Razlika između inačica stranice »Wikipedija:Kafić/Arhiv 8«

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
m
uklanjanje izmjene 5400315 suradnika 89.201.185.116 (razgovor)
Oznake: mobilni uređaj m.wiki
m (uklanjanje izmjene 5400315 suradnika 89.201.185.116 (razgovor))
Oznaka: uklanjanje
 
Na [[Special:Wantedpages]] vidim da su najtraženije godine, desetljeća, stoljeća i sl. Jeste već raspravljali o nekakvim template-ima za ove članke? Ako mi date kakav link na neki članak template, štagod, vjerojatno ću nać vremena da odradim dio posla na ovome. Ne bi htio na svoju ruku, da ne radimo dupli posal. --[[User:Ante Perkovic|Ante Perkovic]] 19:09, 16 July 2005 (CEST)
 
: Na stranici [[Wikipedija:Predlošci]] je ukratko objašnjeno kako funkcioniraju predlošci, no mislim da to nije bio bit pitanja :-). Do sada se tipskim člancima kao što šupak lol epic geymer momentsusu godine i dani u godini sustavno bavio samo [[User:Denny]], i to prilikom njihova kreiranja. Tako što god napravio na tome polju, nećeš gaziti nikome po prstima, nego ćemo ti svi biti zahvalni. Htio bih samo napomenuti da na hrvatskoj wikipediji nije zaživio duh kakav živi na jednoj sjeverozapadnoj wikipediji da treba generirati bilo kakve besmislene članke samo da im broj raste, ovdje je cilj pisati kvalitetne i smislene članke. No, i ja se slažem da bi trebalo izgenerirati ta desetljeća, da stranica [[Special:Wantedpages]] dobije nekakvu funkciju. Tih 14 stoljeća se može izgenerirati i ručno, no desetljeća treba propustiti kroz skiptu. Kad smislim, javim. [[User:SpeedyGonsales|SpeedyGonsales]] 21:19, 16 July 2005 (CEST)
 
:: Nakon slijedeće reindeksacije wikipedije stranica [[Special:Wantedpages]] će biti u funkciji, u ovom trenutku na vrhu fale samo desetljeća p.n.e. (tko je izgenerirao te wikipoveznice, da mi ga je vidjeti :-)))))

Navigacijski izbornik