Razlika između inačica stranice »Popis epizoda serije Živi mrtvaci«

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
|Datum= 14. studenog, 2010.
|BojaLinije= 608341
|KratkiSadržaj= Dolaženjem u kamp zajedno s preživjelima iz robne kuće, Rick ima emocionalno sjedinjenje s obitelji. Uskoro poslije toga, međutim, iako su sreli hodača blizu kampa, Rick odluči usprotiviti se Shaneovoj odluci i vratiti se u Atlantu po Merlea i vreću koja mu je ispala kada je bio okružen zombijima, a vreća je imala oružje i ''walkie-talkie'' koji treba da upozori Morgana o dolaženju u Atlantu. Rick je popraćen s Merleovom uzrujanošću i njegovim nepovjerljivim mlađim bratom Darylom Dixonom, isto kao i s Glennom i T-Dogom. Lori upozori Shanea da se kloni nje i njezine obitelji otkad je Rick došao. Rickov povratak je iznenađenje, jer je Shane rekao Lori da je Rick umro u bolnici. Napetost raste u kampu između žene Carol i njezinog zlostavljačkog muža Eda. Tučnjava izbije kada Ed ošamari Carol i zaprijeti ostalim ženama, stoga Shane iskali svoj bijes na njemu i skoro ga premlati do smrti. Ekipa dođe u Atlantu, i jednom kad dođu na krov robne kuće, otkrivaju pilu za metal, Merleovu odsječenu šaku, krv na njegovim lisicama i nigdje mu nema traga.
}}
{{Popis epizoda
|Datum= 21. studenog, 2010.
|BojaLinije= 608341
|KratkiSadržaj= Dok su još u potrazi za Merleom, grupa pokuša preuzeti vreću s oružjem koju je Rick ispustio u prijašnjem posjetu Atlanti. Međutim, grupu napadne nekoliko Latino čovjeka koji također žele vreću. Skupina uspijeva uhvatiti ozlijeđenog napadača, ali ostali pobjegnu vozilom i uzmu Glenna za taoca. Nakon ispitivanja svog taoca, Rick i ostali saznaju gdje je se napadači skrivaju, te krenu prema tamo s nadom da će napraviti razmjenu. Latinoi ih spriječe i zahtjevaju vreću oružja zajedno s razmjenom taoca. Prijetnja krvoprolića je izbjegnuta kada se pojavi starica (baka jednog od Latinoa) i naruši sukob. Grimes i njegovi shvate da nisu nasilnici nego samo zaštitnici. "Banda" Latinoa se sastoji od bivših zaposlenika skrivenog staračkog doma u kojem se većina starih ljudi skriva. Rick im ostavi nešto oružja, pokupi Glenna i ode. Tijekom vraćanja, vide da im je kombi nestao i zaključe da ga je Merle ukrao. Nazad u kampu, velika horda hodača dođe s brda i iznenadi preživjele. Nekoliko članova je umrlo, uključujući Andreinu mlađu sestru Amy i Carolinog muža Eda. Rick i ostali stignu baš na vrijeme da ubiju sve hodače.
}}
{{Popis epizoda
|Datum= 28. studenog, 2010.
|BojaLinije= 608341
|KratkiSadržaj= Dok se preminuli pokapaju, Andrea ostaje obrambena za Amyino tijelo koje se probudi kao hodač, Andrea joj se ispriča i opet ubije Amy. Jim otkriva da je ugrižen tijekom borbe, stoga ga živi članovi grupe odluče odvesti u CDC, iako postoje znakovi svađe između Ricka i Shanea, dok Shane vjeruje da će put prema tamo rezultirati smrću. Jedna obitelj se odluči odvojiti od grupe i vratiti se doma u [[Birmingham, Alabama|Birminghamu, Alabami]], a ostali krenu prema CDC-u. Na putu, dok popravlja rekreacijsko vozilo (RV), Jim želi da ga grupa ostavi. Grupa nastavlja, stiže do zgrade CDC-a, gdje znanstvenik, Edwin Jenner, koji se izolirao dok je provodio testove na virusu hodača, je izgubio svoj jedini virusni uzorak za test i želi počiniti samoubojstvo. Kada se grupa sprema otići, misleći da je zgrada prazna, Rick primijeti kameru kako se miče i počne preklinjati da njega i grupu puste unutra. Vrata se otvaraju dok preživjeli gledaju u čudu.
}}
{{Popis epizoda
1.296

uređivanja

Navigacijski izbornik