Razgovor sa suradnikom:MaGa/Arhiv 4: razlika između inačica

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
Novi odlomak: mapa
Redak 387: Redak 387:


Molimte ukloni onu mapu. Nemaju podaci iz 2005. Nepostoji izvor za onu mapu. Za ostale mape postoji izvor, ali za ono ne. ([[Suradnik:NeumHe|NeumHe]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:NeumHe|razgovor]])</small> 20:51, 15. veljače 2012. (CET)).
Molimte ukloni onu mapu. Nemaju podaci iz 2005. Nepostoji izvor za onu mapu. Za ostale mape postoji izvor, ali za ono ne. ([[Suradnik:NeumHe|NeumHe]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:NeumHe|razgovor]])</small> 20:51, 15. veljače 2012. (CET)).

== Pozdrav ==
Podrav, i ja sam sretan sto sam nazad. Hvala na dobrodoslici :) [[Suradnik:Neno Koš|Neno]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Neno Koš|razgovor]])</small> 18:35, 19. veljače 2012. (CET)

Inačica od 19. veljače 2012. u 19:34

Arhiva 1
2
3

Ivo Plazibat

Ivo Plazibat je bio priznati znanstvenik koji je ostao bez vida.Završio je specijalizaciju iz laserske fizike na Max-Planck institutu u Müchenu, specijalizaciju iz molekularnih znanosti na Sveučilištu Nagoya u Japanu. Specijalizirao je primjene ultra-kratkih laserskih pulseva (femtosekundni pulsevi) na ICTP/ICS-u u Trstu u Italiji.Ivan Plazibat, profesor fizike,osnovnu i srednju školu završio je u Zapadnom Berlinu. Nikada nisam pisao besmislice i on je jako bitan za povjest lasera.

Za članak Gradska i sveučilišna knjižnica Osijek sam dobio pismeno dopuštenje, stavio ga na stranicu za razgovor od članka i proslijedio Vama na mail. Da li je sada sve uredu i mogu li postaviti zahtjev za vraćanje stranice?

Pozdrav, Bruno (razgovor) 13:37, 8. studenog 2011. (CET)

Odmor

Odrađujen slobodne dane. Kubura (razgovor) 12:34, 9. studenog 2011. (CET)

Zahvala

Hvala na nagradi!--77.238.209.98 16:45, 9. studenog 2011. (CET)

KerKos

I onda ti isti novinari koji ovdje pišu gluposti govore kako Wikipedija ima krive podatke od kojih većinu unesu oni sami?! Svašta!--MAN_USK recider 18:08, 9. studenog 2011. (CET)

Zamolio bih te da vratiš moju inačicu u ovom predlošku jer valjda ja i Kubura imamo prednost u ratu sa anonimnim suradnicima. --Mostarac (razgovor) 13:12, 18. studenog 2011. (CET)

Re: Otvaranje kategorija

Tko je to tu "mi"? Nisam li i ja jedan od tih "mi"? Ovo što govoriš, to je Perkovićeva politika kočenja napretka zajednice u korist samoga sebe, koja je pogrešna. Na ostalim svjetskim Wikipedijama uglavnom nema takve atmosfere. Za napredovanje je potrebno imati viziju budućnosti. Ono što mogu učiniti danas, ne ostavljam za sutra. Treba gledati u budućnost, ako se želi ići naprijed. Hrvatska je jedna od najgorih Wikipedija na svijetu. Njome dominira neuka, iskompleksirana dječurlija. Oprosti, ali čim dva slova stavim na neku od ovih stranica, u pravilu mi se nalijepi neki "učitelj" sa svojim "pametnim" savjetima. Toliko je učestalo da je previše iritantno. Nemam razumijevanja. Radije se uhvatite pisanja članaka, pa ćete steći to toliko željeno iskustvo, koje će vam možda omogućiti davanje stvarno pametnih savjeta ako vas tko uopće za njih i pita. Dozlogrdilo mi je. Otjerani su mnogi kvalitetni suradnici s ove jebene, provincijalne, malograđanske, dječje "wikipedije". Što ti smeta jedna kategorija koja privremeno sadrži jedan članak? Opterećuje li ona trilijune kvadrilijuna kvintilijuna terabajta serverskih memorija, pa da je potrebno, tobože, racionalizirati štednjom triju bitova? Nemam razumijevanja. Uostalom, ako ti smeta (iz nekih "psiho" razloga), izbriši ju i mirna bosna. Ja ju neću više napraviti i bit će to još jedan od sve većih koraka mojega bijega sve dalje od ovoga dječjeg vrtića za liječenje kompleksa inferiornosti.--Ivan T. (razgovor) 16:13, 19. studenog 2011. (CET)

zašto

Zašto mi brišeš članke? Molim te nemoj više mi brisati članke. — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Alean200 (razgovordoprinosi)

