Razgovor sa suradnikom:Lipice: razlika između inačica

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
Kubura (razgovor | doprinosi)
→‎Čestitka: novi odlomak
Redak 659: Redak 659:
|<center>{{#if:|, napisali|Napisali}} ste članak {{#if:|[[:]]}} koji ne zadovoljava [[Wikipedija:Kako uređivati stranicu|standarde Wikipedije]] te je stoga prebačen {{#if:|[[:{{TALKPAGENAME:}}{{!}}na stranicu za razgovor]]|na stranicu za razgovor}}.<br>Molimo Vas [[Wikipedija:Shema članka|uredite članak]] u sljedećih 14 dana inače će biti obrisan.</center>{{#if:<span style="white-space:nowrap">[[User:MaGa|<font color="Grey"><sub>'''MaGa'''</sub></font>]]<font color="#E80911">▀</font><font color="#0C55A3">▄</font>[[User talk:MaGa|'''<font color="Grey"><sup>poruči mi</sup></font>''']]</span> 19:41, 5. listopada 2016. (CEST)|<br><div align="right">Pozdrav! <span style="white-space:nowrap">[[User:MaGa|<font color="Grey"><sub>'''MaGa'''</sub></font>]]<font color="#E80911">▀</font><font color="#0C55A3">▄</font>[[User talk:MaGa|'''<font color="Grey"><sup>poruči mi</sup></font>''']]</span> 19:41, 5. listopada 2016. (CEST)</div>}}
|<center>{{#if:|, napisali|Napisali}} ste članak {{#if:|[[:]]}} koji ne zadovoljava [[Wikipedija:Kako uređivati stranicu|standarde Wikipedije]] te je stoga prebačen {{#if:|[[:{{TALKPAGENAME:}}{{!}}na stranicu za razgovor]]|na stranicu za razgovor}}.<br>Molimo Vas [[Wikipedija:Shema članka|uredite članak]] u sljedećih 14 dana inače će biti obrisan.</center>{{#if:<span style="white-space:nowrap">[[User:MaGa|<font color="Grey"><sub>'''MaGa'''</sub></font>]]<font color="#E80911">▀</font><font color="#0C55A3">▄</font>[[User talk:MaGa|'''<font color="Grey"><sup>poruči mi</sup></font>''']]</span> 19:41, 5. listopada 2016. (CEST)|<br><div align="right">Pozdrav! <span style="white-space:nowrap">[[User:MaGa|<font color="Grey"><sub>'''MaGa'''</sub></font>]]<font color="#E80911">▀</font><font color="#0C55A3">▄</font>[[User talk:MaGa|'''<font color="Grey"><sup>poruči mi</sup></font>''']]</span> 19:41, 5. listopada 2016. (CEST)</div>}}
|}<!-- Predložak:Napomena-prebačeno -->
|}<!-- Predložak:Napomena-prebačeno -->

== Čestitka ==

Uskoro će 9 godina da si na wikici! Izvrsno! [[Suradnik:Kubura|Kubura]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Kubura|razgovor]])</small> 08:31, 19. studenog 2016. (CET)

Inačica od 19. studenoga 2016. u 09:31

Wikipedijin
uvodni tečaj
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Dodatno

Pomoć:Sadržaj

Dobro došli na Wikipediju na hrvatskom jeziku, započetu 16. veljače 2003. - slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskom standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija - što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta
  • Pomoć - kako sudjelovati, što treba znati, kako koristiti? (vidi predložak desno)
  • Slike - obvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite slijedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte se tako što ćete pritisnuti gumbić na alatnoj traci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:vaše ime") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja!

Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih web stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obavezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta.

Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju objavljenima pod uvjetima GNU licence za slobodnu dokumentaciju.

Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


Još jednom, dobro došli! --Flopy 08:51, 26. studeni 2007. (CET)

Uređivanje

Molio bih te da još jednom pogledaš Uređivanje članaka i Što ne spada u Wikipediju.--D tom 11:23, 26. studeni 2007. (CET)

o.k

znaci ovo sa prezimenima nemoze??

Pa to je malo selo i nema puno stanovnistva..

Letinac

Nije uobičajno da u člancima o naseljima pišemo koje obitelji tamo žive jer je to podatak koji je podložan čestim promjenama, teško provjerljiv i nije služben. Nadalje, zamolio bih te da ne brišeš podatak da se selo nalazi u sastavu općine Brinje. Pozdrav --Suradnik13 11:51, 26. studeni 2007. (CET)

Ok, nije problem. Pozdrav--Suradnik13 13:08, 26. studeni 2007. (CET)



Lika

Lipice, slobodno pitaj kad zapneš, a drago mi je što je "živnuo" i taj kraj Hrvatske. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 00:59, 27. studeni 2007. (CET)

Vanjske poveznice

Lipice, molim te pročitaj koje su vanjske poveznice prihvatljive na Wikipediji, jer možemo tolerirati u članku o samom Brinju poveznicu na portal, dok nema službenih stranica, ali u svim drugim člancima nije prihvatljivo. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 01:43, 28. studeni 2007. (CET)

Slike

Lipice, kako je svako od tih naselja povezano s Brinjem, svatko zainteresiran će sigurno pogledati i što piše o samom Brinju i tamo naći vanjsku poveznicu, no ipak imamo jasna pravila o vanjskim poveznicama, izuzetak je ako su te stranice poslužile kao izvor za članke, onda se tako navedu. O slikama pročitaj Wikipedija:Slike, zatim Wikipedija:Tečaj (Slike), a najbolje se odmah prijaviti i kao suradnik na Zajedničkom poslužitelju, te ih tamo postaviti, jer onda bez problema te slike mogu preuzimati i suradnici s Wikipedija na ostalim jezicima (npr. članak o Brinju na de:wiki i slike sa Zajedničkog poslužitelja). Ako negdje zapneš, pitaj slobodno, a još bi bolje bilo, kada biš pogledao Wikipedija:IRC, instalirao i došao na kanal Wikipedije na hrvatskom jeziku, onda bi ti mogli trenutačno pomagat. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 02:08, 28. studeni 2007. (CET)

Sitne pogreške

Pozdrav! Htio bih samo da te upozorim na neke sitne greške koje sam primijetio da radiš. U hrvatskom nikad ne fonetiziramo imena mjesta koja se na izvornom jeziku pišu latinicom (osim nekih iznimaka), imena jezika pišu se malim slovom, potrebno je paziti na wikipoveznice i kako sveukupno izgleda nešto što pišemo na Wikipediji (gumb Prikaži kako će izgledati). Ovo su samo neke sitne pogreške koje novi korisnici često rade. Puno sreće s radom na našoj wikici! Sale 20:20, 9. prosinac 2007. (CET)

Nema problema, ako ti treba bilo kakva pomoć samo javi! P.S. Već duže vrijeme želim srediti Švicarsku, pa se nadam da ćemo surađivati ubuduće :-) Sale 20:24, 9. prosinac 2007. (CET)

Prikaži

Pozdrav Lipice, možeš li molim te češće koristiti tipku prikaži kako će izgledati koja stoji odmah do sačuvaj stranicu. Stvar je u tome da konstantnim snimanjem sitnih izmjena koje se mogu napraviti u jednom snimanja, se ztrpava stranica s nedavnim promjenama, to onda otežava suradnicima koji rade odnosno prate nedavne promjene, ajde molim te ako nije teško, i lijep pozdrav želim!--Dalibor Bosits © 16:23, 15. prosinac 2007. (CET)


A mogu kako nebi mogal... stvarno cu se vise potrudit oko toga..

