Razlika između inačica stranice »Optimizacija web stranice«

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
Seo
(spam)
(Seo)
Oznake: VisualEditor mobilni uređaj m.wiki
[[Google_(tražilica)|Google tražilica]] je najčešće korištena tražilica u Hrvatskoj, ali i u svijetu. Zbog te činjenice se rasprave o optimizaciji web stranica usmjeruju na Googleov algoritam za pretragu, odnosno na to kako Google procjenjuje koja stranica će biti na prvom mjestu. Ne postoji jedan način kako će web stranica za određenu ključnu riječ postići prvo mjesto za navedeni upit. Postoje smjernice za poboljšanje rezultata na koje treba obratiti pažnju i koje će zasigurno pomoći pri boljem rangiranju na Google tražilici.
 
[https://touch-point-tehnology.com/affordable-seo-london/ Optimizaciju web stranice] možemo podijeliti u dvije kategorije: unutarnja i vanska optimizacija.
 
Optimiziranje web-lokacije može uključivati ​​uređivanje njenog sadržaja, dodavanje sadržaja, izmjenu [[HTML]]-a i kodiranja povezana sa korelacijom za određene ključne riječi. Pored toga uključuje i uklanjanje prepreka za aktivnosti indeksiranja tražilica, povratnih veza, ili ulaznih linkova, što je još jedna SEO taktika. Do svibnja 2015. mobilno pretraživanje je nadmašilo pretraživanje računala. <ref>https://adwords.googleblog.com/2015/05/building-for-next-moment.html</ref>

Navigacijski izbornik