Razlika između inačica stranice »Massimo Savić«

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
m
ispravak
m (ispravak)
Sredinom 2011. godine, Massimo objavljuje ogroman hit "Iz jednog pogleda", čiji je tekst i glazbu napisao Predrag Martinjak. Ovo je bila prva suradnja između Massima i Peggyja koja traje još i dan danas, a proizvela je mnoštvo hitova. Pjesma "Iz jednog pogleda" doživjela je ogroman uspjeh te danas broji čak preko 10 milijuna pregleda na YouTubeu. Ovom pjesmom Massimo je najavio rad na novom albumu. Taj album objavljen je krajem te iste godine pod nazivom "Dodirni me slučajno". Mnogi ovaj album nazivaju jednim od najboljih Massimovih albuma ikada, a proizveo je hitove poput već spomenute pjesme "Dodirni me slučajno" koju je napisao i uglazbio Dino Muharemović, "Sretan put" i "Krug u žitu", za koje je zaslužan ranije spomenuti Predrag Martinjak, "Tišina" za čiji je tekst i glazbu odgovoran Sandro Bastiančić te "Gdje smo sad" čiji je tekst napisala Massimova supruga Eni Kondić. Uz Massima i band, za ovaj album zaslužna su četiri producenta s kojima je Massimo radio - Nikša Bratoš, Predrag Martinjak, Ivan Popeskić i Ante Gelo.
 
Massimo je pritom tjekomtijekom 2012. i 2013. rasprodavao koncerte diljem regije, poput onih za Valentinovo u Tvornici kulture, ili onih u Srbiji u Sava Centru.
 
2013. Massimo najavljuje koncert svog života, a to je bio onaj u areni u Puli. Pritom objavljuje još jedan hit pod nazivom "Suze nam stale na put", na tekst i glazbu Predraga Martinjaka. Koncert u Puli održao se 17.8.2013. i Massimo ga je i sam nazvao jednim od najznačajnijih koncerata svog života. Tijekom 2013. Massimo je još imao brojne koncerte, a neki od njih su bili i na Beer Festu u Beogradu te na Špancirfestu u Varaždinu.

Navigacijski izbornik