Wikipedija:Administratori/Prijedlozi za ukidanje ovlasti/SpeedyGonsales, Kubura i Zeljko: Razlika između inačica

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
→‎Kubura: ad hominem napadi prevršili svaku mjeru :-/
m (možda sam malo tvrdoglav - ali ne lažem ()
(→‎Kubura: ad hominem napadi prevršili svaku mjeru :-/)
# {{za}}- Hr wiki nije glasilo HČSP-a. Kao administrator, previše nervozno reagira na nove suradnike i drugačija mišljenja te je neslavni rekorder po broju neograničenih blokova koje je podijelio novim suradnicima te tako smanjio radnu snagu suradnika.---[[Suradnik:Seiya|Seiya]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Seiya|razgovor]])</small> 12:00, 26. listopada 2013. (CEST)
#: Braniš trolove i time omalovažavaš admine i ometaš održavanje Wikipedije. Uzaludno se tebi citira literatura, uzaludno se admin trudi pronaći ti referenciju, dokazivanje do u nanodetalje.[https://hr.wikipedia.org/wiki/Razgovor_sa_suradnikom:Seiya#Po.C5.A1tivanje_pravila][https://hr.wikipedia.org/wiki/Razgovor_sa_suradnikom:Seiya#Uklanjanje_to.C4.8Dnih_i_slu.C5.BEbenih_podataka] [https://hr.wikipedia.org/wiki/Razgovor_sa_suradnikom:Seiya#Blok] [[Suradnik:Kubura|Kubura]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Kubura|razgovor]])</small> 06:54, 31. listopada 2013. (CET)
#: Tko je trol? Je li Vitek trol? Jesam li ja trol? Je li Mmarre trol? Ili Duma možda? Sve vrijedni suradnici koji su blokirani iz smiješnih razloga. Da nije tebe hr wiki bi već imala 200.000 članaka. I što si dokazao sa te tri poveznice? Bogzna što nisi. Kad se ispovijedaš, da li ikada misliš na ovo što si nažao učinio dobrim suradnicima ovdje? Oprosti, ali stvarno nije u redu.--[[Suradnik:Seiya|Seiya]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Seiya|razgovor]])</small> 18:50, 1. studenog 2013. (CET)
# {{za}}--[[Suradnik:Duma|Duma]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Duma|razgovor]])</small> 18:03, 26. listopada 2013. (CEST)
#: Dumi smetaju hrvatske teme.[https://hr.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedija:Izabrani_%C4%8Dlanci/Prijedlozi_za_izabrane_%C4%8Dlanke/31._2011.&diff=2968821&oldid=2968281] "''Ih, samo nek je hrvatska tema...''", a ovo je nepretpostavljanje dobre namjere [https://hr.wikipedia.org/w/index.php?title=Razgovor_sa_suradnikom%3AJure_Grm&action=historysubmit&diff=2968878&oldid=2968847] "''Zato napuštam Wikipediju Hrvatske gdje vladaju takvi kao Vi i idem negdje gdje ću biti bolje prihvaćena, bez neprihvaćanja zato što ne radim isključivo hrvatske teme.''". [[Suradnik:Kubura|Kubura]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Kubura|razgovor]])</small> 06:44, 31. listopada 2013. (CET)

Navigacijski izbornik