To nije reklamiranje i oglašavanje

"Zadnje upozorenje: iako su svi dobrodošli činiti konstruktivne doprinose Wikipediji, moramo vas zamoliti da promotivni materijal ne postavljate na Wikipediju, s obzirom da Wikipedija nije mjesto za reklamiranje i oglašavanje. Hvala na razumijevanju!--MaCroatian squares Ljubicic.gifGa 14:18, 22. studenog 2011. (CET)"

To nije reklamiranje i oglašivanje ako mi ne vjerujet možete pogledati ovdje: http://www.flashgamelicense.com/view_game.php?from=dev&game_id=20568 ili ovdje: http://www.3kvi-games.blogspot.com/

Petar Herceg

Vjerojatno. Imao sam scan toga broja ali sam formatirao hard pa je to pobrisano.--Braco dbk 21:08, 25. studenog 2011. (CET)

Ante Babić - načelnik općine Lovreć

Poštovani, pokušao sam dodati stranicu o načelniku općine Lovreć, ali očito nešto nisam napravio po pravilima struke. Premda sam sve detaljno pročitao i stvarno se potrudio napraviti sve kako mislim da se očekuje. Budite ljubazni pa mi pojasnite na ovom primjeru što sam napravio pogrešno da znam za nova dodavanja. Glede dodanih kategorija, držim važnim otvoriti kategoriju "Načelnici općina" jer pod "Hrvatskim političarima" imamo samo "Gradonočelnike". Sve u svemu, cijenio bih pomoć. Hvala na razumijevanju. Istnam (razgovor) 11:00, 26. studenog 2011. (CET)

Osječka pivovara

Vidim da smo oznaceni kao reklama . Carlsberg wiki stranica je ista kao nasa . Mogu smanjiti samo kolicinu teksta . Sto se tiče kopiranja teksta s drugih stranica - napisat cu svoj tekst . Ne znam zasto se maknuo infobox ? Molim pomoć, izgubio sam vremena jučer na uređenje , da bi vidio sve obrisano :(--Petarspanjic (razgovor) 08:35, 29. studenog 2011. (CET)

http://en.wikipedia.org/wiki/Carlsberg_Group#cite_note-autogenerated2-3 ovo je stranica od Calsberga . Ako bi bio od pomoci da mi kazes sto ja mogu ostaviti na stranici , ne želim da mi trud propadne.

Osječka pivovara

Prvo isprika smatrao sam s obzirom da sam uzeo podatke sa zadnje izmjene i napisao ih realno kakvi su da ce to biti ok , ali nije mi bila namjera vandalizam čak dapače . Mozes li mi reci za slike kako da ih uploadam a da bude FAIR USE . Htio bih logo staviti u infobox .

Primjer ... napisem Osječka pivovara djeluje od 1697.godine . izvor je stranica www.pivovara.hr . Kako da napisem pravilno izvor.

Petarspanjic (razgovor) 09:20, 29. studenog 2011. (CET)

Osječko

Mogu li staviti ovo novo sto sam napravio , postoji li način da se inspekcija :) napravi ranije to jest da ju pregledas prije nego ju sacuvam --Petarspanjic (razgovor) 11:10, 29. studenog 2011. (CET) Zato sto sad vise nije rijec o osjeckoj pivovari :) nego o osjeckom pivu pa se mijenja naslov :) evo sacuvat cu , molim te bez puno kritike stvarno nije reklama , nego zelim da ljudi mogu ukratko procitati o pivu.

