Razgovor sa suradnikom:MaGa/Arhiv 13: razlika između inačica

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
→‎brisanje: novi odlomak
Redak 246: Redak 246:
Srdačan pozdrav iz Rijeke--[[Suradnik:JudoRi|JudoRi]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:JudoRi|razgovor]])</small> 10:23, 4. prosinca 2016. (CET)
Srdačan pozdrav iz Rijeke--[[Suradnik:JudoRi|JudoRi]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:JudoRi|razgovor]])</small> 10:23, 4. prosinca 2016. (CET)


== brisanje ==
== brisanje planinarski dom brezovac ==


gospodine ili gospođo MaGa zašto ste obrisali stranicu " planinarski dom brezovac "
gospodine ili gospođo MaGa zašto ste obrisali stranicu " planinarski dom brezovac "

Inačica od 4. prosinca 2016. u 16:33

Arhiva 1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Nastavak

Profesor bi vjerovatno rekao isto. U vezi ovoga da autorom, jedan suradnik mi je jednom prilikom rekao da stavim samo nepoznat, ali čini mi se da je ovo tvoje pametnije (sigurno). Dvanaesti Igrač 19:12, 3. studenog 2016. (CET)

SA

Ako se ovog uopće sjećaš. Kao što sam obećao, nešto sam pokušao. Mislim da je u svakom slučaju bolje nego što je bilo... --MAN_USK recider 00:22, 5. studenog 2016. (CET)

O V/velikom vođi

Bok MaGa,

koliko vidim nije napisano velikim početnim slovom da bi se na nekoga posebno odnosilo, bilo na wiki ili izvan wiki. Ovako je to opća imenica, kao predsjednik i sl. Pogotovo se ne odnosi na uobičajeno značenje pojma veliki vođa u Sjevernoj Koreji ili kako su neki nekad znali pridjeljivati taj naziv čak i na wiki. A glede toga na što bi se točno nešto moglo odnositi, lijepo bi se dalo objasniti činjenicom da je neusklađeno stanje, a pravopis na wikipediji čini mi se nije definirao kako se u tom slučaju države Sijera Leone sklanja njezin naziv. Hvala na postavljenom pitanju, ali bilo bi dobro da se na međusobnu komunikaciju suradnika, osobito onu koja ni po čemu ne izlazi iz okvira pristojnosti, ne reagira. Lijep pozdrav, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 18,33; 5. XI. 2016. (SEV)

Molim Vas da provjerite ovaj članak koji sam napisao o Carbon Blancu. Link: https://hr.wikipedia.org/wiki/Carbon-Blanc Zahvaljujem se, --IObi (razgovor) 12:43, 6. studenog 2016. (CET)

re:Datoteka

Istina, znam da sam negdje pročitao da je on autor, ali se ne sjećam gdje, uglavnom, izbrisao sam ga iz autora. Dvanaesti Igrač 14:40, 6. studenog 2016. (CET)

Making Movies

Hello, I guess we're going to see it soon :-) -- Blackcat (razgovor) 11:27, 7. studenog 2016. (CET)

Re: Vandalizmi

[1] Jesam, ovdje. Lijep pozdrav, Ivi104 (razgovor) 19:15, 7. studenog 2016. (CET)

Išao sam principom ako ih ja ne znam, ne znači da nisu poznati... Kako da za ikog meni nepoznatog znam je li relevantan za uključenje u wiki? Kad smo već kod smrdljivih izmjena, spada li ovo u Wiki, i što sa podnaslovima ovdje? Nekako su mi sumnjivi... Ivi104 (razgovor) 19:25, 7. studenog 2016. (CET)
Članak o knjizi ne iznosi zašto je važna za (ovu) enciklopediju, čak direktno iznosi i dio sadržaja, dobio sam dojam da ju se neizravno reklamira, a kod Picelja su podnaslovi čudno pisani, to je zapravo najveći problem. (Ili ne?) U vezi važnosti neke osobe, mogao bih guglati, ali Google nije nepristran, pa može ispasti da neki autor tri bezvezne knjige ima puno reklama po Googleu, pa se može učiniti važnijim od ona tri (možda važna) stanovnika Crnići-Kule, koji nemaju članke na Googleu... A definite answer continues to elude me... Ivi104 (razgovor) 19:54, 7. studenog 2016. (CET)
Možda netko napište članak Statističke regije Srbije i tri regije koje nedostaju pa će trebati predložak, s druge strane predložak je malen pa će se lako ponovo napraviti kad se napišu članci. Treba i novi članak Kosovo i Metohija koje je za Srbiju njihova regija, sad imamo samo Kosovo što smeta Calaponu. Ja ga nebi brisao.--Šokac 20:24, 7. studenog 2016. (CET)

upit

Gdje sam pogriješio u stranici koju sam uređivao? Daniel(Kaos hr (razgovor) 11:30, 9. studenog 2016. (CET))