Sir

Upravo je napravljen predložak za sireve: {{sir}}, pa njega treba stavljati umjesto tablica. Lijep pozdrav. --Dalibor Bosits © 15:19, 12. siječanj 2008. (CET)

Još jednom ti preporučam da pročitaš uvodni tečaj jer će ovako napravljeni članci najvjerojtanije biti obrisani. Osim što su potrebne kategroija, poveznice i interwiki poveznice, nisu ni poželjni članci od jedne rečenice. Dakle, najbolje da malo proučiš uvodni tečaj, pa onda kreneš u akciju. --Tonian١ 00:38, 14. siječanj 2008. (CET)

Ovo su najosnovnije karakteristike svakog članka: [1] Ali kao što rekoh, članak je idalje prekratak pa bi ga bilo dobro proširiti.--Tonian١ 00:45, 14. siječanj 2008. (CET)
Ma dobro tebi ide, napreduješ . Važno je da razumiješ da tu nije najvažnije imati jako puno članaka, nego da su ti članci kvalitetni. Da bi se čitatelj lakše snašao u brdu članaka, postoje kategorije. Tako na dnu svakog članka upisujemo [[Kategorija:imekategorije]]. Osim toga, neke zanima isti tekst na recimo engleskom, pa za to postoje interwiki poveznice, tj. ovi jezici koje vidiš u lijevom oknu dolje. Zato mislim da je najbolje da malo pogledaš uvodni tečaj, ili bar proučiš već postojeće članke, pa kad vidiš kako su oni napravljeni, tako radiš i ti. Aj, samo pokušavaj i vidjet ćeš da ćeš uspjet! --Tonian١ 00:57, 14. siječanj 2008. (CET)

Btw. jako mi je drago da želiš pomoći. Ako išta trebaš tu nas ima puno, pa javi.--Tonian١ 01:12, 14. siječanj 2008. (CET)

Kategorije radimo kada za njih ima 5 ili više članaka, tako da kategoriju Švicarski nogometni klubovi treba nadopuniti člancima. Lijep pozdrav. --Dalibor Bosits © 14:56, 14. siječanj 2008. (CET)
E, i , ovdje sam stavio redirect kako treba pa pogledaj kako izgleda (u alatima ima gumb za to: #R) :) .--Dalibor Bosits © 15:00, 14. siječanj 2008. (CET)

Uvijek sam spreman na suradnju! Slobodno me pitaj za pomoć, rado ću uskočit. Pozdrav --Suradnik13 14:20, 18. siječanj 2008. (CET)

?

Lipice, u čemu je problem, mogu li nekako pomoći? Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 01:29, 30. siječanj 2008. (CET)


Ma sve je o.k ....zac pitas?

A ča ja znan, vidin nekakova brisanja razgovora, pa eto, ako kadi moren pomoć, tu san :-)) --Roberta F. 01:43, 30. siječanj 2008. (CET)

prikazuj kako će izgledati zbog ovoga i sl.. ne uklanjaj razgovore sa svoje str. za razgovor pogotovo ako su dobronamjerne kritike; iznimke su vandalizmi. West Brom 4ever 03:19, 30. siječanj 2008. (CET)

Potpis

Potpis bi trebali koristiti svaki put kada ostavimo komentar na stranici za razgovor nekog članka ili kod nekog suradnika, također na stranicama tipa kafić ili nekoj od stranica gdje se postavljaju zahtjevi ili se glasa za nešto. Potpis možemo napraviti na dva načina, jedan je ručno upisati 4 tilde, ovo: ~~~~, a drugi je pritisnuti na gumbić u alatnoj traci, gumb je prikazan na slici dolje. Potpis nam omogućava bržu i uspješniju komunikaciju. Više o tom potpisu možeš pročitati ovdje. To bi izgledalo ovako:

Neki komentar na nekoj stranici ~~~~

kad se to snimi, 4 tilde se pretvore u potpis s tvojim imenom. Nadam se da sam uspio objasniti, lijep pozdrav želim. --Dalibor Bosits © 14:54, 8. veljača 2008. (CET)

Fala ti!--Lipice 16:33, 8. veljača 2008. (CET)

Žuta Lokva

Bog, Lipice.
Hvala ti što si pridonio na članku o masovnim zločinima nad Hrvatima.
Jedna preporuka: ja ti za sve pokolje, ako se zna točan nadnevak, stavim im nadnevak od pokolja u naslov članka. Tako neka se zna kad je to počinjeno. Kad se otvori stranica, neka se velikim debelim slovima vidi kad je zločin počinjen. Neka se nikad ne zaboravi.
Također, nastoj naći neki dobar izvor ili referencu za ih staviti u vanjske poveznice, odnosno, da bi članak imao nekakvo virodostojno pokriće. Stoj mi dobro, Kubura 10:42, 12. veljača 2008. (CET)

Evo, naša san nešto. Stavia san u članak [2]. A spominje nešto i u Budačkoj Rijeci... Kubura 11:03, 12. veljača 2008. (CET)

Ma nima na cemu...jopet sam stavil poveznicu, je rsi je ti izbrisal..ali sad je sve ok. Fali mi jos slika kapelice....--Lipice 00:25, 13. veljača 2008. (CET)

Slike

Lipice, ako nisi sam fotografirao, onda bi trebalo napisati ime i prezime osobe čija je fotografija ili osobe koja ima autorska prava nad fotografijom i izjava da daje dopuštenje za prenošenje svog rada upravo za Wikipediju i obvezno treba naglasiti pod kojim uvjetima daje svoj rad (licencija). Ako toga svega nema, slika nije pravilno označena, a kako ja nisam u kontaktu s autorom fotografije ne mogu je ni postaviti. Ali mogu ti obećati da ću prvom prilikom kad opet budem prolazila uz Žutu Lokvu uslikati kapelicu, pa, kao i sve svoje fotografije, postaviti na Zajednički poslužitelj. Lijep pozdrav :-) --Roberta F. 11:40, 12. veljača 2008. (CET)

Ime osobe je Darko Murat. Daje to za koristenje na Wikipediji. Vec sam ga pital.--Lipice 01:25, 13. veljača 2008. (CET)

Potpis

Primjetih da još pišeš potpis "ručno", pa htjedoh ti pomoć, napravio sam ti stranicu Suradnik:Lipice/potpis s par primjera kako se radi potpis, na toj stranici možeš oblikovati jedan potpis koji želiš koristiti (dakle samo jedan mora biti na stranici), zatim tu stranicu staviš u postavke u ono polje za potpis ovako: {{subst:Suradnik:Lipice/potpis}}, i uključiš kućicu pod nazivom: "običan potpis", ako bude poteškoća slobodno pitaj, lijep pozdrav ;o) --Dalibor Bosits © 00:31, 29. veljača 2008. (CET)

Ti pretpostavljam klikneš na onaj crveni link sa slikom, probaj sliku postaviti preko ovoga. Lijep pozdrav ;o) --Dalibor Bosits © 11:56, 29. veljača 2008. (CET)
bi li htio još malo nadopuniti članak Munot, da ne izgleda kao galerija, lijep pozdrav ;o) --Dalibor Bosits © 21:27, 22. ožujak 2008. (CET)

Raduč

E pozdrav. Premjestio sam na Raduč (Lovinac), jer nastojim ustalit da ide ime općine u zagradi. Možeš vidjeti i Dodatak:Abecedni popis naselja u Republici Hrvatskoj/R --Suradnik13 (razgovor) 23:34, 11. travanj 2008. (CEST)

Pozdrav. Opet ja :) Onaj predložak {{otheruses}} funkcionira tako da ako ne staviš ništa pokazuje poveznicu na "Naslov (razdvojba)", odnosno naslovu dodaje "(razdvojba)". Ako želiš to izbjeći, onda napraviš ovako --Suradnik13 (razgovor) 17:50, 15. travanj 2008. (CEST)
A super! puno ti fala na tome.--<font face="Segoe Script" color="blue" size="3px">Lipice</font> (razgovor) 17:54, 15. travanj 2008. (CEST)

Julije Derossi

Lipice, molim te navedi mi popis zastupnika u Župnijskom domu sabora 2008. godine !!!