Crkva Božja u RH - crkvena općina Antin/Tordinci

Poštovani tekst na wikipedij vezan za Crkva Božja u RH - crkvena općina Antin/Tordinci je tekst autora Matej Lazar Kovačević, pastor je navedene zajednice. Njegovim odobrenjem je tekst postavljen na stranicama Općine Tordinci i također prosljeđen vama. Za potvrdu slobodno kontaktirajte Općinu Tordinci. S poštovanjem, Matej Lazar Kovačević— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Cog (razgovordoprinosi)

Nove kategorije

Nadam se da neće ostati prazne jer takvih kategorija treba, pa će se već popuniti. Stvarno ne znam u koju bi inače svrstao MKULTRA.--Seiya (razgovor) 12:35, 1. prosinca 2011. (CET)[odgovori]


pročitano. Ne vidin po čemu se to protivi pravilima ??? Ima 5 članaka i sličnih kategorija. — Prethodni nepotpisani komentar napisao je 78.1.99.119 (razgovordoprinosi) http://hr.wikipedia.org/wiki/Kategorija:Njema%C4%8Dke_dinastije

Sretno....

... I BERIĆETNO!!! --Jure Grm, 5. dana mjeseca prosinca, godine Gospodnje dvijetisućejedanaeste u 21:09.

Flag-map

Pozdrav, ja sam napisao da se od Vas traži. Posjedujete SVG grafike, i volim SVG zastavu karte. No, problem je u tome što ne znam SVG grafika. Zato sam te pitao, može li stvoriti SVG zastava karta Velike Hrvatska i Lombardija? Дмитрий-5-Аверин (razgovor) 16:30, 7. prosinca 2011. (CET)[odgovori]

Slija

Lipo si napravia [1], samo imena jezika triba napisat malin slovon. Kubura (razgovor) 17:02, 7. prosinca 2011. (CET)[odgovori]

Ja bih još sredia ona slovca, ali - i ovo što si napravia je velika stvar. Naizgled sitnica, ali zapravo je to vrrrlo velika stvar. Kubura (razgovor) 17:29, 7. prosinca 2011. (CET)[odgovori]

Ni priša, priša bude samo kal zaliješ kil pečene janjetine vode običnon vodon, pa nakon pola ure... :) Kubura (razgovor) 17:48, 7. prosinca 2011. (CET)[odgovori]

Victorious

Hi, the page about Victorious says that it is to face deletion if not improved by December 10, but today is December 11. Should it be deleted? I don't speak Croation but I know a lot about the topic. It seems like the user who posted copied from the version on sh (Serbo-Croation) Wikipedia. Maybe it just needs translation instead of deletion? 65.254.159.13 19:28, 11. prosinca 2011. (CET)[odgovori]

To sam obrisao jer je rok istekao, a nije sređeno, a također se slažem da ne udovoljava wikipedijinima kriterijima bez obzira što neke druge wikipedije imaju članak na navedenu temu. --Flopy razgovor 20:32, 11. prosinca 2011. (CET)[odgovori]
Sorry, but the article was transferred on talk page (with questionable criteria for new articles) on 26th of november and 14 days was enough to arrange it. The article was deleted about an hour ago. Best regards!--MaGa 21:21, 11. prosinca 2011. (CET)[odgovori]

to be announced: da je najavljen album, ali još se ne zna ime — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Fernandarubi (razgovordoprinosi)

Vesna Pusić

Da barem širim dezinformacije, nažalost širim gorku istinu. Prije tri dana mogao sam uređivati članak, sve dok Sokac nije promijenio stupanj zaštite i sad ga ni ja više ne mogu uređivati. Kada pokušam, piše mi: "Nemate dopuštenje za uređivanje ove stranice, iz razloga..."--Seiya (razgovor) 12:39, 14. prosinca 2011. (CET)[odgovori]

Dobro da si potvrdio ono što sam već napisao.--Seiya (razgovor) 13:08, 14. prosinca 2011. (CET)[odgovori]

Čitanje s razumijevanjem

Pročitao sam s razumijevanjem, kao što sam pročitao i ovo s izuzetnom pozornošću. Bilo koji učrednik koji načini izmjenu na članku se time odriče bilo kakvih ovlasti, a kod životopisa živih osoba se traži pojačana osjetljivost. -- Bugoslav (razgovor) 13:33, 14. prosinca 2011. (CET)[odgovori]

Bok MaGa, molim te lijepo ukloni ovo jer se Boškarin odmiče od teme i spominje Brijunske transkripte. Nitko njega napada, ali se napadi događaju. Sam prosudi, trebaju li takvi komentari ili ne. Očito je da se zbiva nešto -negdje- što nema veze s WP:PDN. -- Bugoslav (razgovor) 14:45, 15. prosinca 2011. (CET)[odgovori]

