Razgovor sa suradnikom:Nesmir Kudilovic/Pismohrana 2: razlika između inačica

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
mNema sažetka uređivanja
Redak 32: Redak 32:


Btb, [[Suradnik:Ante Vranković|Ante Vranković]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Ante Vranković|razgovor]])</small> 17:31, 4. listopada 2016. (CEST)
Btb, [[Suradnik:Ante Vranković|Ante Vranković]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Ante Vranković|razgovor]])</small> 17:31, 4. listopada 2016. (CEST)

== Bartolomeo Vivarini ==

Poštovani Nesmire, zar zaista sumnjate u to da nisam konzultirao literaturu koju navodim? :) Trebam li Vam poslati iskaznicu Kunsthistorische instituta u Firenzi ili zadužnice biblioteke Cini u Veneciji da biste mi povjerovali. Nisam niti postavio svu literaturu na stranicu, već sam napravio izbor.

Možda nisam svu literaturu iskoristio za pisanje članka, ali je u svakom slučaju ovdje sistematizirana te je korisna svakome tko želi podrobnije upoznati rad Bartolomea Vivarinija. Pogotovo studentima povijesti umjetnosti.

Pravila je prekršio suradnik Tycoon koji je prepisao članak sa SH Wikipedije i to doslovno od riječi do riječi.
Članak namjeravam dalje uređivati, prvo planiram ubaciti sva Bartolomejeva djela, na način kako sam započeo s onima koja se još uvijek nalaze u Veneciji. Kasnije ću navesti i druge bitne podatke (kao što je taj da je prvo Bartolomejevo datirano djelo iz 1448., a posljednje iz 1491. godine). Sve hipoteze o njegovom razvoju trebam ponovno iščitati iz navedene literature te ću nakon toga ubrzo dodati poveznice. Samo mi dajte malo vremena.

Srdačan pozdrav,
--[[Suradnik:Jakob Raunacher|Jakob Raunacher]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Jakob Raunacher|razgovor]])</small> 00:50, 6. listopada 2016. (CEST)

Inačica od 6. listopada 2016. u 00:50

Pismohrana 1

Pitanje

[1] Uklonjeno, a (uklonjena) izmjena nije kliknuta kao pregledana?--MaGaporuči mi 16:17, 18. rujna 2016. (CEST)[odgovori]

Re: Prvo odobrenje rada, onda rad

[2] Bok, zahtjev za status podnio sam još 9. rujna (ovdje), i do sada mi nije ni odobren ni odbijen, kao da ga nema. Prije podnošenja sam popričao s Maestrom [3], MaGaom [4] i Speedyjem [5]. Molim vas da detaljnije pročitate propise koje mi citirate, jer piše kako testne izmjene moraju napraviti samo interwiki botovi (pogledajte i razgovor sa Speedyjem). Također piše kako rad ne mora biti potpuno automatski, već se svaka izmjena može ručno odobravati (Način rada: Manually assisted). Ispravio sam oko 300 stranica, od čega su samo dvije izmjene revertane. Smatram to uspjehom i planiram nastaviti, s odobrenjem ili bez njega, na što, do sad, nije bilo prigovora. Lijep pozdrav, IviBot (razgovor) 17:20, 21. rujna 2016. (CEST)[odgovori]

Nepotreban ispravak

Bok Nesmire! Naravno da može i tako, no redoslijed glasova suzdržanih – ako ih bude još – će ionako trebati naknadno popraviti. Srdačan pozdrav, Maestro Ivanković 00:22, 28. rujna 2016. (CEST)[odgovori]

Istraživanje

Dragi Nesmire, možda analizom uspiješ razotkriti kako se ili zašto na prvom mjestu popisa napisanih članaka nalazi Adam Mickiewicz suradnika kojega ne nalazim u popisu starih izmjena? Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 00:09, 3. listopada 2016. (CEST)[odgovori]

Zahvala

(u pauzi od pregledavanja)

Hvala za nagradu! Hvala i za sređivanje ostalih nagrada! Lijep pozdrav!--MAN_USK recider 22:43, 3. listopada 2016. (CEST)[odgovori]

Zahvala za 2 nagrade

Dragi prijatelju i kolega, puno ti hvala za nagrade! =)

Osobito mi se sviđa iskrenost i dubina tvoje argumentacije koja me je vrlo ugodno iznenadila!

Ne sjećam se kada sam zadnji put pročitao tako lijepe, duboke i nadahnute riječi, ali znam da nisam barem 10 godina.

Iskreno ti se ponovo ispričavam radi mojih malko kraćih živaca oko nove godine, svatko od nas ima teških životnih faza, to je bio razlog.

Svakako, vrlo mi je drago da vidim da se moj rad ipak prepoznaje kao kvalitetan, i da si velik čovjek koji zna vidjeti suštinu u ljudima i ne vraćati milo za drago: to je odlika samo velikih ljudi.

Btb, Ante Vranković (razgovor) 17:31, 4. listopada 2016. (CEST)[odgovori]

Bartolomeo Vivarini

Poštovani Nesmire, zar zaista sumnjate u to da nisam konzultirao literaturu koju navodim? :) Trebam li Vam poslati iskaznicu Kunsthistorische instituta u Firenzi ili zadužnice biblioteke Cini u Veneciji da biste mi povjerovali. Nisam niti postavio svu literaturu na stranicu, već sam napravio izbor.

Možda nisam svu literaturu iskoristio za pisanje članka, ali je u svakom slučaju ovdje sistematizirana te je korisna svakome tko želi podrobnije upoznati rad Bartolomea Vivarinija. Pogotovo studentima povijesti umjetnosti.

Pravila je prekršio suradnik Tycoon koji je prepisao članak sa SH Wikipedije i to doslovno od riječi do riječi. Članak namjeravam dalje uređivati, prvo planiram ubaciti sva Bartolomejeva djela, na način kako sam započeo s onima koja se još uvijek nalaze u Veneciji. Kasnije ću navesti i druge bitne podatke (kao što je taj da je prvo Bartolomejevo datirano djelo iz 1448., a posljednje iz 1491. godine). Sve hipoteze o njegovom razvoju trebam ponovno iščitati iz navedene literature te ću nakon toga ubrzo dodati poveznice. Samo mi dajte malo vremena.

Srdačan pozdrav, --Jakob Raunacher (razgovor) 00:50, 6. listopada 2016. (CEST)[odgovori]