Molim te ne postavljaj gluposti !!! vidi kod Derossija

Županijski dom ne postoji već par godina !!!

Divna Jakšić (razgovor) 20:47, 15. travanj 2008. (CEST)
o.k u pravu si. popravit cu to--Lipice (razgovor) 20:58, 15. travanj 2008. (CEST)
ožujku 2001. godine ukinut Županijski dom --Lipice (razgovor) 21:02, 15. travanj 2008. (CEST)

Malo vise koncentracije, molim

Bok,

Ako nije problem, obrati paznju na naslov clanaka koje otvaras.

Na primjer, ja nekako mislim da je neprilicno razdvojbu od Erie stavljati na Erie Indijanci (razdvojba). Zar ne? --Pancho W. Villa (razgovor) 08:43, 17. travanj 2008. (CEST)

Coop

Coop. Eto, pa ti dopuni. --Ante Perkovic (razgovor) 20:25, 17. travanj 2008. (CEST)

Defaultsort

Bok,

Ako prije kategorija dodas redak {{DEFAULTSORT:Prödl, Sebastian}}, to je isto kao da u svaku od kategorija dodajes |Prödl, Sebastian prije ]]. Vidi primjer.

--Pancho W. Villa (razgovor) 08:57, 18. travanj 2008. (CEST)

Kategorija:Austrijski nogometaši

Napravio sam kategoriju Kategorija:Austrijski nogometaši.

--Pancho W. Villa (razgovor) 08:57, 18. travanj 2008. (CEST)

Super! Znas da ce to za 45 dana bit jako trazeno ;) TNX--[[Suradnik:Lipice|Lipice]] (razgovor) 15:06, 28. travanj 2008. (CEST)

Preusmjerenja

Ovako. --Pancho W. Villa (razgovor) 12:42, 18. travanj 2008. (CEST)

Popis E brojeva

Bok,

Popis E brojeva bi trebao sadrzavati sve E-brojeve, inace samo sluzi ko dezinformacija. --Pancho W. Villa (razgovor) 14:33, 28. travanj 2008. (CEST)

A joj, pa polako, ;) ima ic preko 1000, tako da moram to korak po korak. I nadam se da se to nece sad iz brisat--[[Suradnik:Lipice|Lipice]] (razgovor) 15:04, 28. travanj 2008. (CEST)

Nece se brisat, ali daj nekako do znanja u clanku da je to samo dio. --Pancho W. Villa (razgovor) 15:14, 28. travanj 2008. (CEST)

Par savjeta

Bok,

Toluen, prije mojh popravaka:

  • Prekratak je
  • nedostaje mu {{mrva-kem}}
  • Nema niti jednu wikipoveznicu
  • Sliak je bez razloga ispod teksta
  • Slika je lijevo, umjesto desno
  • Kategorija ima nepotrebno "| ".

Kad uhvatis vremena, baci malo oko na ostale clanke ovdje, da vidis u cemu se razliku od tvojih. Pozdrav.

--Pancho W. Villa (razgovor) 14:39, 28. travanj 2008. (CEST)

Da u pravu si da je pre kratko. Ali poboljsat cu ja i taj clanak. Sa slikama se bas ja nesluzim najbolje ako znas bolje slobodno je stavi desnije. Fala ti!--[[Suradnik:Lipice|Lipice]] (razgovor) 15:06, 28. travanj 2008. (CEST)

Lipice, je sada je članak zadovoljavajući, prije su bile dvije, tri rečenice neenciklopedijskog teksta. Mislim da nažalost nemam dovoljan broj uređivanja za tu vrstu glasovanja na de:wiki. No, ono što me veseli, je tvoj novi potpis. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 03:48, 30. travanj 2008. (CEST)

A joj ;) svi kod mene pratidu detalje... Al super je da si zadovoljna...Sad jos samo trebam razumit kako se slike stavljadu, jer mi ni nikako jasno kako na njemackom funcionira slika a ako na HR-Wiki stavis neide...al dobro sad idem lec.. moram jutra u zracnu luku Germanwings pa za Hrvatsku ;) A da nemores glata bas sad vidim Weniger als 400 Edits (323) fali ti jos malo ;) Pozdrav i laku nuoc--Lipice 03:56, 30. travanj 2008. (CEST)
Hm, možda i imam dovoljan broj uređivanja za Allgemeine Stimmberechtigung, pogledati ću ovih dana i naravno dodati svoje mišljenje. Hvala ti što si me podsjetio. Logotipovi se postavljaju posebno na svaki projekt, jer se ne mogu postavljati na Zajednički poslužitelj, pa ih ne možeš jednostavno preuzimati. Aj, naučit ćeš i to. Još jednom lipi pozdrav i sretan put :-)) --Roberta F. 04:04, 30. travanj 2008. (CEST)

Švica i gradovi

Upam da razumeš slovensko...Sem Yoda iz Slovenske wikipedije, res je tvoje članke sem večinoma prepisal...upam da ne zameriš. ker nisem prej nič vprašal? Lahko pa tudi se kaj sodelujeva če želiš lp --89.143.135.193 13:12, 7. svibanj 2008. (CEST)

Ličko Petrovo Selo

Bok,

Traži se izvor za podatak: Ličko Petrovo Selo 1942. spaljeno od strane četničke vojske.

--Ante Perkovic (razgovor) 18:30, 23. svibanj 2008. (CEST)

Arbon

Pozdrav Lipice! Nažalost ovi s njemačke wiki nisu stavili grb grada na zajednički poslužitelj, tako da za sada nema slike grba. Kad ga i ako budu postavili, automatski će se pojaviti. Sale (razgovor) 22:11, 25. svibanj 2008. (CEST)

Pošta

Lipice, poslah ti e-mail putem Wikipedije. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 04:08, 2. lipanj 2008. (CEST)

Vrata Ištar

Bok, što ovaj članak Vrata Ištar znači? ti to treba, kaniš dalje radit ili što? Započeo si novi članak s oznakom za brisanje. Pozdrav ;o) --Dalibor Bosits © 09:37, 8. lipanj 2008. (CEST)
Nis ja clanak napisal..zato sam rekal da se izbrise--Lipice 16:51, 8. lipanj 2008. (CEST)


Srpska Vojvodina

Samo da kažem da sam ovo srpska stavio iz prostog razloga zato što je takvo bilo zvanično ime(bilo je puno vojvodstava i vojvodina,jedna jedina srpska je bila u Austro-Ugarskoj),samo zbog toga--Vule91 (razgovor) 23:05, 10. lipanj 2008. (CEST)

Alpski skijaši

Molim te nemoj više unositi "0" nule kao vrijednost u predlošku Infokvir skijaš. Ako ne znaš točan podatak, radije ostavi prazno.

