Nova Srbija (stranka): razlika između inačica

Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
zaboravljeno
Redak 1: Redak 1:
'''Nova Srbija''' (NS) je politička stranka desnice u [[Srbija|Srbiji]]. Osnivač i predsjednik je [[Velimir Ilić]]. Nas posljednjim parlamentarnim izborima [[28. prosinca]] [[2003]]., ova stranka je dobila 7,7% glasova (22 od 250 poslaničkih mjesta) u koaliciji sa [[Srpski pokret obnove|Srpskim pokretom obnove]]. Koalicijskim ugovorom Novoj Srbiji je pripalo 9 poslaničkih mjesta. [[Kategorija:Političke stranke]] [[en:New Serbia]] [[sr:Nova Srbija]]
'''Nova Srbija''' (NS) je politička stranka desnice u [[Srbija|Srbiji]]. Osnivač i predsjednik je [[Velimir Ilić]]. Nas posljednjim parlamentarnim izborima [[28. prosinca]] [[2003]]., ova stranka je dobila 7,7% glasova (22 od 250 poslaničkih mjesta) u koaliciji sa [[Srpski pokret obnove|Srpskim pokretom obnove]]. Koalicijskim ugovorom Novoj Srbiji je pripalo 9 poslaničkih mjesta.
[[Kategorija:Srpske političke stranke]]
[[en:New Serbia]] [[sr:Nova Srbija]]

Inačica od 10. listopada 2006. u 09:00

Nova Srbija (NS) je politička stranka desnice u Srbiji. Osnivač i predsjednik je Velimir Ilić. Nas posljednjim parlamentarnim izborima 28. prosinca 2003., ova stranka je dobila 7,7% glasova (22 od 250 poslaničkih mjesta) u koaliciji sa Srpskim pokretom obnove. Koalicijskim ugovorom Novoj Srbiji je pripalo 9 poslaničkih mjesta.