Anne Philiberte Coulet: razlika između inačica

Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
Nova stranica: '''Anne Philiberte Coulet''' (1736. - 1800. je bio francuska grafičarka. Neka se njegova djela nalaze u Galeriji starih i novih majstora Grad...
 
Nema sažetka uređivanja
Redak 1: Redak 1:
'''Anne Philiberte Coulet''' ([[1736.]] - [[1800.]] je bio [[francuska umjetnost|francuska]] [[grafičar]]ka. Neka se njegova djela nalaze u Galeriji starih i novih majstora [[Gradski muzej u Varaždinu|Gradskog muzeja u Varaždinu]]. Među rijetkim je grafičarkama tog doba. Poznata je po izvrsnim reprodukcijama slika J. Verneta koje prikazuju ribare.
'''Anne Philiberte Coulet''' ([[1736.]] - [[1800.]] je bio [[francuska umjetnost|francuska]] [[grafičar]]ka. Neka se njena djela nalaze u Galeriji starih i novih majstora [[Gradski muzej u Varaždinu|Gradskog muzeja u Varaždinu]]. Među rijetkim je grafičarkama tog doba. Poznata je po izvrsnim reprodukcijama slika J. Verneta koje prikazuju ribare.


== Izvori ==
== Izvori ==

Inačica od 28. lipnja 2013. u 19:30

Anne Philiberte Coulet (1736. - 1800. je bio francuska grafičarka. Neka se njena djela nalaze u Galeriji starih i novih majstora Gradskog muzeja u Varaždinu. Među rijetkim je grafičarkama tog doba. Poznata je po izvrsnim reprodukcijama slika J. Verneta koje prikazuju ribare.

Izvori

  • Vodič kroz izložbe. Piše Maja Burger. Hrvatsko slovo, str. 18. petak, 28. lipnja 2013.