancs Talk page / Hurkancs 15:06, 22. rujna 2011. (CEST)[odgovori]

Ovdi ima cime ka' u portu. Kubura (razgovor) 01:48, 4. listopada 2011. (CEST)[odgovori]

Naslovnice časopisa

Pozdrav, želio bih provjeriti mogu li postaviti naslovnice Krležinog časopisa "Plamen" (dvadesete i tridesete godine 20. st.) i naslovnicu prvog izdanja knjige "Hrvatski bog Mars" za ilustraciju tih članaka koje namjeravam napisati? Bojovnik (razgovor) 19:35, 30. rujna 2011. (CEST)[odgovori]

Dodatak:Popis i jubilarci

Ne bi volio kvariti veselo raspoloženje oko jubilaraca, no zadnjih tjedan dana sređivao sam kategoriju Popisa i primjetio da ima na stotine i stotine njih koje bi trebalo prebaciti na Dodatak. I još nisam gotov s „kopanjem” pustih popisa, mislim da ih ima par tisuća od ćega najmanje tisuću koji prema onim pravilnicima ne trebaju biti na glavnom imenskom prostoru već na Dodatku. Nakon što ih sve (čitaj: većinu, nemoguće je naći baš sve) prebacim u kategoriju Popisa imam namjeru napraviti preusmjeravanja na dodatke a time će doći do određenih statističkih promjena u glavnom imenskom prostoru. Imaš li kakav prijedlog glede toga - da odgodimo glasovanje za 103.000-ti jubilarac, ili da počnemo s preusmjeravanjima kad se broj članaka počne bližiti brojci od 104.000? --Orijentolog (razgovor) 21:40, 13. listopada 2011. (CEST)[odgovori]

Da, imam namjeru - kada sam već počeo onda treba i zgotoviti; ne volim polovičan rad. Glede tog preusmjeravanja - evo npr. danas piše na naslovnici da imamo 103.042 članaka (to je, vjerujem, glavni imenski prostor), no kada bi recimo prebacili par stotina članaka tipa "Popis..." na dodatak onda bi se brojka smanjila recimo na 102.000 članaka. Znam da nema problema s tehničke strane, samo je stvar u tim izborima jubilarnih članaka jer se premještanjem svih brojka drastično smanjuje. Ranije nismo imali takve slučajeve jer nitko do sada nije skupljao puste popise pa zatim radio masivna prebacivanja na dodatke, već bi samo preusmjerili po nekoliko njih i to nije utjecalo na statistiku. --Orijentolog (razgovor) 22:12, 13. listopada 2011. (CEST)[odgovori]

Trsteno

Je li ovaj bia dobro radia? [5] [6]. Pritpostavljan da ćeš ti bolje znat. Kubura (razgovor) 05:59, 19. listopada 2011. (CEST)[odgovori]

Prijedlozi

Pošto si ti do sad rješavo: vidi ovo Već 10 odnosno 9 dana je prošlo. ;)--MAN_USK recider 18:11, 20. listopada 2011. (CEST)[odgovori]

slika

Izbrisao sam sliku s članka. Ali mislim da je sasvim u redu za taj članak. Sherlock (razgovori) 22:08, 28. listopada 2011. (CET)[odgovori]

Nepravilno postavljena datoteka

Poštovani.

Obavijestili ste me o pogrešno označenoj slici (članak Pasivna kuća, slika: Passive house da section.png). Ponovno sam označio sliku, nadam se ovaj put ispravno. Molio bih Vas da, pošto sam novi korisnik, pogledate jesam li to ispravno učinio i je li mi licenca slike ispravna.

Puno Vam hvala,
--Vanja Škurić (razgovor) 10:36, 31. listopada 2011. (CET)[odgovori]

Pitanje za slike

Napravio sam izmjene u opisu slika:

Bath County Power Station Slika 1.jpg
Bath County Power Station Slika 2.jpg
Pa mozete li provjeriti odgovara li sada?
Hvala!