Priručna memorija

I ja sam se dvoumio da li to uopće navesti, nisam našao nigdje ni predmemoriju pa sam je uklonio i onda na kraju vratio. U redu, uklonit ću skrivenu memoriju jer je zaista nisam ni želio navoditi, ali sam isključivo zbog potpunosti navoda naveo. Hvala na pomoći. Lijepo te pozdravljam, -- Nesmir Kudilovič (razgovor) 17,37; 9. XI. 2016. (SEV)

Izmislio sam danas vic

Jutros sam izmislio vic: Dolazi Hillary sinoc kuci a muz joj kaze: Eto malo si se igrala politika a sada u kuhinju i napravi pitu:).
Nego kad si vec tu: Preuzeo sam naziv iz predloska gdje se "Prva Dama" pise velikim slovom. Nisam bas siguran da je to ispravno pa ako imas neku bolju ideju molim te promjeni odmah naziv clanka.--El hombre (razgovor) 19:03, 9. studenog 2016. (CET)

Pa znas prvo sam napisao obnasala duznost pod navodnim znacima, dakle ironicno. Vec je bilo zapoceto oko 25 clanaka o prvim damama i ja sam samo nastavio koristeci isti sablon/matricu. No jedna druga stvar mi je na pameti. Htjeli mi to ili ne am. predsjednik je jedna od mocnijih svjetskih osoba i njegova supruga je javno eksponirana skoro svakodnevno. Po meni je clanak o prvoj dami am. drzava bitniji od clanka o Kim K, Jeleni K, Severini ili Ceci a to sve vec imamo i niko ni je pomislja na brisanje. Ako mislis da je za brisanje stavi na razgovor, pa neka ekipa odluci, a da ja ne trosim vise vrijeme na taj clanak i mirna Bosna:) Pozz--El hombre (razgovor) 18:56, 11. studenog 2016. (CET)
De molim te am. damu iz predloska o prvim damama "Frances Cornelia Cleveland" preimenuj u Frances Cleveland. Radi se o istoj osobi a ja nemam pristupa uredjivanju osim direktne poveznice. Pozz--El hombre (razgovor) 11:52, 12. studenog 2016. (CET)
Prica ide ovako: Prije 2-3 dana sam napravio pogresnu poveznicu u predlosku o "damama". I onda sam to vidio i zamolio da se to izbrise preusmjeravanje sto si ti to napravio. No posao nije bio zavrsen jer je ista dama u tom predlosku imala dva razlicita imena. Posto ja to nisam mogao napraviti (pretpostavljam jer sam napravio pogresnu poveznicu) onda sam se sjetio tebe. U medjuvremenu je to suradnik Srdjan m sredio. U ovom trenutku vidjeh da i ja mogu uci na predlozak i da bih to mogao napraviti. Kako bi rekao moj ucenik Vilko Šekspir "much ado about nothing".:) Pozz--El hombre (razgovor) 10:30, 13. studenog 2016. (CET)

Džudo

Zdravo, MaGa. Bi li tvoj bot mogao pomoći u vezi kategorizacije? Naime, ovu kategoriju (i sve njezine potkategorije, naravno) trebalo bi uskladiti na "džudo". Mogao bih to i ručno, ali rekoh bolje bi bilo da pitam da ne zatrpavam nedavne ako se može botom. – Srdjan m (razgovor) 19:40, 9. studenog 2016. (CET)

uklonjena stranica

Napravio sam wiki stranicu o sebi jer su mi to savjetovale kolege. Znači sve što sam naveo je potkrepljeno istinom, člancima koji su mi odobreni. Vi ste mi stranicu izbrisali. :-)

(Kaos hr (razgovor) 09:08, 10. studenog 2016. (CET))

jel postoji negdje u arhivi taj tekst koji si obrisao ili je skroz nestao? Kaos hr (razgovor) 23:17, 10. studenog 2016. (CET)

Marko Škugor

Poštovani,

vidim 2 netočna navoda u temi Marko Škugor.

