Razlika između inačica stranice »Wikipedija:Što ne spada u Wikipediju«

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
m
m (Kubura je promijenio nivo zaštite za "Wikipedija:Što ne spada u Wikipediju": https://hr.wikipedia.org/w/index.php?title=Razgovor_Wikipedija:%C5%A0to_ne_spada_u_Wikipediju&oldid=prev&diff=4959011 ([Uređivanje=Onemogućeno novim i neprijavljenim s...)
 
4. '''Izražavanje misli o tekućim događajima''': Wikipedija nije mjesto izražavanja misli na račun tekućih događaja. Premda neki aktualni događaji mogu poslužiti kao izvrstan motiv za detaljne i duge (najčešće i subjektivne) rasprave, poput rasprava o [[Domovinski rat|Domovinskom ratu]], Wikipedija nikako nije medij za to. Baš naprotiv, Wikipedija bi trebala biti mjesto na kojemu će svatko pisati neutralne članke koji ne će tijekom događaja postati bespredmetni.
<div id="Forum"></div>
5. '''Forum''': Wikipedija se ne bi trebala, štoviše, '''ne smije se''' rabiti kao mjesto okupljanja različitih suradnika čija je jedina svrha razgovor s drugim suradnicima. Za to postoje forumi izvan Wikipedije kojih ima vrlo mnogo. Ako, pak, želite razgovarati o sadržaju članka, koristite pripadajuće stranice za razgovor ili [[wikipedija:kafić|Kafić]].
 
162

uređivanja

Navigacijski izbornik