Razgovor:Centar Zamet: razlika između inačica

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
dopusnica
 
m razgovor
Redak 1: Redak 1:
{{razgovor zaglavlje}}
Upit:
Upit:
Poštovani gdine Hreljac,
Poštovani gdine Hreljac,

Inačica od 21. kolovoza 2012. u 16:09

Upit: Poštovani gdine Hreljac,

Kao urednici Wikipedije na hrvatskom jeziku (http://hr.wikipedia.org), angažirali smo se u izradi ove slobodne internetske enciklopedije na nekomercijalnoj osnovi, a svi njezini suradnici su volonteri, uključujući i administratore.

U ovu enciklopediju dostupnu svima želimo uvrstiti i materijal s Vaših stranica.

Vaš materijal bio bi korišten pod uvjetima Creative Commons Attribution/Share-Alike License 3.0 (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/deed.hr) i GNU licencije (http://hr.wikipedia.org/wiki/Wikipedija:Tekst_GNU_Free_Documentation_License).

Ukratko o licenciji:

Osnovno značenje licencije je sljedeće: da se sav sadržaj sa stranica može koristiti u bilo kakve svrhe dokle god se navodi ime autora i dok je ta uporaba u skladu s pozitivnim propisima Republike Hrvatske. Svaka treća strana koja dalje dijeli/koristi taj sadržaj mora zadržati iste uvjete korištenja, tj. taj sadržaj i onaj izveden iz njega mora se nadalje dijeliti pod istom licencijom. Naravno, licencija vama ne uskraćuje pravo da sa sadržajem koji ste poslali radite što vas je volja, nezavisno od uvjeta licencije.

Također Vas pozivamo da slobodno rabite tekstove iz našeg stalno rastućeg fonda članaka.

Ako dopustite korištenje Vašeg materijala, na našim će stranicama biti kao izvor navedene vaše mrežne stranice. To će istima svakako povećati rejting, jer je Wikipedija jedna od 100 najposjećenijih internetskih stranica (jedna od onih s najdinamičnijim rastom), dok su njeni članci uvijek među prvim pogotcima na pretraživačima.

Srdačan pozdrav

Sandra Velčić, suradničko ime: Sndra Velcic

Odgovor: Poštovani,

Temeljem Vašeg upita od 2. lipnja 2011. godine, dopuštamo vam korištenje sadržaja s mrežnih stranica Rijeka sporta d.o.o. www.rijekasport.hr te postojećih domena www.atletska-dvorana-kantrida.com.hr, www.centar-zamet.com.hr, www.bazeni-kantrida.com.hr te www.atletska-dvorana-kantrida.com.hr pod uvjetima koje ste naveli i na način da na vašim stranicama bude obavezno naveden izvor i link na preuzeti sadržaj.

Rijeka sport zadržava pravo povući ili izmijeniti ovo dopuštenje u bilo koje vrijeme.

Direktor Rijeka sporta Zlatan Hreljac