Razgovor sa suradnikom:Edgar Allan Poe/Arhiv 11: razlika između inačica

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
Zmaj (razgovor | doprinosi)
Zmaj (razgovor | doprinosi)
Redak 139: Redak 139:


Znači, ako sam dobro shvatio, što se netko manje ističe, to je više zaslužio da ga stavimo u godišnjice? --[[Suradnik:Zmaj|Zmaj]] 16:58, 10. studenog 2006. (CET)
Znači, ako sam dobro shvatio, što se netko manje ističe, to je više zaslužio da ga stavimo u godišnjice? --[[Suradnik:Zmaj|Zmaj]] 16:58, 10. studenog 2006. (CET)

Ali da ne petljamo i gubimo vrijeme, što kažeš da se lijepo dogovorimo? Možemo raditi u kompletima. Ako ja napišem godišnjice, ti ih ne diraš, a ako ih napišeš ti, ne diram ih ja, i mirna Bosna? --[[Suradnik:Zmaj|Zmaj]] 16:59, 10. studenog 2006. (CET)

Inačica od 10. studenoga 2006. u 17:59

Arhiva

Arhiva


1 2 3 4 5

Ostavite mi novu poruku OVDJE

Vražji Pokémoni

Gle Edgar, da rješimo tu stvar o Pokémonima već jednom. Andrej ti je lijepo rekao da se ne mješaš u sistematičnost drugog suradnika, pa ne želim ponavljat njegove riječi. Tvoje rečenice tipa: "Nemoj pisat o ovome, molim te!" ili "Ja sam rekao da ću radit ove, a ti ćeš one!" nemaju smisla. Ovo je slobodna enciklopedija, i svatko je može uređivati po želji. Nema potrebe da mi namećeš svoje ideje ili neke (fiktivne) dogovore koji, blago rečeno, niti ne postoje. Ja sam krenuo sa Travnatima i Vatrenima jer ih namjeravam rješavat nekim redom, to što ti imaš neku veliku želju pisat o pojedinim Pokemonima koje ja imam namjeru napisat... piši ih, ne pada mi na pamet zabraniti ti to. Ali shvati da ja članke pišem nekim redom i da na nešto liče, ne napišem samo etimologiju i pustim da netko naleti i sredi članak do kraja.

A sad da rješimo onaj tzv. "dogovoreni projekt" o Pokémonima. On ne postoji i nikada neće postojati (možda i hoće, ali ne želim biti dio njega). Kao što sam ti već napomenu, ja članke o Pokémonima pišem isključivo iz svoga gušta, a ako netko ima namjeru čitati ih, biti će mi drago. Ali inače, pišem ih isključivo radi sebe.

To bi bilo to zasada. Lijep pozdrav.--Treecko 21:25, 5. studenog 2006. (CET)

Ne pravi mene i ostale suradnike budalama!

Uzeo si sliku sa cz.wiki na kojoj piše

Goebbels4-sized.jpg‎ (14 KB, MIME typ: image/jpeg)

obrázek z enwiki http://en.wikipedia.org/wiki/Image:Goebbels.jpg

původní zdroj http://www.nndb.com/people/201/000025126/goebbels4-sized.jpg

Postavljena je na tu wiki 04:18, 25. 4. 2006 . . Zp (Diskuse | příspěvky) . .

sa en wiki na koju je postavljena 18:11, 20. prosinca 2005. . . SoothingR (Razgovor | doprinosi)

Što misliš da ne provjeravamo slike, a pogotovo tvoje?

Zamolit ću te da se ostaviš postavljanja slika Josepha Goebbelsa jer ona koja je na Commonsu a ti si je napravio zadovoljava potrebe članka o Josephu Goebbelsu.

Ako ignoriraš ovu zamolbu svaka slika vezana na temu Josepha Goebbelsa bit će brisana.

Isto tako nemoj zakomentiravati u člancima onu sliku Josepha Goebbelsa sa commonsa i uz nju stavljati drugu.

