Wikipedija:Zahtjev za mišljenje administratora: razlika između inačica

Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
m page for resolving conflicts
Redak 22: Redak 22:


{{Wikipedija:Zahtjev za mišljenje administratora/zahtjev}}
{{Wikipedija:Zahtjev za mišljenje administratora/zahtjev}}

== Question on why this page is protected ==

If this is a page that is for the opinion of administrators, and yet only administratos are able to edit it, isn't that a problem? How do non-administrators actually edit this page? [[Suradnik:Billinghurst|Billinghurst]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Billinghurst|razgovor]])</small> 06:01, 11. lipnja 2015. (CEST)

== Review request [[Professional Crossword Magazine]] ==

Would someone please review this page, it seems to have creation and editing this is a conflict of interest. I have made a note at [[Razgovor:Professional_Crossword_Magazine]]. Thanks. [[Suradnik:Billinghurst|Billinghurst]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Billinghurst|razgovor]])</small> 06:02, 11. lipnja 2015. (CEST)

Inačica od 11. lipnja 2015. u 08:30

Zahtjev za mišljenje administratora

Ovo je bila stranica na kojoj su se rješavali sukobi na Wikipediji na hrvatskom jeziku. Kršenja pravila i smjernica o sadržaju i uređivanju prijavite administratorima na stranici Na pažnju administratorima.


This is a former dispute noticeboard. If you need an administrator to block a vandal, protect a page or enforce a policy, please visit our Administrators' noticeboard.


↱

Zahtjevi i želje:

Arhivirani razgovori ove stranice

Zahtjevi