Štovani MaGa razumijem - ispričao sam se. Istom logikom molim micanje rečenice gje me Bugoslav proziva i nije povezanoi os Vesnm Pusić. http://hr.wikipedia.org/w/index.php?title=Razgovor:Vesna_Pusi%C4%87&diff=prev&oldid=3190696 da nie bilo toga ne bi bilo ni moga. Thnx.--Boškarin (razgovor) 21:33, 16. prosinca 2011. (CET)[odgovori]

Štovani MaGa može molim pomoć ovdje http://hr.wikipedia.org/w/index.php?title=Razgovor:Carski_okruzi&diff=3158932&oldid=3158826 to sam pisao ne ono što mi je pripisao http://hr.wikipedia.org/w/index.php?title=Razgovor:Carski_okruzi&diff=next&oldid=3162358 štovani Floopy koji mi piše da mi slijedi duža blokada ako još nešto križam a kri9žano je samo ono što nisam napisao niti tvrdio kako to razuvija štovani Flopy. gledaj ja ono nisam pisao Thnx --Boškarin (razgovor) 22:13, 16. prosinca 2011. (CET)[odgovori]

Moja greška

Da, bila je moja greška, učinilo mi se da radim na "stranici za vježbanje" a stvorio se novi, nepotreban članak. Drugi put ću bolje paziti. Isprike. Posquacchera (razgovor) 20:37, 22. prosinca 2011. (CET)[odgovori]

Poveznice

Postavljao je poveznicu koja negdje vodi, zapravo na jedno preusmjeravanje [2]. Kubura (razgovor) 18:06, 23. prosinca 2011. (CET)[odgovori]

Također

Želin ti sve naj --Zeljko (razgovor) 20:15, 24. prosinca 2011. (CET)[odgovori]

Ist ja interessant

Mich würde mal interessieren, weshalb Du auch noch meine eigene Ergänzung von der Benutzerdiskussionsseite entfernst, und zwar durchs Standardzurücksetzen. Vielleicht sollte ich das auch mal irgendwo hier machen … --:bdk: 02:33, 27. prosinca 2011. (CET)[odgovori]

Historija Opcine Stari Grad Sarajevužo

postovani, Ne radi se o krsenju autorskih prava. mi iz opcine stari grad doniramo svoje autorske tektstove u prilog wikipadija enciklopedije. web administrator Opcine Starei Grad Sarajevo Dzavid Katica.

Hvala na razumijevanju— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Dzavid.katica (razgovordoprinosi)

Hvala na napomeni!

--Sendji (razgovor) 18:32, 2. siječnja 2012. (CET)Sendji[odgovori]

Hvala!

.. na nagradi, tek sam ju sada vidio - Hvala još jednom! :)--JosipSB 20:48, 4. siječnja 2012. (CET)[odgovori]

promjene

Jasno mi je, pridržavat ću se toga u budućnosti. Nov sam u ovome, nadam se da sam odgovorio na pravom mjestu, LOL. Imam napravit još neke promjene na članku, to ću sutra napravit sa jednom promjenom kad sve pripremim. Parthunax (razgovor) 16:33, 7. siječnja 2012. (CET)[odgovori]

U vezi kanala na članku o Iskonu

Zdravo! Ispričavam se što vam odgovaram tek sada. Da vam pravo kažem, više nisam siguran iz kojeg razloga sam načinio tu promjenu (a ako je moguće i da sam nešto pobrkao). Ukoliko vam se čini da je riječ o grešci, slobodno vratite na staro. Pozdrav!--Sendji (razgovor) 20:00, 8. siječnja 2012. (CET)[odgovori]

pitanje

U slucaju da ja i suradnik mostarac nemozemo da se slozimo, kako se moze dobiti dodatna misljenja? Mi smo ovo diskutovali na stranici razgovora i izgleda da se neslazemo. (NeumHe (razgovor) 13:34, 9. siječnja 2012. (CET)).[odgovori]

Re: User:NeumHE -- Wikipedia:Sockpuppet investigations -- Special:Contributions. -- 96.44.136.196 13:56, 9. siječnja 2012. (CET)[odgovori]

Čerin

MaGa sada pošto je bio blagoslov kuća mogu li opet promjeniti broj stanovništa (naravno staviti ću da se radi o neslužbenim izvorima)? I još nešto što se tiče ovoga članka to više nije jedno selo već su dva (gornji i donji) pa kako bih ja to mogao srediti? AmeLLoNN (razgovor) 12:35, 10. siječnja 2012. (CET)[odgovori]