Antonio.bolaric (razgovor) 16:48, 31. listopada 2011. (CET)[odgovori]

messserschmitt slika

Isprika, hvala na razumijevanju. Nisam znao i da povijesne fotografije moram smanjiti na 300 px. Sada je sve sređeno. Pozdrav, Bojovnik (razgovor) 15:04, 9. studenog 2011. (CET)

Pitanje u vezi slike

Zar je potrebno sredit sliku na kojoj je logo od Algoritam tvrtke? Slika nije prevelika, ima ravno 240 px, te je čak i smanjena u infookviru u članku Algoritam (knjižara). Dadoteka:Kudo Conan.png je izbrisana slika je imala iznad 300px no bila je smanjena 250px u članku Conan Edogawa, slika također nije bila ilegalna kao ni slika Algoritma. Obadvije slike su na svojim stranicama imale popunjen infookvir slika i dozvoljenu licencu. Molim vas, obavjestite me u čemu je problem pa da mogu riješit problem. Pozdrav, Sherlock (razgovor) 22:39, 12. studenog 2011.

Planinarski dom Zavižan

Molim vas da mi objasnite zašto je ovo obrisano? Neodgovarajući sadržaj? Po čemu?

Kakve su to gluposti? A čime ste vi pozvani da brišete nečije članke? A zašto bi trebao imati poveznice? I nije wikipediziran? - Kakav li je samo to hrvatski izraz. I kakav je to rok od 15 dana i tko ga je zadao? Zar smo u školi? I zašto bih ga ja uopće popravljao? Meni je članak super! Osim toga mogli ste ga popraviti ako vam se ne sviđa! Sad ću ja neki vaš obrisati jer mi se ne sviđa!


Ha, ha, baš ste me uplašili! Žuti karton! Sav se tresem! Bye, bye....

¨¨¨¨ — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Nevand (razgovordoprinosi)

Je li ovo točno?

[7] [8]? Kubura (razgovor) 12:14, 23. studenog 2011. (CET)

Petar Herceg

Je li možda ovdje [9] bio u pitanju "Kršni zavičaj" kojeg uređuje fra Žarko Ilić, jer mi je nepoznat "Krški zavičaj" kojega si naveo?--MaGa 08:03, 25. studenog 2011. (CET)

Milomir Miljanić

Što nedostaje članku?

--August Dominus (razgovor) 14:55, 26. studenog 2011. (CET)

Ovo sam napisao i na stranici za razgovor članka. Gusle su meni najdraže narodno glazbalo i napisao sam članke o najboljem hrvatskom (Željko Šimić) i najboljem srpskom guslaru (Miljan). Napisao sam kako mu je GUSLARSKI opus vezan uz raspad SFRJ s gledišta srpskh nacionalista, ali on nije samo guslar već i pjevač narodne glazbe. Pjesme koje pjeva su domoljubno-rodoljubne (Ђе у љето газиш снијег, Нема ништа без Србије, Милијана, Идем тамо ђе ме воле, Република Српска, Завичају itd.), ljubavno-erotske (Херцеговка, Иде мала, Одсекла је дуге косе itd.) i duhovne (Василије Острошки, Само Србин славу слави, Свети Јован Крститељ itd.).

--August Dominus (razgovor) 17:42, 26. studenog 2011. (CET)

Eintracht Braunschweig

Dragi Braco,

zelio bih znati zasto je brisan moj clanak o nogometnom klubu "Eintracht Braunschweig". Dobro, sadrzaj nije najbolji ali se moze usprediti sa clancima o drigim klubovima iz Njemacke. Uz to ja bih ga aktualizirao i prosirio kad god stignem.

Pozdrav Dubrovcana (iz cokolina) iz dijaspore

Mario

:)

Hvala na dobrim željama. --Branka France (razgovor) 19:46, 5. prosinca 2011. (CET)[odgovori]