Wikipedija:Kafić/Arhiv 91: razlika između inačica

Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
Nema sažetka uređivanja
Redak 20: Redak 20:
== što radi Rječina na sh-wiki ==
== što radi Rječina na sh-wiki ==
Vidite [http://sh.wikipedia.org/wiki/Posebno:Nedavne_izmjene ovdje]
Vidite [http://sh.wikipedia.org/wiki/Posebno:Nedavne_izmjene ovdje]
:Bio sam dobar pošto nisam blokirao suradnika kao što se radi (ili možda radilo ?) na hr wiki.
:Ako Vam to smeta budimo ljubazni pa rješimo ovo pitanje na normalni način s potpuno jednakim pravilima o označavanju tekstova ?
:Vidim da je spominjanje sh još uvijek ovdje zabranjeno ili griješim ?--[[Suradnik:Rjecina2|Rjecina2]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Rjecina2|razgovor]])</small> 16:33, 6. siječnja 2012. (CET)

Inačica od 6. siječnja 2012. u 17:33

Dobro došli u Wikipedijin kafić!
Ovdje možete postavljati pitanja i raspravljati o Wikipediji. Za tehnička i jezična pitanja te pitanja o kategorizaciji i slikama koristite niže navedene poveznice. Za raspravu o pojedinim člancima koristite njihove stranice za razgovor, u kafiću samo pozovite suradnike na dotičnu stranicu za razgovor. Sve rasprave o člancima koje se ne tiču Wikipedije kao šireg pojma bit će premještene na pripadajuće stranice za razgovor članaka, kao i tehnička i jezična pitanja te pitanja o kategorizaciji i slikama!
Prije objave potpišite i datirajte svoje komentare dodavanjem četiriju tildi (~~~~).
Uža područja

Za prijavu incidenata ili problema koristite Na pažnju administratorima (NPA).


Pravila i smjernice
Pet stupova Wikipedije · Zanemarite sva pravila · Budite odvažni!
Univerzalni kodeks ponašanja
sva pravila i smjernice

Novosti za dobar početak godine!


  • U Poslovnom dnevniku izašao je članak u povodu prikupljanja novca u kome je jedan suradnik hr wiki odgovorio na par pitanja, nažalost naslov članka je promašen "I Wikipedija će se morati okrenuti oglašavanju", jer tekst članka govori nešto potpuno suprotno. Urednički posao je težak, moraju zainteresirati čitatelja za članak, a kako to bolje napraviti nego napisati nešto kontra istini? Tu je slika objavljena uz članak: http://www.poslovni.hr/img/ArticleImages/173248.jpg (s proslave desete godišnjice wiki u Zagrebu).


  • Jedna sitnica koja vas može zanimati: Na službeni mail dobih čestitku za Božić i Novu godinu u kojoj piše: Želimo....bla...bla...Ispričavamo se na čestitci koju šaljemo mailom, razlog tome je da smo ove godine novac za čestitke proslijedili Wikipediji. --Lasta 08:47, 5. siječnja 2012. (CET)[odgovori]

što radi Rječina na sh-wiki

Vidite ovdje

Bio sam dobar pošto nisam blokirao suradnika kao što se radi (ili možda radilo ?) na hr wiki.
Ako Vam to smeta budimo ljubazni pa rješimo ovo pitanje na normalni način s potpuno jednakim pravilima o označavanju tekstova ?
Vidim da je spominjanje sh još uvijek ovdje zabranjeno ili griješim ?--Rjecina2 (razgovor) 16:33, 6. siječnja 2012. (CET)[odgovori]