Razlika između inačica stranice »Wikipedija:Što ne spada u Wikipediju«

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
m
m (tekst gnu-a je na meti)
1. '''Originalna istraživanja'''. npr. pokušaj pronalaženja ideja i odgovora na pitanja, odgovora na definicije, smišljanja novih riječi... Ako ste napravili istraživanje o nekoj temi, onda je prije Wikipedije pošaljite na neku službenu internetsku stranicu gdje je mogu provjeriti stručnjaci o toj temi. Tek nakon provjere možete poslati Wikipediji povratnu infromaciju koja će zatim razmotriti vjerodostojnost infomracije i, ovisno o vlastitoj procjeni, odlučiti je li tekst moguće postaviti na Wikipediju.
 
2. '''Originalni izumi'''. Ako izmislite riječ poput riječi [[čarobnjački svijet#letiprahLetiprah|letiprah]], suzdržite se od njenoga korištenja na Wikipediji zbog možebitne nerazumljivosti. Zapamtite: Wikipedija ne služi kao mjesto objavljivanja originalnih izuma!
 
3. '''Osobne eseje''' ili '''[[blog]]ove''': Nemojte koristiti Wikipediju kao mjesto izražavanja vlastitoga mišljenja. Wikipedija služi kao mjesto gdje se cijeni jedino kvalitetna i vjerodostojna predaja znanja, a ne izražavanje subjektivnoga mišljenja (diskusija se nikada ne vodi u samim člancima, već je to dopušteno samo u [[posebno:stranica za razgovor|stranicama za razgovor]]). Ako uistinu želite podijeliti mišljenje s drugima, onda stvorite i uređujte svoj blog ili vlastitu internetsku stranicu!
14.492

uređivanja

Navigacijski izbornik