Razlika između inačica stranice »Razgovor sa suradnikom:MaGa/Arhiv 12«

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
:: Opet u nedostatku razumijevanja materije nastupaš ''ad hominem'', napadački ("Po običaju, baviš se glupostima"), već treći put, iako sam te lijepo zamolio da pripaziš na ton (kakav, bez sumnje, ne bi trpio ni sekunde da je upućen ''tebi'').
:: Izvori su jedno, atribucija nešto sasvim drugo. Izvori govore odakle dolazi ''činjenični supstrat'' članka i potvrđuju da je ono što piše točno, a atribucija odakle dolazi njegov ''sadržaj'' (tekst, rečenice). Originalnom radu dakle ne treba atribucija, a preuzetom s druge wiki (dakle i prevedenom) treba, to je posljedica licence, i nema nikakve veze s izvorima članka, niti s njegovom kvalitetom (tj. je li "Bogom dan" ili nije). To su osnovne stvari. [[Suradnik:GregorB|GregorB]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:GregorB|razgovor]])</small> 15:01, 15. veljače 2016. (CET)
 
== Obrisana stranica/ članak ==
 
'''Poštovanje.'''
Zanima me zašto je ovaj članak obrisan.
1. Sve fotografije su moje osobne/ s mojim potpisom "Vremea-photos". I za svaku sam prilikom uploada dobrovoljno kliknuo na "gumb" <<Creative Commons Attribution/Share-Alike License 3.0 >>;
2. Tekst nije prekopiran nego prepričan i "preveden" sa bosanskog na hrvatski jezik;
3. Tema članka je zajednica koja postoji - tj. nije riječ o izmišljanju ili sl.
 
Priznajem ovo mi je prvi članak na Wikipediji, pa vjerujem da doista mnoge stvari nisu u skladu - kao npr. reference itd.
Zato, molim Vas ili netkog drugog da mi pomogne.
 
Pozdrav.
[[Suradnik:Arazok|Arazok]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Arazok|razgovor]])</small> 09:54, 16. veljače 2016. (CET)Arazok
9

uređivanja

Navigacijski izbornik