Torine

Maga te torine očeš prebacit na stranicu za razgovor ili izbrisat. Mjesto postoji ,a autor je prava Agatha kristi broj 2. --Zeljko (razgovor) 22:11, 10. siječnja 2012. (CET)[odgovori]

vezano uz članke

Zahvaljujem, a tako ću i uraditi. Lijep pozdrav! AmeLLoNN (razgovor) 12:44, 11. siječnja 2012. (CET)[odgovori]

Kopimizam

Zanima me zasto ste obrisali Kopimizam s obrazlozenjem da ne spada u Wikipediu. — Prethodni nepotpisani komentar napisao je Dravrd (razgovordoprinosi)

Kopimizam ne zadovoljava kriterije članaka na Wikipediji. Svakako proučite što Wikipedija nije. Hvala na razumijevanju.--MaCroatian squares Ljubicic.gifGa 16:12, 12. siječnja 2012. (CET)

To sam razumio iz tvoga brisanja, lijepo piše da ne zadovoljava... Volio bih da si napisao i zašto, ali sam razumio da članak nije bio informativno-objektivan. Više je sličio reklamiranju kopimizma. Ja sam doslovno preveo informacije s njihove stranice - greška :) --DraVrd 09:04, 13. siječnja 2012. (CET)

opet Kopimizam

Hvala na brzom odgovoru. Napisao sam novi, objektivan članak. Nadam se da sam ovaj put uspio. --DraVrd 16:24, 12. siječnja 2012. (CET)

to ti je nekakav lokalni izgovor nepravilno napisan. --Zeljko (razgovor) 21:04, 12. siječnja 2012. (CET)[odgovori]

A to talijan nas ispravlja kako se na hrvatski kaže dženovski dijalekt. E ybg, što češ. --Zeljko (razgovor) 21:11, 12. siječnja 2012. (CET)[odgovori]

Ne razumijem, Željko. Kao da je tvoja replika van konteksta?! --DraVrd 09:00, 13. siječnja 2012. (CET)

MaGa mislim da članak Nenad Šimun ne odgovara pravilima wikipedije pa ti to sredi. :) Lijep pozdrav. --AmeLLoNN (razgovor) 18:15, 14. siječnja 2012. (CET)[odgovori]

Ako sam već ovdje bar vama mogu olakšati malo posao :D --AmeLLoNN (razgovor) 18:43, 14. siječnja 2012. (CET)[odgovori]

Tko je to proglasio za pravilo?

[3]

Wikipedija:Tipski_članci/Filmovi#Nazivi_filmova. To nije nikakvo pravilo, pa ni smjernica jer je autorsko djelo jedne pojedinke. Vidim da i ti dobro vidiš o čemu je riječ. I da dobro zaključuješ o tim točkama. Najbolje ih je ostaviti tamo gdje su i napisane. -- 199.19.105.156

Pitanje

Maga nešto bih te pitao, ima li ovdje neka stranica gdje vi suradnici "chatate" jer bih volio malo bolje upoznati neke suradnike? --Amellonn

ISBN

Poštovani,

Ispričavam se na neupućenosti, no zar ne bi imalo više smisla ovdje dati linkove koji bi bili korisniji čitateljima Wikipedije na hrvatskom jeziku, npr. adrese nekih domaćih online-knjižara, ili kataloge domaćih knjižnica? Još jednom, isprike ako je pitanje glupo ili amatersko. Posquacchera (razgovor) 19:57, 14. siječnja 2012. (CET)[odgovori]

Zahvaljujem! Posquacchera (razgovor) 22:39, 14. siječnja 2012. (CET)[odgovori]

zahvaljujem Maga :) --Amellonn razgovor 21:24, 17. siječnja 2012. (CET)[odgovori]

Godine s točkama

I ja i ti znamo da je trenutno postavljanje brojeva bez točaka kao svojevrsnih "godina" u nazivima filmskih članaka pogrešno. U hrvatskom jeziku, 1987 je najobičniji broj, koji može značiti bilo što, dok 1987. označava godinu kada se nešto dogodilo tj. u ovom slučaju, kada je određeni film snimljen. Dakle, zašto uklanjaš moje izmjene koje ispravljaju vrlo raširenu pogrešku na hrvatskoj wikipediji?--Starčevićanac (razgovor) 08:49, 19. siječnja 2012. (CET)[odgovori]