Pozdrav, DivJak (razgovor) 18:59, 13. veljača 2009. (CET)

Slobodna Država Oranje

Ajde malo pogledaj članak i sredi ga, naime ima rečenica koje nemaju smisla. Preporučam da nakon što napišeš članak pročitaš svoj uradak, te tako ispraviš greške. Pozdrav --Lasta 12:53, 17. veljača 2009. (CET)

bris

bok, ako želiš da se neki članak izbriše, postaviš predložak {{bris}}. lijep pozdrav :) --zhile 23:31, 17. veljača 2009. (CET)

Vraćeno, javi ako više ne treba da se obriše. --Dalibor Bosits © 11:01, 18. veljača 2009. (CET)

Jubilarni članci

Na početku smo pisali koji je, no nakon nekog vremena počeli su se suradnici takmičiti čiji će članak biti izabran a metode nisu bile baš najbolje, pa smo jedno vrijeme ukinuli jubilarni članak. Nedavno smo ga opet uveli, opet se ljudi mogu takmičiti (ako to žele), ali jubilarnim ne biva onaj koji okrene tisućicu, nego članak napravljen u danu u kojem je hr Wiki premašila okruglu brojkicu koji dobije najviše glasova. Više možeš sam vidjeti ovdje. Nadam se da je sad sve ok, lijep pozdrav! SpeedyGonsales 09:33, 19. veljača 2009. (CET)

Dobro, ma sve je ok i nis se neljutim. Ali ipak ste mogli napisat ;). Ali naravno nek onaj pobjedi koji se vecini svida nimam nis protiv ako je tako Crowikimunity odlucila. I sam sam glasal tamo--Lipice 15:04, 19. veljača 2009. (CET)

Slike i licencije

Lipice, slika "Meznjerovakuca.JPG" koju si postavio ima proturječne licencije. Napisao si da je pod creative commons licencijom, iako nije jasno napisano da autor predaje sliku pod tom licencijom, a na samoj slici je oznaka copyright (dolje, lijevo) i time je zapravo neprihvatljiva za uporabu na Wikipediji. Ako autor predaje fotografiju pod creative commons licencijom, postavi ju bez oznake copyrighta. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 09:32, 15. ožujak 2009. (CET)

Imaš li kakvi izvor za ovo [3]? Čua san za tu priču, ali postoji li koji pouzdani izvor? Kubura (razgovor) 05:30, 22. prosinca 2009. (CET)[odgovori]

Nemam upravo sam nasal neki izvor koji kaze da se totalno drugacije prezivala.. potom brisem ovo --Lipice 06:25, 22. prosinca 2009. (CET)[odgovori]

Popis

Bog, Lipice.
Možeš li provirit je li ovo točno na članku Dodatak:Popis poginulih branitelja iz Ličko-senjske županije? Jedan IP je unia nova imena. Kubura (razgovor) 00:07, 16. siječnja 2010. (CET)[odgovori]

Marcijan

Ako nije problem, pokušaj malo pogledati iza sebe nakon pisanja. Ako vidiš da ti je neki datum crvene boje, onda je očito neko slovo krivo, jer smo stranice za datume otvorili odavno. Isto vrijedi i za godine. Ja ću malo popraviti Marcijan iza tebe, a ti poslije vidi što je bilo krivo. --Lasta 19:07, 1. ožujka 2010. (CET)[odgovori]

Ma nije nikakav problem, i trudim se koliko mogu da imam cim manje gresaka. Slobodno ti korigiraj sto treba. Pa to je i svrha Wikipedije da skupa to pisemo a ne samo jedna osoba. Puno ti hvala na obavijesti.--Lipice 22:23, 1. ožujka 2010. (CET)[odgovori]
Sorry, ali nije to taj Marcijan nego Marcijal!!--Lipice 22:24, 1. ožujka 2010. (CET)[odgovori]

Lipice, nisi suradnik od juče, znaš valjda da iza godina idu točke i da u članak treba postaviti interwiki poveznice (ako naravno postoje, u članku u naslovu ih je bilo). Pozdravljam!--MAN_USK recider 16:48, 10. ožujka 2010. (CET)[odgovori]

Puck

U svezi s ovim uređivanjem [4]:
mislin da je naziv "pločica", iako se govori i "pak". Pogledaj [5]:
[6]"Guidarelli je oteo protivniku pločicu u svojoj trećini...".
[7]"... druge strane, domaćinu nisu mogli uzeti pločicu. Kanadski hokejaši su dominirali".
[8] "Ryanu Maloneu kojem nije bilo teško plasirati pločicu..."
[9]"Pločica je ipak ostala kod igrača Red Bulla na ..."
Nadam se da san ti pomoga. Kubura (razgovor) 04:10, 14. ožujka 2010. (CET)[odgovori]

A nisi mi bas pomogal nego si mi smo dal materijala ra razmisljat.. evo nis neki jezikoslovac pa neznam ca je preciznije... Naziv plocica asocijacira na vise stvari a ne samo na hokej (kermika, tjelo, metal, disk itd.) dok je po meni pak prezizniji mozda bi bilo pak pločica prava riec? Ja sad stvarno neznam dal poznas nekog profesora sa fakulteta koji predaje krotistiku? Evo moj izvor:

[10]:

Bit će opet sve ok... Vratio nam se hokej!!! Boji se i Norris Chuck Kad zaigra Medveščak!!!

Medvjedi su drijemali... Dugo su se spremali... Cool je biti hokejaš!!! Bit će napunjen gol vaš...

I svaki put kad medvjed ima pak... Palicom će drmnuti, zabit' vam ga u šu... šu... Huk iz ledene, sad se tamo stvara povijest... Bolje bježite jerbo medvjed će vas pojest'!!!!

Nemate nikakve šanse tak i tak Kad igra Medveščak... Kad igra Medveščak... Austrija za nas zalogaj je lak... Kad igra Medveščak...

