Suradnik:Jolo Buki: razlika između inačica

Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
dobra duša briše šifru
Nema sažetka uređivanja
Redak 1: Redak 1:
Jolo Buki, Republika Hrvatska, Euroazija, planet Zemlja.
Jolo Buki, Republika Hrvatska, Euroazija, planet Zemlja.
:Povijest: Suradnik Jolo čuo je za Wikipediju na dnevniku HRT 2006. godine. Dugo je neprijavljeno radio, pa se prijavio kao JOLO. Nakon što ga je blokirao [[Suradnik:Andrej Šalov|Andrej Šalov]] zbog pisanja bedastoća, nastale su komplikacije, pa se odjavio. Poslije se prijavio kao JOLE,ali nije stavio da se trajno zapamti lozinka pa ga sutri dan nema. Isto tako se prijavio kao Josip. Prijavio se kao Jolo, ali je zaboravio lozinku. Prijavio se kao Jolo Buki(engleski:book=knjiga(izvor pameti)=Jolo Pametni). Prvo prijavljivanje bilo je [[2. lipnja]] [[2006]], a ovo zadnje [[12. rujna]] [[2006]]. Zapisao je lozinku, pa se ne će više prijavljivati. Prijavljivao se na srpskohrvatskoj i makedonskoj, a do [[24. rujna]] [[2006]] biti će suradnik bjeloruske Wikipedije. Ako hoćete što pitati, odite na članak [[Razgovor sa suradnikom: Jolo Buki|nosorozi]]. Skraćeno ime Jobu('''Jo'''lo '''Bu'''ki). Danas je [[{{CURRENTDAYNAME}}]], [[{{CURRENTDAY}}. {{CURRENTMONTHNAME}}]] [[{{CURRENTYEAR}}]].
:Povijest: Suradnik Jolo čuo je za Wikipediju na dnevniku HRT 2006. godine. Dugo je neprijavljeno radio, pa se prijavio kao JOLO. Nakon što ga je blokirao [[Suradnik:Andrej Šalov|Andrej Šalov]] zbog pisanja bedastoća, nastale su komplikacije, pa se odjavio. Poslije se prijavio kao JOLE,ali nije stavio da se trajno zapamti lozinka pa ga sutri dan nema. Isto tako se prijavio kao Josip. Prijavio se kao Jolo, ali je zaboravio lozinku. Prijavio se kao Jolo Buki(engleski:book=knjiga(izvor pameti)=Jolo Pametni). Prvo prijavljivanje bilo je [[2. lipnja]] [[2006]], a ovo zadnje [[12. rujna]] [[2006]]. Zapisao je lozinku, pa se ne će više prijavljivati. Prijavljivao se na srpskohrvatskoj i makedonskoj, a do [[24. rujna]] [[2006]] biti će suradnik bjeloruske Wikipedije. Ako hoćete što pitati, odite na članak [[Razgovor sa suradnikom: Jolo Buki|buklijada]]. Skraćeno ime Jobu('''Jo'''lo '''Bu'''ki). Danas je [[{{CURRENTDAYNAME}}]], [[{{CURRENTDAY}}. {{CURRENTMONTHNAME}}]] [[{{CURRENTYEAR}}]]. Imamo {{NUMBEROFARTICLES}} mrva.
----
----
ej ja san vratia na [[Taj Mahal]] jer valjda nećemo vučje :-)) [[Suradnik:West Brom 4ever|West Brom 4ever]]
ej ja san vratia na [[Taj Mahal]] jer valjda nećemo vučje :-)) [[Suradnik:West Brom 4ever|West Brom 4ever]]

Inačica od 15. listopada 2006. u 13:24

Jolo Buki, Republika Hrvatska, Euroazija, planet Zemlja.

Povijest: Suradnik Jolo čuo je za Wikipediju na dnevniku HRT 2006. godine. Dugo je neprijavljeno radio, pa se prijavio kao JOLO. Nakon što ga je blokirao Andrej Šalov zbog pisanja bedastoća, nastale su komplikacije, pa se odjavio. Poslije se prijavio kao JOLE,ali nije stavio da se trajno zapamti lozinka pa ga sutri dan nema. Isto tako se prijavio kao Josip. Prijavio se kao Jolo, ali je zaboravio lozinku. Prijavio se kao Jolo Buki(engleski:book=knjiga(izvor pameti)=Jolo Pametni). Prvo prijavljivanje bilo je 2. lipnja 2006, a ovo zadnje 12. rujna 2006. Zapisao je lozinku, pa se ne će više prijavljivati. Prijavljivao se na srpskohrvatskoj i makedonskoj, a do 24. rujna 2006 biti će suradnik bjeloruske Wikipedije. Ako hoćete što pitati, odite na članak buklijada. Skraćeno ime Jobu(Jolo Buki). Danas je petak, 19. travnja 2024. Imamo 219.980 mrva.

ej ja san vratia na Taj Mahal jer valjda nećemo vučje :-)) West Brom 4ever