Razlika između inačica stranice »Što je muškarac bez brkova? (2005.)«

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
bez sažetka
m (Roberta F. je premjestio stranicu Što je muškarac bez brkova? (2005) na Što je muškarac bez brkova? (2005.): pravopis)
 
== Radnja ==
[[Dalmatinska zagoraZagora]]. Mlada Tatjana izgubila je supruga kada je isti poginuo u nesreći radeći za neku [[Njemačka|njemačku]] građevinsku tvrtku. Tatjana nije ništa govorila godinama, sve dok napokon na ispovijedi nije priznala mladom [[katolici|katoličkom]] svečenikusvećeniku Stipanu da se zaljubila u njega. On je isprva šokiran te se protivi takvoj ideji, ali ipak potajno gaji osjećaje prema njoj.
 
Istodobno, 'gastarbajter' Marinko vraća se natrag u svoju domovinu, Dalmatinsku zagoruZagoru, sa svojom tinejdžerskom kćeri Julijom. Dok je ova znatiželjno proučavala prirodu i zastala obaviti nuždu, sa stabla je sišao mladi Haiku pjesnik Stanislav koji je promatrao [[češljugar|štiglića]]. Julija se nakon nekog vremena zaljubi u njega.
 
Radnja se zakomplicira kada se pojavi Stipin brat blizanac Ivica, general. Tatjana objavi Stipanu da će ga jedne noći čekati u hotelu - ako se pojavi, spavati će s njim, a ako se ne pojavi, to će značiti da ne želi vezu s njom. Stipan se ne pojavi pa ona, radi kompenzacije, završi u krevetu sa Ivicom. Godinu dana kasnije, Stipan se vraća u rodni kraj nakon misije iz Afrike te primjeti Tatjanu sa Ivicinom bebom. Na kraju Tatjana i Stipan ipak započnu vezu. Također, Julija i Stanislav su isto postali roditelji.

Navigacijski izbornik