Prijeđi na sadržaj

Razgovor sa suradnikom:Kiril Simeonovski: razlika između inačica

→‎Slavonija: novi odlomak
(→‎Slavonija: novi odlomak)
 
Makedonske kolege misle i žele najbolje, shvaćaju nas, pa se nisam ljutio. Zato kad prevodim s en.wiki, pazim kad su povijesne teme u pitanju, jer ondje već nema nikakve pouzdanosti o podatcima, jer ondje vladaju interesne skupine. Znam i sam kako se omalovažava i umanjuje povijest i kultura makedonskog naroda. Francuzi ponosito pišu o predfranačkoj i predrimskoj povijesti Francuske kao integralni dio povijesti na francuski narod (Gali) i nitko ne pravi probleme. A kad Makedonci nešto napišu o predslavenskoj povijesti Makedonije kao integralni dio povijesti na makedonski narod (Pelazgi, antički Makedonci), onda zlobnici nazivaju makedonske znanstvenike nazivaju "nacionalistima" i sve proglase "pristranom propagandom".<br>
Zato obično pogledam što pišuvaju matične Wikipedije o nekoj povijesnoj temi. Znam dosta jezika pa vidim velike razlike u tekstovima. Domaći ipak najbolje znaju o svome. Živio mi, [[Suradnik:Kubura|Kubura]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Kubura|razgovor]])</small> 03:25, 10. lipnja 2013. (CEST)
 
== Slavonija ==
 
[https://hr.wikipedia.org/w/index.php?title=Slavonija&curid=16976&diff=4629161&oldid=4290394 Ovo uređivanje] nije pogrešno, ali je nepotrebno - osim ovoga što piše u [[Pomoć:Savjet tjedna/19|ovom savjetu]], stvarate nepotreban posao ophoditeljima koji pregledavaju promjene. --<span style="margin-left: 5px;">&nbsp;[[user:Bonč|Bonč]] <small>([[User talk:Bonč|razgovor]])</small>&nbsp;&bull;&nbsp;''Tagline: <font color="#008000">Wikipedija je slobodna enciklopedija koju svatko može uređivati.</font>''&nbsp;&bull;&nbsp;</span> 15:54, 28. studenog 2015. (CET)