Razgovor sa suradnikom:Bracodbk: razlika između inačica

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
Novi odlomak: Datoteka
Redak 69: Redak 69:


Meni opis izgleda O.K. Ima odgovarajuću licencu. Daj, ako ti nije teško, prepravi što ne valja, da vidim kako treba. Hvala. --'''''[[Suradnik:Pavlica|<span style="color:#9966CC;font-size:medium;font-family:Comic Sans MS">Pavlica</span>]]''' <small>[[Razgovor sa suradnikom:Pavlica|<small>talk</small>]]</small>'' 16:44, 23. veljače 2012. (CET)
Meni opis izgleda O.K. Ima odgovarajuću licencu. Daj, ako ti nije teško, prepravi što ne valja, da vidim kako treba. Hvala. --'''''[[Suradnik:Pavlica|<span style="color:#9966CC;font-size:medium;font-family:Comic Sans MS">Pavlica</span>]]''' <small>[[Razgovor sa suradnikom:Pavlica|<small>talk</small>]]</small>'' 16:44, 23. veljače 2012. (CET)
:Dogovoreno. Btw, muško sam. :D --'''''[[Suradnik:Pavlica|<span style="color:#9966CC;font-size:medium;font-family:Comic Sans MS">Pavlica</span>]]''' <small>[[Razgovor sa suradnikom:Pavlica|<small>talk</small>]]</small>'' 17:23, 23. veljače 2012. (CET)

Inačica od 23. veljače 2012. u 18:23

Arhiva

Arhiva


1234567891011

Šta s ovim?

http://hr.wikipedia.org/w/index.php?title=Razgovor_sa_suradnikom:Gdje_je_nestala_du%C5%A1a_svijeta&diff=prev&oldid=3253526 — Prethodni nepotpisani komentar {{subst:GENDER:78.159.112.48|napisao|napisala}} je [[{{subst:GENDER:78.159.112.48|Suradnik|Suradnica}}:78.159.112.48|78.159.112.48]] (razgovordoprinosi) 15:12, 5. veljače 2012.‎

Slike na članku o programu ShixxNOTE i pitanje

Pročitao sam Vašu poruku da dvije nove slike koje sam dodao na članku o mom programu ShixxNOTE. Vidim da nisam zadovolji pravila Wikipedia vezana za postavljanje datoteka (slika). Oprostite ali mislio sam da sam sve ispunio kada sam dodao navedene slike. Također sam pročitao više o pravilima koja se trebaju poštovati kada se postavi datoteka u mom slučaju dvije slike. Kao što i sami možete vidjeti to su snimke ekrana na kojima je pokrenut program ShixxNOTE. Oba dvije slike sam osobno napravio na mom vlastitom računalu i licenciju ispravnu odabrao.

Čitajući upute o postavljanju datoteka (slika) vidio sam da se treba napraviti slijedeće, citiram: "Prilikom postavljanja slika u polje Sažetak iskopirajte ovo i popunite polja iza znaka jednakosti"

Opis
Izvor Nije naveden izvor. Ako ne navedete izvor, slika će biti obrisana!
Datum
Autor Nije naveden autor. Ako ne navedete autora, slika će biti obrisana!
Objašnjenje Nije navedeno objašnjenje. Ako ne navedete objašnjenje, slika će biti obrisana!


Sada sam to napravio na oba dvije slike i ispunio sve potrebne podatke. Vidim da se automatski pojavila tablica sa plavim redovima u kojima je napisano ono što sam ja ispunio.

