Razgovor sa suradnikom:Valar Morghulis: razlika između inačica

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
Kubura (razgovor | doprinosi)
→‎Jedna pohvala: novi odlomak
Redak 183: Redak 183:


Molim te, prepravi članak u oblik za koji misliš da je najbolji. [[Suradnik:Kubura|Kubura]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Kubura|razgovor]])</small> 08:51, 17. listopada 2014. (CEST)
Molim te, prepravi članak u oblik za koji misliš da je najbolji. [[Suradnik:Kubura|Kubura]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Kubura|razgovor]])</small> 08:51, 17. listopada 2014. (CEST)

== Jedna pohvala ==

Valar Morghulis, ne znamo se, ja sam bila puno aktivnija prije na Wikipediji nego sad, tako da tek sad vidim tvoje suradničko ime, no moram reći - '''IMAŠ NAJBOLJE SURADNIČKO IME NA HRVATSKOJ WIKIPEDIJI'''. ''A Song of Ice and Fire'' je život. Malo sam pretjerala, ali nema veze, veliki pozdrav za tebe. :) --[[Suradnik:AmyMirka|<font color="#000000">'''AmyMirka'''</font>]] [[Razgovor sa suradnikom:AmyMirka|'''<font color="silver"><small>(Ostavi poruku)</small></font>''']] 04:07, 20. listopada 2014. (CEST)

Inačica od 20. listopada 2014. u 04:07

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije. Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti?
  • Pitanja - ovdje možete postaviti pitanja tehničke naravi

Ako želite vježbati, možete to raditi na stranici za vježbanje, a u slučaju da vam zatreba pomoć, pogledajte:

  • ako želite nekom suradniku ostaviti poruku, učinite to na njegovoj stranici za razgovor .

Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za raspravu, suradničkim stranicama i Kafiću molim potpisujte tako što ćete napisati 4 tilde ~~~~.

Još jednom, dobro došli! --MayaSimFan 14:42, 9. lipanj 2008. (CEST)

Slika

Vaša/e slika/e krši/e opća pravila označavanja novih slika.

Slika/e će biti obrisana/e ako se do 19. srpnja 2008. ne označi/e u skladu s gore navedenim pravilima.

Molimo pročitajte ove članke ako imate nedoumica.

Smatrajte se obaviještenim.

Hvala!

--Edgar Allan Poe (razgovor) 11:24, 6. srpanj 2008. (CEST)


sadržaj sa stranica za razgovor se obično ne uklanja, ali možeš arhivirati stranicu ako želiš. Lijep pozdrav --Dalibor Bosits © 20:59, 11. rujan 2008. (CEST)

uklanjanje sadržaja

Bok, ako želiš da se članak obriše kao u slučaju Ho-ori, gdje si prvo napravio preusmjeravanje a potom ga uklonio, onda na vrh stranice stavi predložak {{bris}}. Lijep pozdrav --Dalibor Bosits © 01:15, 28. rujan 2008. (CEST)

prikazivanje promjena

Jasine, suradnička stranica ti izgleda jako dobro, slika se baš uklapa s bojom pozadine ;o). Zamolio bih te samo jednu stvar, ako možeš molim te koristiti onu tipku dolje koja se nalazi pored tipke sačuvaj stranicu, a zove se "Prikaži kako će izgledati". Tako ćeš tijekom uređivanja moći vidjeti što si napravio, a da ne moraš snimiti stranicu, tako da je ideja da koristiš tu tipku dok ne napraviš sve željene izmjene, i tek onda snimiš stranicu. Ovako nam se zatrpava stranica s nedavnim promjenama. Lijep pozdrav ;o) --Dalibor Bosits © 12:38, 3. listopad 2008. (CEST)

Prikaži kako će izgledati- posljednje upozorenje

Molimo vas da upotrebljavate tipku Prikaži kako će izgledati! Vašim učestalim snimanjem promjena na istom članku nepotrebno se zatrpavaju nedavne promjene, čime otežavate rad suradnika koji pregledavaju nedavne promjene . Suradnici koji ignoriraju ovu uputu budu nakratko blokirani! Hvala na razumijevanju.--Roberta F. 16:07, 3. listopad 2008. (CEST)

Kopiranje

Zahvalni sam vam na vašem doprinosu wikipediji, no molimo vas da ubuduće ne preuzimate tekstove s interneta zaštićene autorskim pravima (copyrightom). Ako imate dozvolu za preuzimanje teksta, molimo da je uvrstite među postojeće dozvole prije nego počnete postavljati preuzeti tekst.