Past će vam na oči mrkli mrak Kad igra Medveščak... Kad igra Medveščak... Pada gol kadgod dobijemo pak Kad igra Medveščak!!!! --Lipice 19:01, 14. ožujka 2010. (CET)[odgovori]

Leonarda . 10

Pozdrav Lipice, glede tvog komentara novoj suradnici, imaj na umu da je novim suradnicima teško snaći se na projektu (kao što je i nama nekoć bilo), pa pokušaj što blaže komunicirati s njima kako te ne bi krivo shvatili. Nove je suradnike najbolje uputiti na uvodni tečaj ili stranice za pomoć, no tako da im se to lijepo objasni ;-) Pozdrav! LukaKrstulović 18:04, 17. ožujka 2010. (CET)[odgovori]

ok u pravu si. Mislil sam da vandalizira--Lipice 18:27, 17. ožujka 2010. (CET)[odgovori]

Lika

Lipice, hvala ti na nagradi, tu je prirodu vrijedno doživjeti uživo. Lipi pozdrav :-)) --Roberta F. 20:24, 1. travnja 2010. (CEST)[odgovori]

Austrijska narodna stranka

Nazive stranaka u drugim državama prevodimo na hrvatski tako da mislim da bi se članak Österreichische Volkspartei trebao zvati Austrijska narodna stranka, a ne da to bude stranica za preusmjeravanje. Pogledaj kategoriju političke stranke [11], nazivu drugih stranaka su na hrvatskom. Tako je uobičajeno, kad gledaš vijesti na televiziji ili čitaš novine, imena stranaka se prevode na hrvatski, a ne zove ih se njihovim originalnim imenom. Tako treba biti i na wikipediji, i jest osim tvoga članka. Pozdrav. --Flopy razgovor 15:16, 10. svibnja 2010. (CEST)[odgovori]

Zahvala

 Zahvaljujem se na glasu za vraćanje statusa administratorice i birokratkinje. --Roberta F. 15:04, 14. lipnja 2010. (CEST)[odgovori]

Zahvala

 Iako članak Mandarinka nije izabran na izboru za jubilarni članak, zahvaljujem na glasu za njega. Lijep pozdrav --Ornitologinja 13:03, 16. lipnja 2010. (CEST)[odgovori]

Wikipedija nije forum

Obrisao sam dvije tvoje poruke sa stranica za razgovor, jednu o nogometašu i drugu gdje se zahvaljuješ zbog budućeg glasovanja. Stranice za razgovor članaka ne služe tome, wikipedija nije forum: Wikipedija:Što ne spada u Wikipediju. Pozdrav.--Flopy razgovor 21:21, 20. studenog 2010. (CET) O.k pripazit ću ubuduće na to - --Lipice 21:23, 20. studenog 2010. (CET)

Malo slovo

Kada govoriš o prvenstvima, piše se malim slovom.
Daklem, pravilno je:
"sudjelovao je na europskom prvenstvu u Zagrebu"
, a nije pravilno:
"sudjelovao je na Europskom prvenstvu u Zagrebu"
Eto, ubuduće pripazi na to. Kubura (razgovor) 03:48, 23. studenog 2010. (CET)

O.k more pripazit ću--Lipice 17:40, 23. studenog 2010. (CET)

Copyright

Zahvalni smo na vašemu doprinosu Wikipediji, no molimo vas da ubuduće ne preuzimate tekstove s interneta zaštićene autorskim pravima (copyrightom). Ako imate dopuštenje za preuzimanje teksta, ljubazno vas molimo da ga uvrstite među postojeće dopusnice prije nego počnete postavljati preuzeti tekst.

Svi zaštićeni tekstovi koji se postave bez prethodno objavljene dozvole, biti će obrisani bez dodatnog objašnjenja. Suradnik koji i nakon upozorenja nastavi postavljati zaštićene radove može biti blokiran. --Braco (razgovor) 18:55, 23. studenog 2010. (CET)

Na koji tekst misliš?--Lipice 19:04, 23. studenog 2010. (CET)

Kad odgovaraš na nečiju poruku onda to napravi na njegovoj stranici za razgovor jer ovako tvoj odgovor može ostati nezapažen. Mislim na članak Zora Riđokosa koji je većim dijelom copy paste. Preuzimanje tekstova bez dozvole može rezultirati blokadom suradničkog računa. Hvala na razumijevanju.--Braco (razgovor) 20:34, 23. studenog 2010. (CET)

Lipice, tekst o Zori Riđokosi prevedi preoblikuj, prevedi dio s de:wiki, a djelomično prepričaj (preoblikuj) sadržaj sa stranica Turističke zajednice grada Senja, ostaviš te stranice kao izvor i članak se neće morati obrisati, a bila bi zaista šteta da se obriše. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 00:27, 6. prosinca 2010. (CET)[odgovori]
nisu mi se još oni javili. O.k promjenit ću to--Lipice 11:05, 7. prosinca 2010. (CET)[odgovori]

Please be careful

Please be careful when editing articles on languages you do not speak. I seen your article at Sardinian Wikipedia (sc.wp), it appears you copy text from article sc:Limba tedesca. Unfortunately, the text you post says something which means "The Croatian language has more native speakers than any other language in Europe", which obvious false. So please be careful, do not post so much spams, make sure your text are corrects before doing these things. Thank you.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je 75.174.213.2 (razgovordoprinosi)

Kategorije

Lipice, molim te nemoj otvarati nove kategorije (niti upisivati te kategorije u članke), ako već nema najmanje 5 članaka koji bi u tu kategoriju išli. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 13:32, 8. prosinca 2010. (CET)[odgovori]

Stara crkva sv. Mateja (Štitar)

Drago mi je da ti se sviđa članak. Pozdrav! Carl maria weber (razgovor) 17:57, 15. prosinca 2010. (CET)[odgovori]

Prijetnje

Molim te pojasni što si htio reći kad kažeš da ti jedini ne prijetiš [12]. Pozdrav.--Braco (razgovor) 23:23, 15. prosinca 2010. (CET)[odgovori]

Lipice takve poruke su u najmanju ruku nekorektne prema onome tko suradnika upozorava (a ne prijeti) zbog pogrješaka u radu, zato te molim da se ubuduće suzdržiš takvih komentara. Hvala na razumijevanju.--Braco (razgovor) 12:50, 16. prosinca 2010. (CET)[odgovori]

Nagrada

Morao sam da je mogu premjestit jer mi je poremetila stranicu. Hvala na nagradi :-)--Braco dbk 16:43, 3. siječnja 2011. (CET)[odgovori]

Uzvraćam istom mjerom. Ne vidim gdje inače slažeš nagrade pa sam je postavio pod novi podnaslov. Ako smeta premjesti je. Pozdrav.--Braco dbk 16:51, 3. siječnja 2011. (CET)[odgovori]

Nemam više imena ali s vremena na vrijeme izmjenim potpis. Suradničko ime je uvijek Bracodbk.--Braco dbk 16:59, 3. siječnja 2011. (CET)[odgovori]

Hvala na nagradi nisam je prije vidio pa sa zakašnjenjem zahvala;)--Šokac 12:29, 5. siječnja 2011. (CET)[odgovori]

Toplice

Lipice, postoji stranica s popisom termalnih lječilišta u Hrvatskoj. Molim te uklopi tekst koji si danas napisao o toplicama, stavi predložak {{bris}} nakon uklapanja na tu stranicu ili ostavi poruku nekom od aktivnih admina da obriše novu stranicu. Ako uklopljeni sadržaj više ne bude predstavljao samo popis, može se premjestiti u glavni imenski prostor kao članak. Tako ničiji doprinosi neće biti izgubljeni, a neće se nepotrebno podvostručavati sadržaj. Predloške ću također pogledati. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 18:43, 8. siječnja 2011. (CET)[odgovori]

Mrve

Primjetio sam par članaka koje si napisao a koje bi trebalo označiti mrvama. Evo jedan primjer. Pozdrav.--Braco dbk 15:21, 10. siječnja 2011. (CET)[odgovori]

Nema na čemu. Ima ih još par :-)--Braco dbk 15:32, 10. siječnja 2011. (CET)[odgovori]

Ja tebe (a nemogu se nikako priviknut na vaj stil da moram kod tebe na tvojuoj stranici odgovorat a kod Croq-a mogu na njegovoj, uglavnom vikipedijski) ništa ne razumijem.--Braco dbk 16:16, 10. siječnja 2011. (CET)[odgovori]

Slika spomenika

Ovdje imaš sve detaljno objašnjeno, no prije nego što uploadaš obrati se autoru te fotografije i pitaj ga za dopuštenje smiješ li ju koristiti. Mislim da neće biti problema, ali nikad se ne zna. --Orijentolog (razgovor) 03:08, 12. siječnja 2011. (CET)[odgovori]

Datoteka je imala sve potrebne dozvole pa sam ju prebacio na Commonse. Radi. Pozdrav --Vhorvat (razgovor) 04:46, 12. siječnja 2011. (CET)[odgovori]

David kastratovic

Nije se baš satrao prepisivajuć. ;) --MaGa 13:44, 12. siječnja 2011. (CET)[odgovori]

Ideš...

