Wikipedija:Zahtjev za mišljenje administratora/Arhiva 12: Razlika između inačica

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
 
*Zaista ima nekoliko administratora koji su odavno neaktivni i u administratorskim i u suradničkim aktivnostima. Ovdje smo svakodnevno vodili rat sa vandalima i provokatorima dok su oni spavali. Sada bi zbog tih vandala i provokatora trebalo smjenjivati one koji su radili trodupli posao pošto njih nije bilo, da bi oni sada došli nakon 2 ili 3 godine sa ''čistim rukama'' da zastupaju interese blokiranih suradnika. A jeste li pogledali vi zašto su oni blokirani. To trerba sakrit, pa to spremate pod tepih. E pa piše za svakoga tko je i zašto blokiran. Zato su optužbe protiv admina neutemeljene i nisu u interesu wikipedije. I ovo glasovanje uz to što je nelegalno i ne počiva na ikakvim utemeljenim činjenicama protiv nas, uznemiravanje je i svih ostalih koji na miru žele raditi. --[[Suradnik:Zeljko|Zeljko]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Zeljko|razgovor]])</small> 00:26, 28. listopada 2013. (CET)
 
::Sve ovo skupa je žalosno što se ponovno događa na Wikipediji. "Zbog raznih sukoba..." napisao je suradnik, vjerojatno čarapko, koji je pokrenuo glasovanje, pritim zaboravljajući da je bilo poprilično mirno na wiki godinama, dok netko nije odlučio napraviti sukob.
 
::Kada otvorim stranicu za glasovanje ne postoji niti jedno suvislo obrazloženje zašto se predlaže skidanje prava. Spominje se nekakva zlouporaba adminskih prava. Pitam se koja? Bilo bi lijepo od administratora koji su se tamo izjasnili da obrazlože koje ovlasti su ti administratori zloupotrijebili da ih se treba (medijski) linčovati. Pitam se gdje su bili ti administratori-glasači kad je trebalo ispraviti te zlouporabe?
 
::Ne radi se tu ni o kakvoj zajednici koja se buni protiv administratora, nego o povrijeđenim (elektronskim) egoima. Ne slažem se s Bončem u njegovoj zadnjoj rečenici. Nije ta persona koju spominje ništa naredila. Zna se tko je naredio, a to svi koji provode glasovanje znaju, ali se samo skrivaju iza fraze "zajednica tako hoće". A radi se o zajednici koja je sklepana u zadnjih mjesec dana. Slažem se s mojim kolegama-prijateljima i njihovim komentarima ovdje i u Kafiću. --[[Suradnik:Ex13|Ex13]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Ex13|razgovor]])</small> 00:53, 28. listopada 2013. (CET)
12.965

uređivanja

Navigacijski izbornik