Moje pitanje je dali je to sada dovoljno ili trebam još nešto napraviti da mi se slike ne izbrišu u roku 7 dana. Ukoliko nisam ispunio sve potrebno molim Vas da mi pomognete i samo napišete kratko što još trebam napraviti. Jer stvarno želim da dam doprinos Hrvatskoj Wikipediji. Također iste slike su objavljene i na Engleskoj Wikipediji i tamo nema problema nikakvih. Inače moj program ShixxNOTE je stvarno popularan u svijetu i imam preko 500 kupaca širom svijeta. Moj cilj nije propagadna, nego da se vidi da i mi možemo napraviti program dostojan i višestruko nagrađivan (BUG je dao ocjenu 10/10 za verziju ShixxNOTE 4.net, a za verziju 6.net je napisan i članak u pismenom izdanju BUG magazina). Želim reći da se ovdje radi ne samo o programu koji prikazuje bilješke (desktop notes) nego istovremeno ovaj program je client i server. Njegova najača strana je komunikacija. Dosta dugo sam radi na njemu i koristi se u puno malih i srednjih kompanija kao LAN messenger. On je napisan u Visual C++ tako da radi na svim verzijama operativnog sustava Windows. Tkođer se koristi kao instant messaging program ili se može koristiti kao clipboard manager. To želim napomenuti svim čitateljima članka. Da ShixxNOTE nije samo desktop notes program nego puno više je orijentiran na komunikaciju u lokalnim računalnim mrežama.

P.S. Molim Vas da mi javite dali će ove dvije nove slike ostati sada nakon što sam ispunio {Infolika}. Ako ne onda da mi pomognete sa savjetom što trebam napraviti da se ne izbrišu.

Srdačan pozdrav,

--Sirola (razgovor) 00:31, 10. veljače 2012. (CET)[odgovori]

Slika iz članka Nebo nad Berlinom

Bok Braco!

Nema potrebe za oštrim tonovima, nije mi namjera stvarati probleme. Pretpostavljam da je problem dimenzija slike. Zbunilo me to što sam vidio velike slike postavljene na drugim člancima o filmu (Vidi: Bourneova nadmoć (2004)), pa sam mislio da mogu postaviti ovako veliku sliku. Ako smanjim rezoluciju na 200px za kraću stranicu, kao npr. ovdje smijem li zadržati sliku? Ako je to moguće, ispraviti ću grešku u četvrtak kad se vratim kući s puta. Sada nemam mogućnosti. Sorry na mojoj nedisciplini, neće se ponoviti. Pozdrav. --Dean72 (razgovor) 23:36, 20. veljače 2012. (CET)[odgovori]

Grb Kornice

Bok Braco Oprosti na mojim prethodnim greškama... Zamolio bi te za pomoć, ako smijem! Želio bih objavit Grb svog sela koji sam ja napravio i koji je i ujedno i službeni grb Kornice. Uglavnom, već sam bio postavljao taj grb i bio je izbrisan zbog kršenja autorskih prava, a ujedno sam ja autor tog grba i ja sam ga objavio na WWW.KORNICA.DE... Međutim nema veze, svejedno sam zatražio da mi pošalju dopuštenje za kopiranje,jer sam mislio koristit i dio tuđeg teksta za opis grba... Jel smijem ponovno napravit stranicu Grb Kornice i dali smijem to spojit sa stranicom Kornica?

Unaprijed hvala --Lušo 12:28, 22. veljače 2012. (CET)

Grb Kornice

Hvala Braco... oprosti ako možeš pogledat dali sam ispravno napravio, a za mail o dozvoli moram malo sačekat, pa se nadam da nije problem jer admin mi nemože odmah poslat.

hvala--Lušo 13:24, 22. veljače 2012. (CET)

Grb Kornice

ok, hvala...riješit ću to čim prije! pozdrav--Lušo 13:31, 22. veljače 2012. (CET)

Datoteka

Meni opis izgleda O.K. Ima odgovarajuću licencu. Daj, ako ti nije teško, prepravi što ne valja, da vidim kako treba. Hvala. --Pavlica talk 16:44, 23. veljače 2012. (CET)[odgovori]

Dogovoreno. Btw, muško sam. :D --Pavlica talk 17:23, 23. veljače 2012. (CET)[odgovori]