Razlika između inačica stranice »Wikipedija:Administratori/Prijedlozi za ukidanje ovlasti/SpeedyGonsales, Kubura i Zeljko«

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
m
# {{protiv}}--[[Suradnik:Dtom|'''<font face="Segoe Script" color="Lightblue" size="3px">D</font>''']] [[Razgovor sa suradnikom:Dtom|'''<font face="Segoe Script" color="blue" size="3px">tom</font>''']][[Slika:Aero-stub img.svg]] 09:12, 31. listopada 2013. (CET)
# {{protiv}}--[[Suradnik:MaGa|<font color="Grey">'''Ma'''</font>]][[Datoteka:Croatian squares Ljubicic.gif|15px]][[Razgovor sa suradnikom:MaGa|'''<font color="Grey">Ga</font>''']] 09:53, 31. listopada 2013. (CET)
# {{protiv}}--[[Suradnik:Donatus|Donatus]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Donatus|razgovor]])</small> 11:37, 31. listopada 2013. (CET)
 
#: {{protiv}} - Moj je glas poseban slučaj, može ga se posebno brojati, ali moram reagirati kad ovakva glasovanja pokreće račun spavač koji uz to nema dovoljno uređivanja. Zna se koji su uvjeti za moći predložiti admina, a sad netko drsko zaobilazi pravila i pokreće ovakvo glasovanje. Prođe padobranac ginjola (koji ignorira raspravu i objašnjavanje koje je još u tijeku!) i hoće stvari okretati naopako. Ovdje uredno objašnjavamo [https://hr.wikipedia.org/wiki/Wikipedija:Kafi%C4%87/prigovori_na_Meti_1._vrste] (prigovori s Mete 1. vrste, prebačeni na hr.wiki za ono drugo imate razgovore o člancima), a padobranac '''sve to ignorira''' i "Zbog brojnih pritužbi na njegov rad, predlažem ukidanje ovlasti administratora suradniku". A na sve pritužbe imate argumentiran odgovor. Ovo što je napravio ''Frano Milić'' sprdanje je s Wikipedijom, izrugivanje svim marljivim radnicima, izrugivanje načelu argumentiranja, izrugivanje raspravama i svima koji nešto pokušavaju objasniti.
16.472

uređivanja

Navigacijski izbornik