SAN: razlika između inačica

Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
m Dodao sam koliko traje san
m uklonjena promjena suradnika Huso Nezucan (razgovor), vraćeno na posljednju inačicu suradnika 178.148.2.195
Redak 1: Redak 1:
'''Storage Area Network''' ('''SAN''') je namjenska zasebna [[mreža]] za spremanje [[podatci|podataka]], koja omogućava množini [[poslužitelj]]a korištenje i dijeljenje raznih masovnih jedinica za spremanje podataka. SAN-ovi imaju fleksibilnost jer se nove jedinice za spremanje podataka mogu lako dodati ili oduzeti bez otvaranja poslužitelja i montiranja novog sklopovlja.SAN-[[Traje ]]najmanje 3-sekunde a najvise 7 sekundi.Tokom spavanja rekli bi da san traje 3/4 sata ali to nije tacno.
'''Storage Area Network''' ('''SAN''') je namjenska zasebna [[mreža]] za spremanje [[podatci|podataka]], koja omogućava množini [[poslužitelj]]a korištenje i dijeljenje raznih masovnih jedinica za spremanje podataka. SAN-ovi imaju fleksibilnost jer se nove jedinice za spremanje podataka mogu lako dodati ili oduzeti bez otvaranja poslužitelja i montiranja novog sklopovlja.

{{mrva-rač}}


[[Kategorija:Računarstvo]]
[[Kategorija:Računarstvo]]

Inačica od 17. studenoga 2015. u 20:11

Storage Area Network (SAN) je namjenska zasebna mreža za spremanje podataka, koja omogućava množini poslužitelja korištenje i dijeljenje raznih masovnih jedinica za spremanje podataka. SAN-ovi imaju fleksibilnost jer se nove jedinice za spremanje podataka mogu lako dodati ili oduzeti bez otvaranja poslužitelja i montiranja novog sklopovlja.

Nedovršeni članak SAN koji govori o računarstvu treba dopuniti. Dopunite ga prema pravilima Wikipedije.