Pa hajde onda da promjenimo to nesretno pravilo. Je li potrebna neka peticija ili što već za pokretanje postupka?--Starčevićanac (razgovor) 08:56, 19. siječnja 2012. (CET)[odgovori]
Lijepo, ali ne vidim da se pravilo izmjenilo.--Starčevićanac (razgovor) 09:34, 21. siječnja 2012. (CET)[odgovori]

i maš meil, odgovor. --Zeljko (razgovor) 18:59, 19. siječnja 2012. (CET)[odgovori]

krivo . fulao san nešto. Ne jidi se --Zeljko (razgovor) 19:00, 19. siječnja 2012. (CET)[odgovori]

he. --Zeljko (razgovor) 20:10, 19. siječnja 2012. (CET)[odgovori]

Irc

Nemam IRC. Formatiran disk pa sve pobrisano. Čekaj da ponovo instaliram.--Braco dbk 11:52, 20. siječnja 2012. (CET)[odgovori]

Dozvola

Opet ne znam ,čitao sam ovo,kako poslati ovaj obrazac a da mi dotični(moj susjed)vrati a da to Wikipedija zna. Napravio sam drugu stranicu na tu temu.,ali bi volio ovo znati.Sve naučim bez velikog čitanja upustava,ali ovo i sa upustvom nikako.Još me interesuje kako staviti fotografiju sa COMMONS-a.Znam staviti kad tek stavim fotografiju i kopiram (

Add caption here

) ali kasnije ne mogu.Pozdrav.

dopuna kategorije" dugoprugaši"

Gosn Mario! Molim Te ako nije problem, u kategoriji"dugoprugaši" da uneseš i moju malenkost,naravno sa poveznicom.Meni je to malo veći problem nego Tebi.Ako trebaju neki podaci još, na raspolaganju sam.Veliki pozdrav i hvala za do sada odrađen posao.Spreman sam Te nagraditi,ako ništa onda ponekom svojom pjesmom.Pozdrav-Stipe Ćipa Leko

Kategorija dodana u članak. Što se tiče nagrade, "zavjetovali" smo se ovdje volonterski, a pjesma je uvijek dobrodošla da nam razbije sivu svakodnevnicu. Svako dobro!--MaGa 19:45, 20. siječnja 2012. (CET

Dozvole

Zahvaljujem.Ali da sam ja toliko pisao i čitao završio bi visoke škole, a na Wikipediji sam tek povremeno samo zato što mi nešto drugo dosadi pa tako najvjerovatnije neću ni čitati tečaj . A šta se tiče ovog slanja obrasca to su mogli malo pojednostaviti i postaviti na drugačiji način.Pozdrav.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Dragan m (razgovordoprinosi)

Nisi me svatio,da sam volio čitati i pisati završio bi visoke škole,a ne bi kopirao tuđe tekstove i bar bi čitao upustva i uvodne tečajeve.Ja ti sve učim u hodu ,što se ono kaže i logikom.Uspio sam ubaciti lava na gabeosku stranu hehe .--dragan m 00:14, 22. siječnja 2012. (CET)

UDK

Ma dajem joj vremena, možda može neki tekst iskoristiti, prebaciti. Stignemo obrisati. Ali očito ne želi vidjeti. :) poz.--D tom 18:42, 22. siječnja 2012. (CET)[odgovori]

Znam da bi ih trebao kategorizirati uradio sam nekolike,a za ove slike si upravu.Kako sam malo žurio nisam ni skužio to , mislio sam da sam bar u opisu spomenu Gabelu.Ne može se mijenjati naslov? Zahvaljujem na savjetu.--dragan m (razgovor) 18:49, 22. siječnja 2012. (CET)ps.nisam znao da li ćeš dobiti obavjest o odgovoru pa sam ponovio ovdje.[odgovori]

Zahvala

Hvala za produženje roka za sređivanje članka Monsanto! Posquacchera (razgovor) 21:39, 22. siječnja 2012. (CET)[odgovori]

Lovro Beno - hrvatski narodni pjevač

Poštovani,

zanima me zašto je uklonjena stranica Lovro Beno - hrvatski narodni pjevač, dakle molio bih konkretan razlog.

