Tijelo (biologija): razlika između inačica

Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
m Uklonjena promjena suradnika 88.57.104.82, vraćeno na zadnju inačicu suradnika Fraxinus
Nema sažetka uređivanja
Redak 1: Redak 1:
TIJELO
Pojavom je logično u prirodi i stvarno potvrđuje izvornu ideju, jer misao govori istinu iz njega.
U spavanju tijelo ne koristi afirmaciju JA, nego prirodni ego.
Zbog navike u punjenju tijela mrtvom hranom, duša od tog punjenja se ponaša kao maska prirodnom egu i kvari karakter. Ujedno stvara energiju za emocionalnu reakciju, čime tijelo gubi mir.
U budnom stanju čisto tijelo iznutra, stvarno se može ponašati bez JA, samo ga JA trebam naviknuti.
Tijelo i JA smo jedna istina i misao kada nema punjenja duše iznutra.
Zvučno ime duša stvarno je višak i fizički je trebam osloboditi, istinom kroz grlo, gdje sam sve to gutao na štetu reda i mira.
Sve što treba tijelu od prirode, idejom je već ugrađeno. Fali održavanje reda čistoće i minimalno gutanje čistih sadržaja, od kojih se neće roditi duša koja želi uživanje kao parazit.
Navika na dušu je sebičnost i zadržavanje emocija, zbog čega se tijelo čudno ponaša.
Zato tko drži do duše, zapravo je ograničen punjenjem iznutra.
Preko duše svatko pokazuje koliko je stvarno čist u krvi i karakteru.
U svakom slučaju strast nije kreativnost, nego sramno ponašanje, bježanje od sebe i drugih.


'''Tijelo''' je osnovni dio [[organizam|živih bića]]. Predstavlja je [[tijelo (fizika)|fizičko tijelo]] pojedinca. Tijelo često se koristi u vezi s izgledom te pitanjima [[zdravlje|zdravlja]] i [[smrt]]i.
'''Tijelo''' je osnovni dio [[organizam|živih bića]]. Predstavlja je [[tijelo (fizika)|fizičko tijelo]] pojedinca. Tijelo često se koristi u vezi s izgledom te pitanjima [[zdravlje|zdravlja]] i [[smrt]]i.



Inačica od 7. siječnja 2014. u 10:09

TIJELO Pojavom je logično u prirodi i stvarno potvrđuje izvornu ideju, jer misao govori istinu iz njega. U spavanju tijelo ne koristi afirmaciju JA, nego prirodni ego. Zbog navike u punjenju tijela mrtvom hranom, duša od tog punjenja se ponaša kao maska prirodnom egu i kvari karakter. Ujedno stvara energiju za emocionalnu reakciju, čime tijelo gubi mir. U budnom stanju čisto tijelo iznutra, stvarno se može ponašati bez JA, samo ga JA trebam naviknuti. Tijelo i JA smo jedna istina i misao kada nema punjenja duše iznutra. Zvučno ime duša stvarno je višak i fizički je trebam osloboditi, istinom kroz grlo, gdje sam sve to gutao na štetu reda i mira. Sve što treba tijelu od prirode, idejom je već ugrađeno. Fali održavanje reda čistoće i minimalno gutanje čistih sadržaja, od kojih se neće roditi duša koja želi uživanje kao parazit. Navika na dušu je sebičnost i zadržavanje emocija, zbog čega se tijelo čudno ponaša. Zato tko drži do duše, zapravo je ograničen punjenjem iznutra. Preko duše svatko pokazuje koliko je stvarno čist u krvi i karakteru. U svakom slučaju strast nije kreativnost, nego sramno ponašanje, bježanje od sebe i drugih.


Tijelo je osnovni dio živih bića. Predstavlja je fizičko tijelo pojedinca. Tijelo često se koristi u vezi s izgledom te pitanjima zdravlja i smrti.

Znanstvena grana koja se bavi proučavanjem sastava tijela je anatomija. Fiziologija je medicinska znanosti koja se bavi proučavanjem funkcija organizma.

Vanjske poveznice

Logotip Zajedničkog poslužitelja
Logotip Zajedničkog poslužitelja
Zajednički poslužitelj ima stranicu o temi Tijelo (biologija)