Zagrebački računalni savez: razlika između inačica

Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
Dodana rečenica o natjecanjima
Redak 1: Redak 1:
Zagrebački računalni savez (ZRS) je neprofitna udruga [[informatika|informatičara]] koja djeluje na području grada [[Zagreb]]a. Cilj te udruge je popularizacija informatike. Djeluje od studenog 1998. god. i sjedište joj je u Ilici 53a. Sadašnji organizator radionica i kampova (ujedno i tajnik) je Zdravko Škokić.
Zagrebački računalni savez (ZRS) je neprofitna udruga [[Informatika|informatičara]] koja djeluje na području grada [[Zagreb|Zagreba]]. Cilj te udruge je popularizacija informatike. Djeluje od studenog 1998. god. i sjedište joj je u Ilici 53a. Sadašnji organizator radionica i kampova (ujedno i tajnik) je Zdravko Škokić. Godinama ostvaruju izrsne rezultete na nacionalnim i internacionalnim natjecanjima.


== Vanjske poveznice ==
== Vanjske poveznice ==

* [http://www.zrs.hr Stranica ZRSa]

== Vanjske poveznice ==

* [http://www.zrs.hr Stranica ZRSa]
* [http://www.zrs.hr Stranica ZRSa]



Inačica od 1. veljače 2020. u 11:18

Zagrebački računalni savez (ZRS) je neprofitna udruga informatičara koja djeluje na području grada Zagreba. Cilj te udruge je popularizacija informatike. Djeluje od studenog 1998. god. i sjedište joj je u Ilici 53a. Sadašnji organizator radionica i kampova (ujedno i tajnik) je Zdravko Škokić. Godinama ostvaruju izrsne rezultete na nacionalnim i internacionalnim natjecanjima.

Vanjske poveznice

Vanjske poveznice