Unaprijed se zahvaljujem

Petar Marić

Kao što je napisano u razlogu brisanja, članak ne spada u Wikipediju.--MaGa 07:20, 23. siječnja 2012. (CET)[odgovori]

To sam shvatio ali tu ima milijardu točaka kako i zašto i sad kako da ja znam koja od tih je ta koja ne dozvoljava da objavim ovo o svom kolegi. Pitao sam gore KONKRETNO a ovo NE SPADA je veoma veoma konkretno...

I da dodam, ista, dobro ajde skoro ista stranica postoji za Matu Bulića dakle stranica o gore u naslovu spomenutom je napravljena skoro identično po uzoru na Matu Bulića sa naravno promjenjenim podatcima, to što je osoba slučajno moj prijatelj nebi trebalo imati veze, i to što ima znatno manje fanova od Mate Bulića neznači da je manje vrijedan i da nepostoji. Ako postoji o Buliću kao javnoj osobi može i o Lovri Beni, i molim vas nemojte mi sada slučajno i Matu obrisat— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 78.2.73.232 (razgovordoprinosi)

Da bi glazbenik mogao imati članak, nužno je da ima izdan bar jedan album kod neke od izdavačkih kuća (dakle, naklade u kućnoj radinosti ne dolaze u obzir). Istina, postoje glazbenici koji nemaju izdane albume, ali su dobitnici državnih, strukovnih i drugih nagrada i tako "zaslužuju" članak na Wikipediji. Hvala na razumijevanju!--MaGa 06:45, 24. siječnja 2012. (CET)[odgovori]

Razumijem, i velika hvala na detaljnijem objašnjenjenju, a možda za koju godinu...

Naslov

To sam ti mislio objasniti sinoć,pa mi je nestalo struje.Kad sam ti slao poruku nisam napisao predmet(naslov),tako da mi je 2 puta poruku stavljalo u istu poruku ovom tvom predhodniku s kim si se dopisivao.A kad sam gledao kako će izledati stranica, toga predhodnika nije bilo u poruci.Tek sam onda skužio da trebam napisati naslov.sory.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Dragan m (razgovordoprinosi)

eu

na stranici u EU piše u onoj tablici sa desne strane da su u EU 24 sližbena jezika, sližbena su 23, što i piše kad se klikne na taj hiberlink

Pitanje

Modu li ja ukloniti riječ "duhan" s gabeoske stranice pošto se duhanom nitko ne bavi .To je bilo prije rata.--dragan m (razgovor) 17:46, 23. siječnja 2012. (CET)[odgovori]

Pozdrav Mogu li vas zamoliti da obrišete stranicu Crkva Rođenja Presvete Bogorice Srijemske Laze Nisam primjetio da je naslov pogrešan, piše bogorice umjesto bogorodice. Članak je već premješten na stranicu za razgovor... Hvala. Suradniksuradnik (razgovor) 18:24, 23. siječnja 2012. (CET)[odgovori]

Uredovanje

Ako si trenutno aktivan, obrati pozornost na ove doprinose; sve odreda pogrešno imenovano (ima i duplikata), pisano stranim jezikom, neuređeno i organizacijski katastrofalno. Čudi me i da u zadnjih 10-ak dana novi suradnik nije upozoravan. --Orijentolog (razgovor) 11:31, 25. siječnja 2012. (CET)[odgovori]

Primljeno na znanje. --Orijentolog (razgovor) 11:54, 25. siječnja 2012. (CET)[odgovori]

Učestalo troliranje

Bog, članak Ana Lederer se tri puta učestalo trolira: današnji primjer, prije toga i i prije toga. Sadržaj koji se uporno neuređen ubacuje sa ove stranice sam dodao u vanjske poveznice. Ako možeš možda zaključat članak, da se ovo više ne ponavlja. Hvala ti.--Gdje je nestala duša svijeta (razgovor) 11:56, 25. siječnja 2012. (CET)[odgovori]

Slobodan M Kovačević

Greške u vezi sa hrvatskim jezikom ispravljene su i promjenjen je izgled stranice. molim da se članak objavi kako bi mogao da se dorađuje. Izvinjavam se zbog početničkih gresaka i unaprijed zahvaljujem na vasim sugestjama i pomoći oko pisanja. Dtijana. Hvala!

Bigorafija Ane Lederer

Poštovani, molim Vas da izmjenite postojecu biografiju Ane Lederer jer je netocna te omogucite izmjenu iste.