Marko ima dvije sestre, Saru i Karmen, Karmen nije navedena u Wikipediji. Te je navedeno da Marko sudjeluje u projektu Tri tenora, to nije točno, projkt se zove Četiri tenora.

(ScardonaZG (razgovor) 09:48, 11. studenog 2016. (CET)) Lp, Tena

administratori wikipedije ili? :-) Oprosti što te gnjavim, ali htio bih taj tekst iskopirati jer sam ga pisao dva dana. Htio bih ga sačuvati. Kako da dođem do njega. Oprosti što te ovako gnjavim, ako je lakše pošalji mi upute na e-mail: kaos_hr@yahoo.com Kaos hr (razgovor) 21:56, 11. studenog 2016. (CET)

re:Srbi u Njemačkoj

Njemački zavod za demografiju vodi evidenciju samo o stranim državljanima, ne i etničkoj pripadnosti (ili podrijetlu) svojih državljana. Čak tu ne navode ni osobe sa dvojnim državljanstvom. Zbog toga sam ja naveo pored tih podataka i pretpostavke, odnosno procjene (naglašavajući da je riječ o procjeni) koliko je osoba srpskog podrijetla. Našao sam i podatak sa zvaničnog site-a Ministarstva vanjskih poslova Republike Srbije, gdje se navodi procjena da u Njemačkoj živi oko 500.000 pripadnika srpske dijaspore ([2], strana 31) --Pera detlic (razgovor) 14:52, 13. studenog 2016. (CET)

Slažem se, zato sam u članku i stavio da su u pitanju državljani Srbije, a pošto nisu svi državljani Srbije Srbi, niti svi državljani Njemačke etnički Nijemci, ubacio sam i procjenu. E sad, da li je ovaj dokument koji sam ti naveo validan izvor za članak (i druge članke), reci ti... --18:32, 13. studenog 2016. (CET)
ovaj --Pera detlic (razgovor) 21:54, 13. studenog 2016. (CET)
Znači taj dokument mogu da navedem kao izvor za procjenu broja pripadnika srpske dijaspore? --Pera detlic (razgovor) 08:49, 15. studenog 2016. (CET)

Hahahaha

zamjenjuje sve što bih rekao na te primitivne "kartone"...djeco draga...--Rethymno (razgovor) 12:14, 17. studenog 2016. (CET) Ako posotji onaj najkonkretniji gdje se neki korisnik potpuno briše, molim, primijenite ga, da me i dalje ne zasmijavate.--Rethymno (razgovor) 12:16, 17. studenog 2016. (CET)

Lenny

Nema potrebe, sačekati ću dok pjevačica malo više dobije pozornosti tako da će člančić imati više teksta. Cure-for-lonely (razgovor) 23:34, 17. studenog 2016. (CET)Cure-for-lonely

Brisanje stranice Naš Hajduk

Pozdrav,

možeš li vratiti obrisanu stranicu Naš Hajduk?

Odobrenje za korištenje sadržaja imam, jedan sam od autora istog. Ukoliko je potrebno, postavim dopuštenje tajnika Udruge.

I prepravim ga svojim riječima. jednostavno je bilo potrebno da u tom trenutku imamo članak na Wikipediji. Na žalost, nisam na vrijeme vidio upozorenje, nisam prečesto na wikipediji, što se i vidi. :)

---

Isprike jer nisam svaki dan tu... :) Vidio sam tvoj zadnji komentar, da ćemo urediti stranicu Naš Hajduk u skladu sa pravilima Wikipedije. Odradim to ja uz vašu pomoć ili sredite vi iskusniji? Zahvaljujem! --Brolanenses (razgovor) 08:09, 22. studenog 2016. (CET)

Dopusnica

[3] Moja greška, odmah sam ti zahvalio jer sam se sjetio u čemu je problem. Kada sam ja, tamo nekad, pribavljao dopusnice nisam ih slao adminima... Valjda sam bio pouzdan. Hvala na ispravci.--MAN_USK recider 18:35, 18. studenog 2016. (CET)

Čestitka

8 godina na wikici! Sjajno! Kubura (razgovor) 08:34, 19. studenog 2016. (CET)

Crveni se...

