Ólafur Stefánsson: razlika između inačica

Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
Nova stranica: Ólafur Stefánsson (rođen 3. srpnja 1973.godine u Reykjavíku na Islandu) godine je poznati islandski rukometaš. Trenutno igra u klubu AG København u ...
 
Nema sažetka uređivanja
Redak 1: Redak 1:
Ólafur Stefánsson (rođen [[3. srpnja]] [[1973.]]godine u [[Reykjavík]]u na [[Island]]u) godine je poznati islandski [[rukometaš]]. Trenutno igra u klubu [[AG København]] u Danskoj. Kapetan je Islandske rukometne reprezentacije. S [[Islandom]] je osvojio srebrnu medalju na Olimpijski igrama u pekinku 2008.
Ólafur Stefánsson (rođen [[3. srpnja]] [[1973.]]godine u [[Reykjavík]]u na [[Island]]u) godine je poznati islandski [[rukometaš]]. Trenutno igra u klubu [[AG København]] u Danskoj. Kapetan je Islandske rukometne reprezentacije. S [[Island]]om je osvojio srebrnu medalju na Olimpijski igrama u pekinku 2008.

Inačica od 19. veljače 2012. u 21:50

Ólafur Stefánsson (rođen 3. srpnja 1973.godine u Reykjavíku na Islandu) godine je poznati islandski rukometaš. Trenutno igra u klubu AG København u Danskoj. Kapetan je Islandske rukometne reprezentacije. S Islandom je osvojio srebrnu medalju na Olimpijski igrama u pekinku 2008.