Hvala!

--Andrej Šalov 21:37, 5. studenog 2006. (CET)

Bio si upozoren

Wikicitati »Gledaj, nisko je ne podnijeti istinu, i bannati suradnika. Ne znam što hoeš, ti mene izgadi, a ja tebi kažem jedn riječ i bannaš me. Znaš da si nizak. --Edgar Allan Poe 23:37, 6. studenog 2006. (CET)«

Bio si upozoren na IRCU i zamoljen da se ne ponašaš kao si se ponašao prema meni. Oglušio si se i kako sam ti tamo rekao promijenio sam ploču. Iskušavaš moje strpljenje, kad zamolim nemoj to više raditi to je zadnja točka preko koje ne idem. Kad zamolim a ti se oglušiš slijedi ono što ti se dogodilo na IRC-u. --Andrej Šalov 23:50, 6. studenog 2006. (CET)

edgarova stranica za igranje

Ne odgovara jedino nekolegijalnost koju izražavaš. To je sada tvoja stranica pa se igraj sam, pošto nisi društven. --Zeljko 21:25, 7. studenog 2006. (CET)

Obavijest

Ovo je obavijest!

Kršite pravila postave i označavanja slika!

Smatrajte se obaviješteni u skladu sa Člankom 6. točka 6.2, upućujemo vas da pročitate Članak 9. Sa slikama će se postupiti u skladu sa Člankom 5. nakon isteka roka od 7 dana od dana postavljanja odnosno 15. studenoga 2006.

--Andrej Šalov 21:29, 8. studenog 2006. (CET)

Andrej, kog vraga mu daješ već 5. žuti karton. Šta nemaš crveni? --Tycho Brahe 13:32, 9. studenog 2006. (CET)

Kretenski prijevodi

Infiltrated --> Navučen

Underbelly --> Trbušno

Ti živiš u teškoj iluziji da govoriš engleski.

--Tycho Brahe 13:32, 9. studenog 2006. (CET)

Wikicitati »Prijevodi za epizode na hr. nemaju jer se nisu emitirale, to je napamet prevedeno iz hrvatsko-engleskog riječnika. Zato mi engovori o mom znanju engelskog. Ako nisi siguran prevedi bolje.«
Gle, Edgar...
Tvoj veliki problem je šta misliš da ti uvijek znaš što je najbolje, počevši od postavljanja slika, preko izabranih članaka, pa evo do engleskog jezika, pa radiš napamet, kako i priznaješ.
E, pa, nemoj radit napamet!!! Ovdje nema mjesta takvim podacima .
Vidi, ja npr. ne govorim talijanski, poljski ni ruski. Zato ni ne preuzimam tekstove sa tih wikipedija. Engleksi govorim poprilično dobro, a li kad naiđem na dio koji ne razumijem, preskočim tu rečenicu i ostavim je zakomentirano, na engleskom. Pa kad netko naleti, prevest će je. S druge strane, ti si najpametniji i nema tebi tko šta govorit da ne znaš. A fakat loše znaš engleski.
I svojom tvrdoglavošću stalno za**bavaš sve nas ovdje.
Što se tiče prijevoda, npr. infiltraded je zaista lako prevesti kao "infiltriran", pogotovo što je u opisu epizode naveden tekst ...While undercover with an Oregon environmental group, Benson is.... No, ti očito nisi ni pročitao o čemu se radi, nego si preveo na brzinu, odoka.
Edgare, ti si jedna vrlo površna osoba. I vrijeme ti je da ozbiljno razmisliš o tome. --Tycho Brahe 13:46, 9. studenog 2006. (CET)
Infiltrated si preveo kao navučen što je van pameti. Navučen našto? Na drogu??? Kakve veze ima navlačenje sa radnjom?
Underbelly nema ekvivalenta u hrvatskom jeziku, pa si je mogao i ne prevesti, tj. ostaviti italic - Underbelly. No "Trbušni" nema veze sa radnjom epozode. Google daje ovo. S obzirom da je radnja slabo objašnjena, ja bi pogotovo ostavio engleski naslov.
No, kako je tebi draže prevesti krivo nego nikako, ti si naravno uzeo prvo s reda.
A to šta ti za sebe kažeš da govoriš engleski, ja mogu reć za super igram hokej (iako ne znam ni klizat). Tvoja djela govore o tebi bolje nego ti sam. Još se sjećam idiotskih prijevoda kod Agathe Christie. --Tycho Brahe 13:57, 9. studenog 2006. (CET)
Underbelly = trbušnja šupljina??? Divno, opet pokazuješ da govoriš napamet. Totalno si promašio. Nisi čak ni kliknuo na link koji sam ti dao i koji definira što je zapravo underbelly. Stvarno jadno, ali opet, očekivano od tebe. --Tycho Brahe 14:04, 9. studenog 2006. (CET)
Wikicitati »Underbelly - underbelly, underbody (the soft belly or underside of an animal's body)
belly - trbuščić«

