Razlika između inačica stranice »Razgovor sa suradnikom:MaGa/Arhiv 13«

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
(→‎re:John Carpenter: novi odlomak)
 
[[Suradnik:Dvanaesti Igrač|'''<font color="Blue">Dvanaesti</font>''']] [[Razgovor sa suradnikom:Dvanaesti Igrač|'''<font color="Gray">Igrač</font>''']] 21:01, 7. prosinca 2016. (CET)
 
== Odgovorio sam na komentar na temu "Mjesec prirodni satelit planeta Zemlje" ==
 
Poštovani,
odgovorio sam Vam na komentar na temu "Mjesec prirodni satelit planeta Zemlje"...jer izgleda kao da Zemlja ima dva prirodna satelita tako da se drugi pojavljuje u blizini Zemlje 2-3 puta godišnje u dvije do tri mijene Uštapa što se primjeti jedino oko pola noći po sjeni koja pada na mjesečev disk u punom sjaju Uštapa (po danu se ne vidi s Zvjezdarnica a po noći je zaklonjeno od promatraća na Zemlji od samog tijela Zemlje...I zato gospodo uređivači Wikipedije i Vi postanite samouki istraživači ako već niste astronomi kod slijedeće očekavane pojave "tranzita nepoznatog tijela pored Mjeseca" odnosno usredotočite Vašu pažnju na što se to zaista realno događa na nebu a u odnosu na ovu napomenu!
 
[[Suradnik:Croprof|Croprof]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Croprof|razgovor]])</small> 07:32, 8. prosinca 2016. (CET)
17

uređivanja

Navigacijski izbornik