Razgovor sa suradnikom:BlackArrow: razlika između inačica

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
e-pošta
→‎Re: Prepisivanje: novi odlomak
Redak 24: Redak 24:
== e-pošta ==
== e-pošta ==
Bok Black Arrowe! Htjedoh te upravo kontaktirati mailom, a kad ono – toga kod tebe nema, šmrc... [[Slika:Emoticon Face Frown GE.png|20px]] Javi mi ako uskoro dodaš kakvu Wiki-mail-adresu na svoju stranicu, odnosno u postavke svojega suradničkoga računa. Srdačan pozdrav, [[Suradnik:Maestro Ivanković|'''<font color="Purple">Maestro</font>''']] [[Razgovor sa suradnikom:Maestro Ivanković|'''<font color="Blue">Ivanković</font>''']] 02:51, 26. veljače 2016. (CET)
Bok Black Arrowe! Htjedoh te upravo kontaktirati mailom, a kad ono – toga kod tebe nema, šmrc... [[Slika:Emoticon Face Frown GE.png|20px]] Javi mi ako uskoro dodaš kakvu Wiki-mail-adresu na svoju stranicu, odnosno u postavke svojega suradničkoga računa. Srdačan pozdrav, [[Suradnik:Maestro Ivanković|'''<font color="Purple">Maestro</font>''']] [[Razgovor sa suradnikom:Maestro Ivanković|'''<font color="Blue">Ivanković</font>''']] 02:51, 26. veljače 2016. (CET)

== Re: Prepisivanje ==

Mislim da se u ovoj prvoj stvari nismo razumjeli. Maestro je napisao 'spomenuti je projekt "narastao" zahvaljujući i besramnom kopiranju sadržaja i članaka s Wikipedije na hrvatskome jeziku'[https://hr.wikipedia.org/w/index.php?title=Wikipedija:Izabrani_%C4%8Dlanci/Prijedlozi_za_izabrane_%C4%8Dlanke/18._2016.&diff=4675900&oldid=4675888] Govorio je općenito o ''kopiranju'', nije spomenuo Seiyju niti bilo koga, niti su Seiyini stavovi bitni za moje pitanje. "Poziva na kopiranje, a isto to radi" - ne znam što Seiya radi, niti govorim o njemu, već me čudi takav generalizirani stav: kopiranje je "besramno" (ali ne svako, naravno).

"Isto tako, do kad će članci biti obilježeni posvojnim pridjevom? Last time I checked, ovo je javno dobro" Koji članci, kojim pridjevom? Inače, Wikipedija ''nije'' [[javno dobro]] (v. definiciju u članku) - bez razumijevanja ove činjenice naravno da moj komentar djeluje nesuvislo, baš kao što djelovao je nesuvislo i MaGi. Koliko vas dvojica imate zajedno staža, a ispada kao da prvi put čujete za CC-BY-SA? CC-BY-SA isključuje "javno dobro". A ja, kad vam ukažem na propuste i rupe u znanju, onda sam "trol"?

"Nadalje, kad suradnik u doprinosima odavno nema one u glavnom imenskom prostoru, kako ga se onda shvatiti? Kao nekoga ko doprinosi?" Je li ovo komentar na moj napis i prateću pritužbu vezano za izbor IČ? Nema me se što "shvatiti": pametan čovjek cijeni poruku po sadržaju, a ne po donositelju. Ako ciljaš na moju pritužbu na MaGino ophođenje, znači li to da su, zato što po nečijem sudu nemam dovoljno uređivanja u GIP, primjedbe o "bunici" i "trabunjanju" prihvatljivi stil ophođenja? Molim te, koji je točno tvoj stav o ovome? [[Suradnik:GregorB|GregorB]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:GregorB|razgovor]])</small> 13:45, 26. veljače 2016. (CET)

Inačica od 26. veljače 2016. u 14:45

Arhiv

Arhiva razgovora


Iđe li kako...

...okolo izvora?--MaGaporuči mi 19:57, 12. veljače 2016. (CET)[odgovori]

Vidin ja, iđe tebe to okolo izvora... Baj d vej, ko ne bi pisa kad je na vrvu stranice? Nako, dok otran do dna - izgubin volju za ičin, a kamoli pisanjen.--MaGaporuči mi 20:09, 12. veljače 2016. (CET)[odgovori]

Vandal

fala, bliokiran je. --Zeljko (razgovor) 23:20, 25. veljače 2016. (CET)[odgovori]

e-pošta

Bok Black Arrowe! Htjedoh te upravo kontaktirati mailom, a kad ono – toga kod tebe nema, šmrc... Javi mi ako uskoro dodaš kakvu Wiki-mail-adresu na svoju stranicu, odnosno u postavke svojega suradničkoga računa. Srdačan pozdrav, Maestro Ivanković 02:51, 26. veljače 2016. (CET)[odgovori]

Re: Prepisivanje

Mislim da se u ovoj prvoj stvari nismo razumjeli. Maestro je napisao 'spomenuti je projekt "narastao" zahvaljujući i besramnom kopiranju sadržaja i članaka s Wikipedije na hrvatskome jeziku'[1] Govorio je općenito o kopiranju, nije spomenuo Seiyju niti bilo koga, niti su Seiyini stavovi bitni za moje pitanje. "Poziva na kopiranje, a isto to radi" - ne znam što Seiya radi, niti govorim o njemu, već me čudi takav generalizirani stav: kopiranje je "besramno" (ali ne svako, naravno).

"Isto tako, do kad će članci biti obilježeni posvojnim pridjevom? Last time I checked, ovo je javno dobro" Koji članci, kojim pridjevom? Inače, Wikipedija nije javno dobro (v. definiciju u članku) - bez razumijevanja ove činjenice naravno da moj komentar djeluje nesuvislo, baš kao što djelovao je nesuvislo i MaGi. Koliko vas dvojica imate zajedno staža, a ispada kao da prvi put čujete za CC-BY-SA? CC-BY-SA isključuje "javno dobro". A ja, kad vam ukažem na propuste i rupe u znanju, onda sam "trol"?

"Nadalje, kad suradnik u doprinosima odavno nema one u glavnom imenskom prostoru, kako ga se onda shvatiti? Kao nekoga ko doprinosi?" Je li ovo komentar na moj napis i prateću pritužbu vezano za izbor IČ? Nema me se što "shvatiti": pametan čovjek cijeni poruku po sadržaju, a ne po donositelju. Ako ciljaš na moju pritužbu na MaGino ophođenje, znači li to da su, zato što po nečijem sudu nemam dovoljno uređivanja u GIP, primjedbe o "bunici" i "trabunjanju" prihvatljivi stil ophođenja? Molim te, koji je točno tvoj stav o ovome? GregorB (razgovor) 13:45, 26. veljače 2016. (CET)[odgovori]