I gdje je tu trbušna šupljina??? --Tycho Brahe 14:09, 9. studenog 2006. (CET)

Wikicitati »Nemajus vi sve, ali glavno je da je moje točno, možda samo drugi padež.«

Edgare, koji je tebi? Zar si toliko površan da nisi u stanju shvatit rečenicu "I gdje je tu trbušna šupljina???"? Kakav padež??? Daj mi odgovori na prethodno pitanje - gdje je tu trbušna šupljina? Što točno piše u tom tvojem rječniku??? Ajde, prepiši, pa da vidim. --Tycho Brahe 14:15, 9. studenog 2006. (CET)

Wikicitati »Nema je alo ima veze sa trbuhom«
Super. Odlična ilustracija tvoje površnosti. Nemam više pitanja. Samo nastavi sa kretenskim prijevodima. --Tycho Brahe 14:24, 9. studenog 2006. (CET)

E, da, ono šta si napisa Pa dobro, to sam našo u riječniku. je u očito bila laž. No, i na to smo navikli od tebe. --Tycho Brahe 14:26, 9. studenog 2006. (CET)

Kabinet Hitler

Bravo mali. Kabinet Hitler. Ne samo da ne govoriš engleski dovoljno da možeš prevest frazu od dvije riječi, nego ne znaš ni padeže u hrvatskom. Kabinet Hitler (govorim o poveznici u predlošku, ne imenu predloška) je bio predivan primjer "zbogom genitivu" prevođenja.

No, nema veze, važno da ti ubijaš vrijeme ovdje, to što radiš više posla ostalim suradnicima nego što od tebe ima koristi valjda nije bitno. --Tycho Brahe 07:49, 10. studenog 2006. (CET)

Predložak Bitka

Što si to napravio s predloškom?--Donatus 15:46, 10. studenog 2006. (CET)

Samo te podsjećam za svaki slučaj: sad trebaš promijeniti i ostalih 15 članaka koji koriste taj predložak. --Zmaj 16:33, 10. studenog 2006. (CET)

Ne mogu ni ja, više nisam administrator. Inače, po čemu Stanley izgleda zanimljivije od Lava I.? Mislim da debelih papa ipak ima manje nego brkonja u sakoima. --Zmaj 16:50, 10. studenog 2006. (CET)

Znači, ako sam dobro shvatio, što se netko manje ističe, to je više zaslužio da ga stavimo u godišnjice? --Zmaj 16:58, 10. studenog 2006. (CET)

Ali da ne petljamo i gubimo vrijeme, što kažeš da se lijepo dogovorimo? Možemo raditi u kompletima. Ako ja napišem godišnjice, ti ih ne diraš, a ako ih napišeš ti, ne diram ih ja, i mirna Bosna? --Zmaj 16:59, 10. studenog 2006. (CET)