Razlika između inačica stranice »Razgovor o kategoriji:Povijesni vojni zrakoplovi«

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
moj pogled na kategoriju
({{razgovor o kategorizaciji}} na vrh)
(moj pogled na kategoriju)
 
Predlažem brisanje ove kategorije, prebacivanje sadržaja u [[:Kategorija:Vojni zrakoplovi]], te stvaranhe kategorija koje pokrivaju novije zrakoplove. --[[User:Argo Navis|Argo Navis]] <small>([[User talk:Argo Navis|razgovor]])</small> 17:43, 20. travnja 2014. (CEST)
:Po meni ova podkategorija nije najbolje rješenje ali je izbjegavanje robovanja kategorijama na enwiki koja ima dovoljno članaka za kategorije po mjesecima a ne po godinama ili dužim periodima. Ovu kategoriju bih osobno za sada ostavio jer je smanjila natrpanost više kategorije (Vojni zrakoplovi), zrakoplovi su razdijeljeni na širi period a jednog dana kada će kategorije biti ponovno prenatrpane vjerujem da će se netko oko toga pobrinuti (možda i mi ako budemo još na životu :) :). Mislim da će te se svi složiti kako je kategorizacija na ovakvim temama izuzetno zahtjevna i ovisi o broju članaka.
 
P.S. Još jedna dilema :): ''"80-e su bile godine kad smo skupa..."'' i ima puno zrakoplova (i zrakoplovaca) koji još lete, strpati li ih u povijest ili ne? --[[Suradnik:Dtom|'''<font face="Segoe Script" color="Lightblue" size="3px">D</font>''']] [[Razgovor sa suradnikom:Dtom|'''<font face="Segoe Script" color="blue" size="3px">tom</font>''']][[Slika:Aero-stub img.svg]] 08:33, 23. travnja 2014. (CEST)

Navigacijski izbornik