Razlika između inačica stranice »Razgovor sa suradnikom:MaGa/Arhiv 12«

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
: Ne vidim u svom komentaru baš nikakvu "gorljivost" - više je to respekt prema statusu IČ koji podrazumijeva neke minimalne standarde. Osim toga, mogao sam (a možda sam i trebao) glasovati protiv - a nisam. Gdje je tu "gorljivost"?
: Ako pod "drugim projektima" misliš na sh wiki, tamo je moja prisutnost simbolična (ukupno imam tek nešto preko 200 uređivanja). Iako bi primjedba ove vrste na sh wiki ''itekako'' bila na mjestu, iskreno nemam dojam da bi itko na nju obraćao pažnju - a i da obrati, šteta je već učinjena: preneseno je raznoraznim gerilskim metodama sigurno više od 100 tisuća članaka, i skoro da nema razumnog načina da se atribucije naknadno unesu. [[Suradnik:GregorB|GregorB]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:GregorB|razgovor]])</small> 13:15, 15. veljače 2016. (CET)
 
:: Opet u nedostatku razumijevanja materije nastupaš ''ad hominem'', napadački ("Po običaju, baviš se glupostima"), već treći put, iako sam te lijepo zamolio da pripaziš na ton (kakav, bez sumnje, ne bi trpio ni sekunde da je upućen ''tebi'').
:: Izvori su jedno, atribucija nešto sasvim drugo. Izvori govore odakle dolazi ''činjenični supstrat'' članka i potvrđuju da je ono što piše točno, a atribucija odakle dolazi njegov ''sadržaj'' (tekst, rečenice). Originalnom radu dakle ne treba atribucija, a preuzetom (dakle i prevedenom) treba, to je posljedica licence, i nema nikakve veze s izvorima članka. To su osnovne stvari. [[Suradnik:GregorB|GregorB]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:GregorB|razgovor]])</small> 15:01, 15. veljače 2016. (CET)
2.648

uređivanja

Navigacijski izbornik