Hannover 96: razlika između inačica

Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
Nema sažetka uređivanja
Nema sažetka uređivanja
Redak 24: Redak 24:
'''Hannover 96''' je njemački nogometni klub iz grada [[Hannover]]a.
'''Hannover 96''' je njemački nogometni klub iz grada [[Hannover]]a.


[[1970-ih]] godina u Hannoveru 96 igrao je jedan od najboljih igrača bivše države Zadranin [[Josip Skoblar]] (57 utakmica, 31 gol). U Hannover 96 dugi niz godina igrao je u 2 Bundesligi kasnije Bundesligi i [[Danijel Štefulj]], bivši igrač Dinama, Varteksa i Hrvatske reprezentacije, [[Srebrenko Posavec]], igrali su još Fredi Bobic, Frank Juric, Thomas Brdaric (to su igrači koji imaju hrvatske korijene), Arnold Bruggink, Jan Schlaudraff, Nebojša Krupniković. Trener je bio Branko Ivanković.
[[1970-ih]] godina u Hannoveru 96 igrao je jedan od najboljih igrača bivše države Zadranin [[Josip Skoblar]] (57 utakmica, 31 gol). U Hannover 96 dugi niz godina igrao je u 2 Bundesligi kasnije Bundesligi i [[Danijel Štefulj]], bivši igrač Dinama, Varteksa i Hrvatske reprezentacije, [[Srebrenko Posavec]], igrali su još Fredi Bobic, Frank Juric, Thomas Brdaric (to su igrači koji imaju hrvatske korijene), Arnold Bruggink, Jan Schlaudraff, Nebojša Krupniković i Andreas Ivanschitz. Trener je bio Branko Ivanković.


== Vanjske poveznice ==
== Vanjske poveznice ==

Inačica od 20. srpnja 2014. u 15:14

Hannover 96
Puno ime Hannoverscher Sportverein von 1896
Nadimak Die Roten (crveni)
Osnovan 12. travnja 1896.
Igralište AWD-Arena, Hannover
Kapacitet 49.000
Trener Nepoznata kratica »T« Tayfun Korkut
Liga 1. Bundesliga
2013./14. 10.
Domaći dres
Gostujući dres

Hannover 96 je njemački nogometni klub iz grada Hannovera.

1970-ih godina u Hannoveru 96 igrao je jedan od najboljih igrača bivše države Zadranin Josip Skoblar (57 utakmica, 31 gol). U Hannover 96 dugi niz godina igrao je u 2 Bundesligi kasnije Bundesligi i Danijel Štefulj, bivši igrač Dinama, Varteksa i Hrvatske reprezentacije, Srebrenko Posavec, igrali su još Fredi Bobic, Frank Juric, Thomas Brdaric (to su igrači koji imaju hrvatske korijene), Arnold Bruggink, Jan Schlaudraff, Nebojša Krupniković i Andreas Ivanschitz. Trener je bio Branko Ivanković.

Vanjske poveznice

Logotip Zajedničkog poslužitelja
Logotip Zajedničkog poslužitelja
Zajednički poslužitelj ima još gradiva o temi Hannover 96