Bok MaGa! Znaš li možda kako ukloniti velik broj crvenih poveznica odavde, po mogućnosti automatski, jer bi zaista bilo zamorno "skidati" ih sve ručno?
Hvala! --Ivi104 (razgovor) 21:19, 20. studenog 2016. (CET)

Skinuo ih je Srdjan m [4]. --Ivi104 (razgovor) 18:35, 21. studenog 2016. (CET)

re:Prva dama...

Pardon, nisam bio siguran da li je malim ili velikim, a pošto je na engleskom velikim... Al eto, sad znam za ubuduće. Dvanaesti Igrač 21:27, 20. studenog 2016. (CET)

Ping-pong

Meni se isto ne igra ping ponga i vjerujem da želite doprinijeti stranici i hrvatskoj wikipediji ali koliko god to vama zvučalo nevjerojatno, ja želim to isto. Mislim da je navođenje izvora i izbjegavanje davanja paušalnih navoda jedan od najboljih načina da se poveća kredibilitet i vjerodostojnost članaka. Isto tako vam vjerujem kad kažete da je Željka Markić prevela te knjige i da to nije lažni navod ali ovi članci stilski bi trebali pripadati encikopledijskim unosima i ne možete od čitatelja očekivati da vam vjeruju na rječ nego ipak treba navesti izvor infomacije. Bizutage (razgovor) 06:26, 22. studenog 2016. (CET)

Ae

Nego što nego iđe. BlackArrow (razgovor) 18:24, 22. studenog 2016. (CET)

Mora se, nema mista za gluposti. BlackArrow (razgovor) 18:30, 22. studenog 2016. (CET)
Kasno san vidija poruku. Vidija san očito uklanjanje teksta pa san iša maknit, a kad san pogleda tvoja poruka je već bila tamo... BlackArrow (razgovor) 18:35, 22. studenog 2016. (CET)

Proterra Catalyst E2

Nažalost ne mogu Vam pomoći, student sam te sam dobio zadatak na ovu temu napisati članak u sklopu kolegija. Kada završi semestar (početkom veljače) slobodno ga izbrišite. LP

re:Wikipedija stil

Nisam uopće primijetio da je mjesto rođenja nakon godine, ispravio bih da sam vidio. Ovo za matematiku, nisam baš najbolje razumio o čemu govoriš. Dvanaesti Igrač 13:35, 23. studenog 2016. (CET)

Re: Proterra Catalyst E2

Hvala Vama.— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Sir Writesalot (razgovordoprinosi)

Re:Pravopis

Zato što je stranica zaključana, nemam dopuštenje za njeno uređivanje. Kada sam kliknuo na "uredi", izletjela mi je poruka "Nemate dopuštenje za uređivanje ove stranice, iz razloga: Ova stranica je zaključana za uređivanja, jer je uključena u sljedeće stranica koje su zaštićene "prenosivom" zaštitom: * Wikipedija:Izabrane godišnjice/studeni". Uz malo istraživanja, uvidjeh da je ovo razlog tome. --Pajo Pajimir 20:12, 24. studenog 2016. (CET)

re:Smjernica 60 minuta

Nemam što prigovarati. Stalno zaboravljam na to. Dvanaesti Igrač 22:39, 26. studenog 2016. (CET)

Što se tiče ove izmjene, da primijetio sam da nije prošlo 60 minuta i time sam prekršio pravilo, suradniku Croq sam se već ispričao, pa se nadam da crveni karton, tj. blok neće biti potreban. Dvanaesti Igrač 22:07, 30. studenog 2016. (CET)

Bijeli Božić

Hvala ti na prijedlogu, pokušat ću proširiti članak što je više moguće ovih dana. Čak bi mi možda i godila mala promjena u pogledu pisanja članaka o glazbi - da nije sve stalno u tonu teškog metala. --Pajo Pajimir 21:33, 28. studenog 2016. (CET)

Naravno da nemam ništa protiv, to mi se čini kao vrlo dobra ideja. Eh, razumijem u potpunosti, slično je i kod mene, stoga je dobro da si me danas pitao za proširivanje članka (pošto ovaj tjedan imam dovoljno slobodnog vremena) jer, da si me primjerice pitao sljedeći tjedan, ne bih ti mogao pomoći zbog silnih ispita koje ću imati u to vrijeme, pa ću ergo biti i manje vremena na Wikipediji. --Pajo Pajimir 22:12, 28. studenog 2016. (CET)


Zeljka Marrkić

Ja nisam stavio tvrdnju da je Zeljka Markic prevela niz knjiga i nije u redu da stavljate informacije koje ne mozete podkrijepiti. Ako vi tvrdite da jeste onda je na vama da osigurate dokaz a ako to ne zelite, ostavite predlozak dok netko drugi od suradnika to uradi. Ukloniti predlozak bez navodjenja dodatnih informacina je vandalizam.Bizutage (razgovor) 04:47, 29. studenog 2016. (CET)

Allah, dželle šanuhu

Poštovani,


Ne vidjeh da je u pitanju hrvatski jezik. Puno sreće u daljem radu!

