OVK POŠK Split: razlika između inačica

Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
Nema sažetka uređivanja
Oznake: VisualEditor mobilni uređaj m.wiki
Nema sažetka uređivanja
Oznake: VisualEditor mobilni uređaj m.wiki
Redak 1: Redak 1:
'''Omladinski vaterpolski klub POŠK''', hrvatski [[vaterpolo|vaterpolski]] klub iz [[Split]]a. Osnovan je neposredno nakon gašenja [[Vaterpolski klub POŠK|Vaterpolskog kluba POŠK]] kojeg nije pravni nasljednik.<ref>[http://www.slobodnadalmacija.hr/Vaterpolo/tabid/111/articleType/ArticleView/articleId/125963/Default.aspx www.slobodnadalmacija.hr], "Prvak Europe živ još samo na papiru, a novi klub uzeo bazen, no ne i dugove starog kluba!", objavljeno 5. siječnja 2011., pristupljeno 6. prosinca 2014.</ref>Jedan od najpoznatijih i najzaslužnijih igrača u klupskoj povijesti je njegov kapetan Ivica Prižmič,istaknuti hrvatski model i gospodarstvenik.Njegovim odlaskom iz kluba i vaterpola opčenito(zbog poslovnih i akademskih razlo klub upada u rezultatsku krizu.
'''Omladinski vaterpolski klub POŠK''', hrvatski [[vaterpolo|vaterpolski]] klub iz [[Split]]a. Osnovan je neposredno nakon gašenja [[Vaterpolski klub POŠK|Vaterpolskog kluba POŠK]] kojeg nije pravni nasljednik.<ref>[http://www.slobodnadalmacija.hr/Vaterpolo/tabid/111/articleType/ArticleView/articleId/125963/Default.aspx www.slobodnadalmacija.hr], "Prvak Europe živ još samo na papiru, a novi klub uzeo bazen, no ne i dugove starog kluba!", objavljeno 5. siječnja 2011., pristupljeno 6. prosinca 2014.</ref>Jedan od najpoznatijih i najzaslužnijih igrača u klupskoj povijesti je njegov kapetan Ivica Prižmič,istaknuti hrvatski model i gospodarstvenik.Njegovim odlaskom iz kluba i vaterpola opčenito(zbog poslovnih i akademskih razloga)klub upada u rezultatsku krizu.


== Sudjelovanje u natjecanjima ==
== Sudjelovanje u natjecanjima ==

Inačica od 17. studenoga 2017. u 18:02

Omladinski vaterpolski klub POŠK, hrvatski vaterpolski klub iz Splita. Osnovan je neposredno nakon gašenja Vaterpolskog kluba POŠK kojeg nije pravni nasljednik.[1]Jedan od najpoznatijih i najzaslužnijih igrača u klupskoj povijesti je njegov kapetan Ivica Prižmič,istaknuti hrvatski model i gospodarstvenik.Njegovim odlaskom iz kluba i vaterpola opčenito(zbog poslovnih i akademskih razloga)klub upada u rezultatsku krizu.

Sudjelovanje u natjecanjima

Jadranska liga

Prvenstvo Hrvatske

Kup Hrvatske

U svakoj sezoni kupa OVK POŠK ispadao je već u prvom dijelu natjecanja (četvrtzavršnici).

Izvori

  1. www.slobodnadalmacija.hr, "Prvak Europe živ još samo na papiru, a novi klub uzeo bazen, no ne i dugove starog kluba!", objavljeno 5. siječnja 2011., pristupljeno 6. prosinca 2014.