Razlika između inačica stranice »Wikipedija:Što ne spada u Wikipediju«

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
moguće ocijeniti je li dobro uklopljeno u stranicu i je li dobro prevedeno
m (Kubura je uklonio zaštitu za "Wikipedija:Što ne spada u Wikipediju": obrazložena zamolba https://hr.wikipedia.org/w/index.php?title=Razgovor_sa_suradnikom:Kubura&oldid=prev&diff=4850831)
(moguće ocijeniti je li dobro uklopljeno u stranicu i je li dobro prevedeno)
 
5. Skladišta '''riječi pjesama''', bez ikakvoga dodatnoga teksta koji bi objasnio povijest, uzroke i slične podatke koji bi dali Wikipedijin članak. Svaki se takav doprinos briše s Wikipedije i, ovisno o kvaliteti članka i neutralnosti, šalje u [[s:Glavna stranica|WikIzvor]].
 
6. Skladišta '''tekstom neobjašnjenih statistika'''. Statistički podatci kojima nedostaje surječje ili orječno objašnjenje mogu umanjiti čitljivost te takvi podatci mogu biti zbunjujući, prema tome, statistički bi podatci trebali biti smješteni u tablicama kako bi im se poboljšala čitljivost. Članaci sa statističkim podatcima trebaju sadržavati objasnidbena orječja kojâ osiguravaju surječje. Gdjekad su statistički podatci toliko preopširni, te otežavaju razumljivost članaka. Statistike treba podijeliti u zasebne članke i prikazati u glavnomu članku. Primjerice članak [[Popis stanovništva u Bosni i Hercegovini 1991.]] i [[Wikipedija:Imenski prostori#Imenski prostor dodataka|dodatci]] tom članku.
 
=== Wikipedija nije blog niti društvena internetska stranica (fansite) ===

Navigacijski izbornik