Nekud na proslavu za 10 obljetnicu Wikipedije Carl maria weber (razgovor) 12:11, 12. siječnja 2011. (CET)[odgovori]

Lički zavičajni klub

 ;)

12 godina?!--MAN_USK recider 14:34, 14. siječnja 2011. (CET)[odgovori]

Planinari

Lipice, hvala ti na uočenoj pogrješki, ispravila sam i u kalendaru, nažalost još nemamo članak o Matthiasu Zurbriggenu . Ali sigurno će i taj članak osvanuti jednoga dana. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 21:21, 14. siječnja 2011. (CET)[odgovori]

Lipice, odlično! Bogatiji smo za još jedan članak, a doradila sam vrlo malo. Možeš slobodno dodati literaturu i izvore kad prevodiš s neke Wiki, jer tamo je navedena literatura prema kojoj je pisan članak. Tako nam članci nisu bez izvora, a oni koje zanima više, mogu provjeriti u navedenim izvorima. Lijep pozdrav :-)) --Roberta F. 00:39, 15. siječnja 2011. (CET)[odgovori]

bok inače običaj je da aržuriramo podatke tek kada se završe utakmice, utrke i dobijemo konačne rezultate. Nadam se da će ovako završiti kak si napiso :)--Šokac 12:30, 21. siječnja 2011. (CET)[odgovori]

Znam da se nesmi, ali sam siguran da ce tako ostat ;) --Lipice 12:41, 21. siječnja 2011. (CET)[odgovori]

Portal:Šport

Napravio. Vodomar (razgovor) 02:04, 23. siječnja 2011. (CET)[odgovori]

Dobro jutro

Dobro jutro, Lipi! Kako je? Kubura (razgovor) 06:27, 2. veljače 2011. (CET)[odgovori]

Evo ide... Tek sad sam vidil poruku. Na čemu ti delaŠ?--Lipice 04:18, 3. veljače 2011. (CET)[odgovori]

Rođendan (sa zakašnjenjem)

Danas je moj rođendan danas je moj dan, želim sreću djeliti svima koje znam... Carl maria weber --Carl maria weber (razgovor) 11:42, 2. veljače 2011. (CET) [odgovori]

E to stvarno nis znal - Alles Gute zum Geburtstag - --Lipice 04:20, 3. veljače 2011. (CET)[odgovori]

Šumarija

Razlika je velika između šumarije i šumarstva. Šumarstvo je znanost o šumama. Šumarija je kao poduzeće, koje vodi brigu o šumama npr. na području pet sela, ima svoju zgradu, zaposlenike i vodi brigu o šumama, koje spadaju pod tu šumariju.--Fraxinus (razgovor) 00:19, 7. studenog 2011. (CET)

Glasovanje je već zaključeno. -- Bugoslav (razgovor) 00:41, 2. prosinca 2011. (CET) A znam, sorry. Sad tek vidim..pa sam izbrisal. maknite onda ono da se može glasat samo zunjuje ljude ;)--Lipice 00:43, 2. prosinca 2011. (CET)[odgovori]

Lipice ništa nikoga ne zbunjuje osim tebe. Na vrhu i na dnu stranice piše da je arhivirana, a nadnevci i vrijeme određeno za glasovanje su jasno istaknuti. Pozdrav ;-)--Braco dbk 22:56, 2. prosinca 2011. (CET) o.k onda je samo mene --Lipice 02:38, 3. prosinca 2011. (CET)[odgovori]

Heč(ć)imović

Lipice, razgovor o Johnu sam već premjestio na pripadajuću stranicu tako da nema potrebe ponovno to postavljati u Kafić (kamo niti ne pripada). Hvala na razumijevanju!--MaGa 19:14, 15. siječnja 2012. (CET)[odgovori]

Međuwikipoveznice

Lipice, međuwikipoveznice su potrebne čak i ako je trenutačno wiki u nekakvom kvaru. Pozdrav. -- Bugoslav (razgovor) dne 1. veljače 2012., 01:34 (CET)

o.k vratil sam- nis znal da radi. Oces mi dat glas? ;)--Lipice 01:44, 1. veljače 2012. (CET)[odgovori]

Zahvala na nagradi

Bok Lipice. Zahvaljujem se za nagradu. Mogu li znati gdje si me to zamijetio? --Vhorvat (razgovor) 02:50, 8. veljače 2012. (CET)[odgovori]

Zahvala na nagradi

Bok Lipice, hvala ti na nagradi. Stavio sam je na pripadajuće mjesto, po redu :-) Još jednom zahvaljujem. Lijep pozdrav. -- Bugoslav (razgovor) dne 8. veljače 2012., 16:54 (CET)

Brisanje grafita

Ako su u pitanju grafiti, vandalizmi i slično što treba brisati "pod hitno", stavi predložak {{bris}}. NSbris stavljamo na članke koji nisu sređeni, ali nisu za brisanja. LP --MaGa 18:14, 12. veljače 2012. (CET)[odgovori]

Zašto se ne priključiš? Ako želiš samo stavi potpis ovdje. ;)--MAN_USK recider 14:45, 2. ožujka 2012. (CET)[odgovori]

Puno ti fala na ponudi, al ja pre slabo znam hrvatski da bi mogal pisat članke na visokom nivou kao vi ostali--Lipice 02:51, 3. ožujka 2012. (CET)[odgovori]

Razdvojbe za mjesta

Vidio sam da si napravio razdvojbu Nara jer si primjetio da postoji još istoimenih naselja, a s obzirom da si aktivan na člancima o gradovima želim ti za ubuduće preporučiti jednu dobru stranicu: Geonames.org. Kada se upiše „Nara” u tražilicu izbaci sve takve toponime na Zemlji koji postoje: gradove, naselja (čak i najmanja sela), administrativna područja, rijeke, planine, gore... npr. za pojam „Nara” postoji više desetaka rezultata. Dobra stvar je i što je projekt povezan s Wikipedijom pa ti je wiki-kuglicom označeno postoji li i članak, a za svaki rezultat postoje i koordinate, nadmorska visina, srodni nazivi i drugi korisni podatci za nas Wikipediste. --Orijentolog (razgovor) 21:59, 2. ožujka 2012. (CET)[odgovori]

Da stvarno jako korisno.. puno ti fala na tome!!!--Lipice 02:59, 3. ožujka 2012. (CET)[odgovori]

Surat (Indija)