S postovanjem, Hrvatsko narodno kazaliste u Zagrebu

duplikat

Imam problem.U naseljenim mjestima Čapljine Struge su bile crvene boje i nije bilo stranice pa sam je napravi.A onda sam kasnije vidio ispod pod UPRAVA Gorica-Struge da postoji stranica.poz.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Dragan m (razgovordoprinosi)

C. R.

Bok MaGa, ako imaš volje, molim te zaštiti članak Cristiano Ronaldo jer se isti članak učestalo vandalizira. Još bih te molio brisanje sažetaka, te uklanjanje (sakrij) ovakvih izmjena [4] [5] [6] Hvala ti na pomoći i trudu. Lijep pozdrav. -- Bugoslav (razgovor) dne 30. siječnja 2012., 23:30 (CET)

Doprinosi/213.198.223.100

Ej Magi što misliš jel ovo isti ili nije

uspoređujući članke, zato šro su datumi su različiti. Mislim da je ista osoba sa stalnim ipom. --Zeljko (razgovor) 07:17, 31. siječnja 2012. (CET)[odgovori]

No značemo, ako nastavi sa te adrese vandalimima, onda će ostat zablokiran malo duže od jednog života --Zeljko (razgovor) 07:19, 31. siječnja 2012. (CET)[odgovori]

TBA

[7], tako sam vidio na engleskoj wiki da se stavi kad još nije najavljeno kada će se album objaviti. --MisterThousand (razgovor) 16:25, 31. siječnja 2012. (CET)[odgovori]

Šta s ovim?

http://hr.wikipedia.org/w/index.php?title=Razgovor_sa_suradnikom:Gdje_je_nestala_du%C5%A1a_svijeta&diff=prev&oldid=3253526

Tu smo...

Nedostatak vremena, sada ga ima malo više i eto mene odmah na Wikipediji... --MAN_USK recider 17:22, 5. veljače 2012. (CET)[odgovori]

Špinut i Spinut

Rabidu i jedno i drugo ime, sad je samo pitanje koje je izvorno. No, ako je onako ime na gradskim stranicama, ne tribamo razbijat glavu. Kubura (razgovor) 01:28, 8. veljače 2012. (CET)[odgovori]

Bris?

Bok MaGa, ako imaš volje, molim te ocijeni je li ovo za brisanje. Hvala ti na pomoći i trudu. Unaprijed zahvaljujem. Lijep pozdrav. -- Bugoslav (razgovor) dne 8. veljače 2012., 18:13 (CET)

Jezici

sredio, Tenks , ! --Zeljko (razgovor) 10:08, 9. veljače 2012. (CET)[odgovori]

Zamolba

Možeš li molim te otključati Predložak:Izvori? Trebam nešto implementrati što su već napravile i ostale Wikipedije, ali ne mogu dok je zaključan. Nije nikakav eksperiment i neće biti potrebe za nikakvim daljnjim tehničkim zavrzlamama, a nakon što obavim može se i ponovo zaključati. Unaprijed hvala. --Orijentolog (razgovor) 22:20, 11. veljače 2012. (CET)[odgovori]

kat

bok, naletih slučajno na ovo. to je dansko-američki bend, a kako još ne postoji kategorija Danski heavy metal sastavi, ostavio sam pod Heavy metal sastavi kako bi se jednom kad se bude radila kategorija Danski HM sastavi (mislim da zasad ima 3 članka) mogao lakše pronać. eto, pozdrav :) --Cowboy from Hell 15:03, 13. veljače 2012. (CET)[odgovori]

Dosljednost

Koliko znam uklanjaju se vandalizmi, a poruka je bila opravdana. Sedam promjena za redom u par minuta.--89.164.107.41 08:50, 15. veljače 2012. (CET)[odgovori]

Stavljen je {{NS-prikaži}}) gdje piše nešto drugo. Ne znam zašto se pozivate na drugi predložak. Ipak hvala na objašnjenj.--89.164.107.41 10:09, 15. veljače 2012. (CET)[odgovori]

mapa

Molimte ukloni onu mapu. Nemaju podaci iz 2005. Nepostoji izvor za onu mapu. Za ostale mape postoji izvor, ali za ono ne. (NeumHe (razgovor) 20:51, 15. veljače 2012. (CET)).[odgovori]

Pozdrav

Podrav, i ja sam sretan sto sam nazad. Hvala na dobrodoslici :) Neno (razgovor) 18:35, 19. veljače 2012. (CET)[odgovori]