Svi zaštićeni tekstovi koji se postave bez prethodno objavljene dozvole, biti će obrisani bez dodatnog objašnjenja. Suradnik koji i nakon upozorenja nastavi postavljati zaštićene radove može biti blokiran. --D tom 21:30, 23. listopad 2008. (CEST)

Sadržaj sa stranica za razgovor se obično ne uklanja, on služi kako tebi tako i drugima. Ako želiš, ono što možeš je arhivirati stranicu. Lijep pozdrav --Dalibor Bosits © 12:19, 26. listopad 2008. (CET)

Osnove uređivanja

Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima! Kako bi članak bio u potpunosti u skladu s osnovnim zahtjevima wikipedije potrebno je obratiti pažnju i dodati wikipoveznice, kategoriju, interwiki poveznice i stilski urediti članak. Više o svemu tome možete pročitati u kratkom uvodnom tečaju, a opširno o wikipediji ovdje. Hvala na razumijevanju.--Roberta F. 11:16, 1. studeni 2008. (CET)

Dian Cecht

Lijep pozdrav!

Možeš li u članak Dian Cecht dodati interwiki poveznice i odgovarajuću kategoriju? Ako treba kakva pomoć, slobodno se obrati :). Uživaj!--frk@ 22:28, 19. siječanj 2009. (CET)

Japanski i prislovjavanje

Jasmine, japanska se imena po novemu fonetizira.
Tako je Shinichi Šinići, tsunami cunami, jitsu đicu i t.d.
Za potvrdu moreš pogledat hrvatsko-japanski ričnik. Kubura (razgovor) 15:38, 24. siječanj 2009. (CET)

Egipatska božanstva

Pozdrav, kako nigdje nisam uspio naći ništa o egipatskim božanstvima Renutet i Ša, molim Te da mi odgovoriš što koristiš kao izvor za članke? Lijep pozdrav! --Mario Žamić (razgovor) 10:27, 3. veljača 2009. (CET)

Porijeklo Baludža nije točno utvrđeno, pa se ne mogu proglasiti Semitima (vidi recimo tu). Ova pretpostavka izgleda smiješno, kao i ona da su neki bjeloputiji Indijanci, kao Mandani, proglašavani potomcima izgubljenih židovskih plemena. Kako najviše govore iranskim jezicima treba ih klasificirati među iranskojezične narode neutvrđenog porijekla... sve dok se to točno ne utvrdi, u što sumnjam. --Zeljko (razgovor) 11:09, 15. ožujak 2009. (CET)

Čitam

ove tvoje cake su dobre... ispravi si greškicu isrebljivača.

Ja sam i rođen i živim u BiH. A za Uskoplje, ovo je wikipedija na hrvatskom jeziku.--Uskboy 14:18, 6. lipanj 2009. (CEST)

Dva-tri odgovora :)

Bog!

  1. Naziv video igre napiši u originalnom nazivu, a hrvatski prijevod možeš staviti u zagradu.
  2. Odgovor u kafiću nije "strava", samo ga dobro pročitaj i prati ono što ti je napisano ili si mislio na nešto drugo pa ti iz tog razloga nije jasno :-).

Sorry na brzini, nije do mene, Wiki jutros radi jako sporo :-)). Uživaj!--frk@ 10:06, 13. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]

Razdvojbe

Bok,

Razdvojbu sam premjestio na Eurinoma. Mi razdvojbe stavljamo na članke s osnovnim oblikom imena. Pozdrav. --Ante Perkovic (razgovor) 09:11, 20. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]

Svaki članak koji napišeš treba kategoriju (ili kategorije) i međuwiki poveznice. Pročitaj uvodni tečaj ako već nisi, ima tamo dobrih stvari. SpeedyGonsales 19:19, 27. srpnja 2009. (CEST)[odgovori]


Džinni

Ti bi morao znat da su dva 'nn', a ne jedan

Jasine, molim te dopuni u opisu slike logotipa nositelje autorskih prava, osim Big Huge Games, nositelj je i Microsoft Game Studios. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 02:20, 24. kolovoza 2009. (CEST)[odgovori]

Nabrajanja

U nabrajanjima nova rič ne počinje velikin slovon. Kubura (razgovor) 00:43, 11. siječnja 2010. (CET)[odgovori]

Slika 2

Vaša/e slika/e krši/e smjernicu o veličini slike koja se koristi pod uvjetima poštene upotrebe.


Molimo vas da postavite manju/e inačicu/e slike/a pod istim imenom datoteke.

Molimo pročitajte Wikipedija:Tečaj (Slike) ili postavite pitanje na Wikipedija:Kafić/Pitanja o slikama ako imate nedoumica.

Hvala!

--DJ SveroH Kontakt 16:05, 17. siječnja 2010. (CET)[odgovori]


Odlomak

A zašto si obrisao ovaj odlomak [1]? Je li što bilo netočno u njemu? Kubura (razgovor) 05:37, 26. travnja 2011. (CEST)[odgovori]

Hrvatski

Malo ti je oslabilo znanje hrvatskog [2]. Pazi na infinitive; nije "odbrana", nego "obrana" i t.d..Kubura (razgovor) 05:24, 30. travnja 2011. (CEST)[odgovori]

Pitanjce

Ciao, Vidim da pises i uredjujes clanke o Islamu. Bi li mogao napisati clanak o naslovu/tituli mula? Pozz--El hombre (razgovor) 17:08, 2. svibnja 2011. (CEST)[odgovori]