Pozdrav, zahvaljujemo na vašim doprinosima! Kako bi članak Surat (Indija) bio u potpunosti u skladu s osnovnim zahtjevima Wikipedije potrebno je obratiti pozornost na stilsko oblikovanje članka, pravopisnu normu hrvatskoga standardnog jezika i dodati izvore, wikipoveznice, kategoriju, međuwikipoveznice te članak uskladiti s wiki standardom. Više o svemu tome možete pročitati u kratkom uvodnom tečaju, a opširno o Wikipediji ovdje. Hvala na razumijevanju.--Braco dbk 15:25, 4. ožujka 2012. (CET)[odgovori]

A niš pitat ću koga da mi pomože, ča se tiče HR pravopisa. A ovo drugu slobono mi reci ča treba drugačije napravit.--Lipice 01:34, 5. ožujka 2012. (CET)[odgovori]

Članak je premješten na stranicu za razgovor i kao takav ne može biti uvršten u izbor jubilarca.--Braco dbk 17:55, 5. ožujka 2012. (CET)[odgovori]

:) fala na odgovoru, interesantno--Lipice 18:10, 5. ožujka 2012. (CET)[odgovori]
Ne znam što bi tu trebalo bit interesantno. Pravila izbora jubilarca su jasna i svima dostupna. LP.--Braco dbk 12:55, 6. ožujka 2012. (CET)[odgovori]

Duljina članaka

Bog Lipice, nije u redu duljina članaka, nipošto. Pisati članke k'o na tvorničkoj traci, a da ti članci u isto vrijeme imaju po jednu rečenicu i infookvir (da me razumiješ: prijevod: infokutiju).

Misliš li da nitko ne vidi što se dešava?

Usporedimo:

Lijevo su tvoji članci, a desno su članci na de.wiki

Još nisam vidio da si neki članak dovršio u smislu potpunog prijevoda s de.wiki, ili s bilo koje druge wiki.

Lijepo piše, da članak može biti toliko prekratak da se isti ne može smatrati ni za mrvu. Takve članke treba obrisati i dati priliku drugima koji su voljni napisati tri do deset kratkih rečenica. S druge strane, tri rečenice su kritična točka, a wikipedija: Stil dio Duljina članaka preporuča ovako: Članci ne bi trebali biti kraći od 4 rečenice.

Meni se čini da su naši administratori preblagi kad je riječ o duljini članaka, i kao da su nesvjesni činjenice da se dozvoljavanjem takvog načina rada ovaj projekt unazađuje. Tko će dopunjavati članke drugih suradnika?, kad vlada articlecountitis! Nije ničiji posao od članaka koji nisu ni za mrvu praviti stub.

Zanimljivo je miješanje kajkavice i čakavice, zar ne? Lijep pozdrav :-) -- 109.169.37.111 03:32, 9. ožujka 2012. (CET)[odgovori]

Nevidim tvuoj podpis izpod. A vecinom ti radim kratke clanke tu si u pravu, to i sam znam vec odavno. Rado bi vise napisal u svakom clanku al me knjizevni jezik u tome sprecava... navikal sam na dijalektnu pisat (cakavsko-iekavski) (bielo mliko) itd. Lako je kritizirat ali malo teze sam ziet to u svoje ruke u popravit i nadopunit clanke. I razumim da to nekima nepase i mozda cak je trn u oku. Ja mislim da sam dosta truda i vremena ulozil u to i da su neki moji clanci ipak vriedni. Neznam po cemu bi neki clanak radi 3 recenice bil bolji od jednog sa jednom ;) --Lipice 18:51, 9. ožujka 2012. (CET)[odgovori]

!!!

Zasto brises moj doprinos ??? Sada cu da posaljem poruku administratorima da bi oni pogledali tvoje ponasanje. Соколрус (razgovor) 20:01, 22. ožujka 2012. (CET)[odgovori]

Slobodno šalji. To je tvoje pravo.--Lipice 01:55, 23. ožujka 2012. (CET)[odgovori]
Evo - pisem ja da nakon Oluje grad je bio napusten vecinom Srba. Zar to nije istina ? Mislis da toga nije ni bilo ? ))) Соколрус (razgovor) 06:59, 23. ožujka 2012. (CET)[odgovori]
Pogledaj kakav je dobar sada clanak o RSK na ruskom: http://ru.wikipedia.org/wiki/Республика_Сербская_Краина Moram da nastavim njegovo prosirenje ))) Соколрус (razgovor) 07:06, 23. ožujka 2012. (CET)[odgovori]

Wikiprojekt_države

Pozdrav. Na tebi je red, da izabereš državu za Wikiprojekt_države.--Fraxinus (razgovor) 12:20, 23. ožujka 2012. (CET)[odgovori]

Otvorio si stranicu popisa gradova u Kostariki, onda i napravi taj popis. Mora bit kompletan kad si tako stranicu nazvao, a ne navest par najvećih gradova i time ga završit. --Zeljko (razgovor) 17:10, 24. ožujka 2012. (CET)[odgovori]

Vidim da na stranici fale skoro svi. Ili ga završi ili promijeni ime stranice, pa če ga neko napravit nije problem. --Zeljko (razgovor) 17:28, 24. ožujka 2012. (CET)[odgovori]

Kostarika

Evo ovdi imaš osnovne podatke za svaku provinciju, kanton i ostalo. --Zeljko (razgovor) 10:24, 26. ožujka 2012. (CEST)[odgovori]

Nagrade

Rijetko gledam dublje u svoju suradničku stranicu tako da su me nagrade ugodno iznenadile. Zahvaljujem.--Starčevićanac (razgovor) 19:08, 27. ožujka 2012. (CEST)[odgovori]

P.S. Onaj "Соколрус" je stvarno bio živa dosada.--Starčevićanac (razgovor) 19:09, 27. ožujka 2012. (CEST)[odgovori]
I ja se zahvaljujem na nagradi. Inače, divim ti se kako si je uspio ubaciti u onaj kaos od tabele jer prije par tjedana sam pokušavao pola sata ubaciti nagradu od Purple Rose i nikako mi nije išlo... :) (zato sam je reorganizirao). --Orijentolog (razgovor) 04:56, 30. ožujka 2012. (CEST)[odgovori]
Nima na čemu zaslužili ste obadvoje! I ja se sam sebi divim kako sam to uspil ubacit ;) --Lipice 20:20, 31. ožujka 2012. (CEST)[odgovori]

Sinowatz

Jesi li voljan napisati nešto o Fredu Sinowtzu? Kubura (razgovor) 02:54, 14. svibnja 2012. (CEST)[odgovori]

Jesam, nima problema al ne sad. Ali ću napisat.--Lipice 02:57, 14. svibnja 2012. (CEST)[odgovori]

Hvala ti. Super! Baš si brz. Kubura (razgovor) 05:06, 14. svibnja 2012. (CEST)[odgovori]

Nis jos gotuov moram jos nadopunit--Lipice 11:53, 14. svibnja 2012. (CEST)[odgovori]

Iako nije pravilo, preporuča se pridržavanje iste, a pogotovo kod novih suradnika, tako da stavljanje bris predloška nakon (npr.) 10 minuta nije poželjno, osim ako se radi o očitom grafitu / vandalizmu.--MaGa 13:17, 17. svibnja 2012. (CEST)[odgovori]

Otoci

Misliš ovo? --Orijentolog (razgovor) 01:01, 7. lipnja 2012. (CEST)[odgovori]