Svako dobro i srdačan pozdrav!— Prethodni nepotpisani komentar napisao je Senjin Mušović (razgovordoprinosi) 09:05, 1. prosinca 2016.

Molim te za izgled šablona RADOVI U TOKU. Hvala.--Intermedichbo (razgovor) 18:23, 2. prosinca 2016. (CET)[odgovori]

Brisanje sadržaja Judo klub Rijeka

Poštovani 

Kao prvo moja isprika za zakašnjeli odgovor, propust i nepažnju.

Stranica koja je bila postavljena sa sadržajem preuzetim sa www.judorijeka.hr i nema copiright.

Kao dizajner, sukreator, član i administrator stranice, pripadajući sadržaj, grafika koji su i bili postavljeni na wikipediji i je moje vlasništvo poklonjeno klubu, a većina tekstova vlasništvo našeg tajnika Gosp. Slaviše Bradić. Ukoliko je potrebno dostaviti i njegovu potvrdu molim da mi to javite.

Za grafički sadržaj na samoj web stranici, a koji ako i je preuzet iz Kodokana ili od Judo federacija imamo sve potvrde i odobrenja za korištenje, objavljivanje i dijeljenje sadržaja .

Kako sam ja ipak više grafički dizajner, a naš klub djeluje na području grada Rijeke već više od 40 godina, želja je bila uvrstiti ga i na stranice wikipedije.

No redizajn i oporavak naše stare web stranice koja je nedavno doslovno bila krahirala, te izrada nove nam je oduzeola puno vremena, tako da još jednom isprika na kasnom odgovoru.

Ovim putem bi Vas i članove zajednice wikipdije zamolila za pomoć oko ispravnog unosa za stranicu JUDO KLUBA RIJEKA i povezivanja teksta na wikipediji sa ključnim poveznicama i na tome bi Vam bila neizmjerno zahvalna.

Svi Izvorni tekstovi, o judu, klubu i povijesti su vlasništvo kluba, nemaju komercijalnu već samo edukativnu svrhu.

Srdačan pozdrav iz Rijeke--JudoRi (razgovor) 10:23, 4. prosinca 2016. (CET)[odgovori]

Brisanje sadržaja Judo klub Rijeka

Poštovani

Moja isprika za propušteno objašnjenje i zakašnjeli odgovor.

Kao član, administrator i sukreator stranice www.judorijeka.hr ovime potvrđujem da stranica nema copyright. Tekstovi, sadržaj i jesu vlasništvo našeg tajnika Gosp. Slaviše Bradić , sav video materijal i slike vlasništvo članova, a sama obrada grafika, slika, stranica i sporni sadržaja moja koje smo klubu dali na korištenje. Za sav prevedeni ili podijeljeni sadržaj objavljen na našoj stranici, a koji nije naše vlasništvo imamo suglasnosti za objavljivanje i dijeljenje od strane Kodokana i Judo federacija, te naših suradnika.

Stranica je isključivo obrazovnog i edukativnog sadržaja, te u pozitivnom duhu samog juda.

Imali smo veliki kvar i stranica nam je bila potpuno krahirala, a to nam je oduzelo dosta vremena za oporavak, spašavanje i ponovni unos sadržaja na novom serveru, pa se još jednom ispričavam na propuštenom odgovoru.

Kako sam ja ipak samo grafički urednik bila bi Vam neizmjerno zahvalna oko pomoći unosa za stranice Judo klub Rijeka na wikipediju i ispravnog postavljanja poveznica unutar nje.

Srdačan pozdrav iz Rijeke--JudoRi (razgovor) 10:23, 4. prosinca 2016. (CET)[odgovori]

brisanje planinarski dom brezovac

gospodine ili gospođo MaGa zašto ste obrisali stranicu " planinarski dom brezovac " to je također postoji zašto ste ga obrisali