Stub->stup

Jasine, molim te ispravi u svim člancima gdje si pisao stub u stup kako je značenje te riječi u hrvatskome jeziku, kao i dovršiti prijevod članka Šehadet. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 12:47, 4. srpnja 2011. (CEST)[odgovori]

Jasine, zato sam ti dala poveznicu na Hrvatski jezični portal kako biš uvijek mogao provjeriti koja riječ pripada korpusu hrvatskoga jezika, ili kako se neke razgovorne inačice trebaju pisati, a uz riječi imaš i sklonidbu, recimo za primjer riječi prihvatiti (prìhvatiti <svrš. prez. -īm, pril. pr. -īvši, prid. trp. prìhvaćen>) na koju dolaziš pomoću "IZVEDENI OBLICI" koja se nalazi s lijeve strane stranice i okvira s riječima. Komentar se odnosio na jezik članka, ne sadržaj. Nadam se da sam još pomogla. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 17:37, 4. srpnja 2011. (CEST)[odgovori]
Jasine, drago mi je ako sam pomogla, to mi je i bio cilj. Ne brini, ništa ne zamijeram, samo sam htjela pomoći i olakšati rad svima zajedno. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 15:52, 7. srpnja 2011. (CEST)[odgovori]

Kategorizacija članaka o islamu

Pozdrav! Ukoliko imaš nekih prijedloga za detaljniju i optimalniju kategorizaciju članaka o islamu molio bih te da daš neki prijedlog jer je navedena kategorija pretrpana. Hvala. Gdje je nestala duša svijeta (razgovor) 20:53, 13. srpnja 2011. (CEST)[odgovori]

Hrvatski pravopis

Jasine, odgovor je na pitanje vrlo jednostavan: Wikipedija:Pravopis. Djelomično može pomoći hjp, a ono što je na stranome jeziku valja prevesti na hrvatski. Lijep pozdrav --Roberta F. 19:06, 15. kolovoza 2011. (CEST)[odgovori]

Turski jezik

Zdravo! Pogledao sam vašu wiki knjigu Turski jezik i stvarno mi se svidjela. na internetu se i ne može pronaći nešto takvo. Zamolio bih vas da ju nastavite pisati jer je knjiga stvarno super. Unaprijed hvala. 89.111.201.186 22:56, 24. srpnja 2012. (CEST) Mirko Markočević[odgovori]

Suradničko ime

Jasine, možeš li molim te odabrati neko drugo ime za preimenovanje, jer je "Garib" zauzeto. Koje bi bilo slobodno provjeri na ovoj stranici, upiši željeno ime i ako ne postoji na nijednom projektu, onda se može promijeniti bez problema. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 14:12, 26. kolovoza 2013. (CEST)[odgovori]

Jasine, suradničko ime Fountain također je zauzeto. Molim te razmisli o nekom drugom. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 21:36, 19. siječnja 2014. (CET)[odgovori]

Kažu u Dalmaciji...

...ako je priša umrit, nije priša zakopat.[3] Malo si uranio, tek od noćas možeš glasovat.--MaGaporuči mi 15:10, 12. kolovoza 2014. (CEST)[odgovori]

Novo vrijeme

Molio bih još koju rečenicu u članak, dvije rečenice su nedovoljne, a logotip bi trebalo smanjiti na najviše 300 piksela.--MaGaporuči mi 13:48, 23. kolovoza 2014. (CEST)[odgovori]

Mrva i da i ne, svejedno, a što se tiče logotipa, ne mislim na onaj u članku, već na izvornu datoteku [4] koja je sada 570 piksela široka. Nju treba smanjiti na najviše 300, a u članku je svejedno.--MaGaporuči mi 18:36, 24. kolovoza 2014. (CEST)[odgovori]

Sorry, tek sam sad vidio još nekih slika koje si postavio [5], a veće su od 300 piksela, pa bih te zamolio da ih smanjiš na tu veličinu. Tako je s materijalima koji su zaštićeni.--MaGaporuči mi 14:15, 3. rujna 2014. (CEST)[odgovori]

Je li ovo u redu

Valare, je li ovo u redu što je ovaj ovdje ubacio [6]? Kubura (razgovor) 04:10, 17. listopada 2014. (CEST)[odgovori]

Molim te, prepravi članak u oblik za koji misliš da je najbolji. Kubura (razgovor) 08:51, 17. listopada 2014. (CEST)[odgovori]

Jedna pohvala

Valar Morghulis, ne znamo se, ja sam bila puno aktivnija prije na Wikipediji nego sad, tako da tek sad vidim tvoje suradničko ime, no moram reći - IMAŠ NAJBOLJE SURADNIČKO IME NA HRVATSKOJ WIKIPEDIJI. A Song of Ice and Fire je život. Malo sam pretjerala, ali nema veze, veliki pozdrav za tebe. :) --AmyMirka (Ostavi poruku) 04:07, 20. listopada 2014. (CEST)[odgovori]