Za to možeš rabiti već postojeći, opći - Predložak:Infookvir regija. Specijalni se rade kad ima puno administrativnih jedinica sa svojstvenim parametrima, a kod šest vanuatskih pokrajina to srećom nije slučaj. --Orijentolog (razgovor) 01:18, 7. lipnja 2012. (CEST)[odgovori]

Tenisači

Zbog čega imena tenisača ovde na Wikipediji stoje u originalu? Pozdrav! --178.222.123.194 04:18, 23. srpnja 2012. (CEST)[odgovori]

Kako to misliš?--Lipice 04:23, 23. srpnja 2012. (CEST)[odgovori]

Na primer ovde na Wiki je Roger Federer ali se izgovara Rodžer Federer. Pozdrav! --178.222.123.194 04:52, 23. srpnja 2012. (CEST)[odgovori]

Zbog HR jezika, je tako tu na wikipediji. Izto tako nepišemo Nju Jork nego u originalu, jedino kod ne latiničkih imenica je drugačije--Lipice 05:01, 23. srpnja 2012. (CEST)[odgovori]

Jel to po pravopisu hrvatskog jezika da se piše u originalu? Pozdrav! --178.222.123.194 05:25, 23. srpnja 2012. (CEST)[odgovori]

Aj, dosta je je bilo. Googlaj sam i traži Majkela Đžeksona, SiEnEn itd. i tako bliže--Lipice 03:16, 24. srpnja 2012. (CEST)[odgovori]

Izvini što sam te pitao uopšte. --178.222.123.194 06:23, 24. srpnja 2012. (CEST)[odgovori]

Zato jer je, npr. Kategorija:Hrvatski nogometaši iz BiH i ostale podkategorija Kategorija:Bosanskohercegovački nogometaši i Kategorija:Hrvatski nogometaši. --Mostarac (razgovor) 10:11, 24. srpnja 2012. (CEST)[odgovori]

GC

Lipice, čemu de: ako nema članka? --Orijentolog (razgovor) 03:16, 8. kolovoza 2012. (CEST)[odgovori]

Sve OK. :) Vidim da si umetnuo desetak minuta prije nego što je stvoren njemački članak, bolje je raditi obrnuto da ne zeznemo botove. --Orijentolog (razgovor) 20:38, 8. kolovoza 2012. (CEST)[odgovori]

Slika i promjene

Bok.

Ja sam napravio neke preinake na svom profilu. Daj molim te izbriši slike u odjelu i sa bazena. Hvala ti unaprijed. Budja — Prethodni nepotpisani komentar napisao je 109.60.119.43 (razgovordoprinosi) 10:10, 24. svibnja 2013.

Zahvala za nagradu

Puno hvala na nagradi još iz 2010. ili 2011. godine! Davno je to bilo, ali nadam se da nije kasno zahvaliti se! :)) Lijep pozdrav! --Herr Mlinka (razgovor) 22:35, 2. studenog 2013. (CET)

Marko Francišković

Lipice, članak je predložen za brisanje zbog kriterija. Hvala na razumijevanju.--MaGa 12:08, 19. studenog 2013. (CET)

Novopostavljene slike

Dobrodošli na wikipediju! Molimo vas da prilikom postavljanja slika slijedite upute koje možete pročitati pri samom postavljanju. Neke vaše slike nisu propisno označene, što znači da predložak {{Infoslika}} nije ispunjen u potpunosti, pravilno ili nikako, i/ili slika nije pravilno licencirana. Sve slike koje su nepropisno postavljene se brišu. Hvala na razumijevanju. --MaGa 19:52, 6. siječnja 2014. (CET)[odgovori]

- licencija nije u redu (osim ako ti nisi Alessandro Deambrosi)
- izvor i autor: Alessandro Deambrosi - dopusnica od dotičnog gospodina?
- isto kao i iznad (samo drugo ime autora)
- isto kao i iznad (samo drugo ime autora)
- isto kao i iznad (samo drugo ime autora)
- isto kao i iznad (samo drugo ime autora)
- licencija nije u redu
- veličina također nije OK (sve pod pravednom uporabom ne može prelaziti 300 piksela)
- veličina ne smije biti veća od 300 piksela

--MaGa 12:38, 20. siječnja 2014. (CET)[odgovori]

Global account

Hi Lipice! As a Steward I'm involved in the upcoming unification of all accounts organized by the Wikimedia Foundation (see m:Single User Login finalisation announcement). By looking at your account, I realized that you don't have a global account yet. In order to secure your name, I recommend you to create such account on your own by submitting your password on Special:MergeAccount and unifying your local accounts. If you have any problems with doing that or further questions, please don't hesitate to contact me on my talk page. Cheers, DerHexer (razgovor) 01:25, 15. siječnja 2015. (CET)[odgovori]

Perković

Ima li ikakvih izvora?--MaGaporuči mi 18:33, 11. kolovoza 2015. (CEST)[odgovori]

Molio bih i da se srede slike spomenute dva odlomka iznad.--MaGaporuči mi 18:34, 11. kolovoza 2015. (CEST)[odgovori]

Nikakvi brojevi mobitela, u obzir dolaze samo pismena dopuštenja, naravno postavljena na WP.--MaGaporuči mi 18:45, 11. kolovoza 2015. (CEST)[odgovori]

Mrvičice

Pozdrav Lipice! Gledam tvoje današnje, ali i ranije doprinose pa se ne mogu čudom načuditi kakve si to kojekakve mrvičice bez izvora ostavio u GIP-u (čak još tamo od 2013. godine)?! Dakako, nije to samo tvoja zasluga, nego i kolega administratora kojima su te mrvičice očito promakle pa ih moguće i zato nisu već ranije prebacili na doradu. Imaš li ti namjeru doraditi te "članke" ili ne? Pitam zato jer mrvičice od jedne ili tek nekoliko rečenica s infookvirom i bez izvora nisu članci: takve "članke" danas uglavnom prebacujemo na doradu na dva tjedna ili ih se katkada i odmah briše kao nedovoljan i/ili neuređen sadržaj (to je danas uobičajena praksa sa sličnim doprinosima novih suradnika, ali iskusnom suradniku poput tebe to ne bi trebala biti nikakva novost). Dakle, što ćemo s tim mrvičicama: hoćeš li ih uskoro dorađivati ili ...? Srdačan pozdrav, Maestro Ivanković 20:59, 17. lipnja 2016. (CEST)[odgovori]

Lipice, molim te, pokušaj ubaciti koju referenciju. Ako gdje što zapne, slobodno me pitaj. Kubura (razgovor) 08:47, 18. lipnja 2016. (CEST)[odgovori]
Pozdrav svima, neznam dal cu stignut sve doradit...mozda ste vec neke izbrisali. Da u pravu ste trebal bi prvo te sve doradit prije eg krenem dalje. Uglavnom nemojte ji jos brisat. jedino ako su stvarno katastrofa.--Lipice 14:57, 14. srpnja 2016. (CEST)[odgovori]

Amer Gojak, PT Hanjaya Mandala Sampoerna Tbk.

Napisali ste članak koji ne zadovoljava standarde Wikipedije te je stoga prebačen na stranicu za razgovor.
Molimo Vas uredite članak u sljedećih 14 dana inače će biti obrisan.

Čestitka

Uskoro će 9 godina da si na wikici! Izvrsno! Kubura (razgovor) 08:31, 19. studenog 2016. (CET)