Razgovor:Islamska deklaracija: razlika između inačica

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
mNema sažetka uređivanja
Nema sažetka uređivanja
Redak 18: Redak 18:


:::Suradniče/ce, gore vam je napisano što je potrebno za predmetni članak. Vaše ocjene i procjene o Islamskoj deklaraciji su korisne zasad samo za vas, no za wiki je potrebno da se držite pravila modeliranja članka. --[[Suradnik:Markus cg1|Markus cg1]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Markus cg1|razgovor]])</small> 03:13, 9. rujna 2012. (CEST)
:::Suradniče/ce, gore vam je napisano što je potrebno za predmetni članak. Vaše ocjene i procjene o Islamskoj deklaraciji su korisne zasad samo za vas, no za wiki je potrebno da se držite pravila modeliranja članka. --[[Suradnik:Markus cg1|Markus cg1]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Markus cg1|razgovor]])</small> 03:13, 9. rujna 2012. (CEST)

Suradniče Markus cg1, zbilja ne vidim razloga da se izbacuje (cenzurira) izuzetno bitan dio članka o izuzetno utjecajnom političkom programu s izuzetno opipljivim posljedicama. Ono što ste napisali da bi bilo potrebno dodati članku, o poglavljima, temamama, recenzijama itd. apsolutno podržavam. Ili ja ili vi ili netko drugi će to s vremenom i napraviti. Gradimo našu wiki zajedno. Nadam se da ju gradimo konstruktivno, ako treba malo po malo. Ovo što je navedeno nije moja ocjena i procjena. Moje je samo oblikovanje, a ostalo su činjenice. Ajmo bit konstruktivni. Ne vidim razloga da ne pomognete da se se ovaj članak nadopuni onim što vi smatrate izuzetno bitnim (poglavlja, teme, recenzije), ali bez cenzuriranja isto tako bitnih '''posljedica'''.

Inačica od 9. rujna 2012. u 03:20

Čemu nepotrebna cenzura. Posljedice jednog političko-vjerskog djela itekako su vezane uz samo djelo. Posljedice Mein Kampfa su itekako vezane uz knjigu Mein Kampf. Izvor je naveden. Sve što je napisano lako je provjerljivo. Molim bez cenzure.

Članak

Poredite Islamsku deklaraciju sa Mein Kampfom? Što je sljedeće: Izetbegović je Hitler?

Ukoliko želite da napišeti korektan članak na ovu temu - onda se bavite temom. Što je sadržaj knjige? Koja su joj poglavlja? Što u tim poglavljima piše? Tko joj je izdavač? Je li imala recenzenta/e? Je li autor imao posljedica zbog te knjige? U kojem je kontekstu (ako je to bitno) knjiga nastala? Etc.--Markus cg1 (razgovor) 02:48, 9. rujna 2012. (CEST)[odgovori]

Posljedice

su jasno odvojene podnaslovom

Možda sam uzeo prenaglašen primjer, ali ne žalim jer ste nadam se shvatili o čemu govorim. Posljedice divljanja islamističkog fundamentalizma u BiH vidljive u svim mjestima koje su bile pod kontrolom tvorca Islamske deklaracije. To je najznačajnije za ovo djelo kao što je najznačajnije za Mein Kampf da su Židovi stradali u Holokaustu.

Ako nešto od navedenoga nije istina (a sve je istina) to se može maknuti. Ako je članak nepotpun može se staviti da je mrva pa ću ja sutra-preksutra ili kad stignem dopuniti, ali ne vidim razloga da se cenzurira.

Nije to beletristika već politički program.

Suradniče/ce, gore vam je napisano što je potrebno za predmetni članak. Vaše ocjene i procjene o Islamskoj deklaraciji su korisne zasad samo za vas, no za wiki je potrebno da se držite pravila modeliranja članka. --Markus cg1 (razgovor) 03:13, 9. rujna 2012. (CEST)[odgovori]

Suradniče Markus cg1, zbilja ne vidim razloga da se izbacuje (cenzurira) izuzetno bitan dio članka o izuzetno utjecajnom političkom programu s izuzetno opipljivim posljedicama. Ono što ste napisali da bi bilo potrebno dodati članku, o poglavljima, temamama, recenzijama itd. apsolutno podržavam. Ili ja ili vi ili netko drugi će to s vremenom i napraviti. Gradimo našu wiki zajedno. Nadam se da ju gradimo konstruktivno, ako treba malo po malo. Ovo što je navedeno nije moja ocjena i procjena. Moje je samo oblikovanje, a ostalo su činjenice. Ajmo bit konstruktivni. Ne vidim razloga da ne pomognete da se se ovaj članak nadopuni onim što vi smatrate izuzetno bitnim (poglavlja, teme, recenzije), ali bez cenzuriranja isto tako bitnih posljedica.