Razlika između inačica stranice »Razgovor sa suradnikom:Mosorska gušterica«

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
→‎Čudno: novi odlomak
(→‎Čudno: novi odlomak)
[[Razgovor sa suradnikom:Mosorska gušterica/Arhiv/20200214|1.1.2019. - 14.2.2020.]]<br>
|}
 
== Čudno ==
 
Poštovani, ne znam u čemu je problem, ali čudno mi je da ste iznimno osjetljivi, iznimno rječiti, a svejedno uspijete ne razumjeti sljedeću rečenicu: '''Budući da ovo nije glasanje, mole se sudionici rasprave da ne glasaju.'''
 
Vaše uređivanje: ''"To je upravo ono što nam treba"'' '''nije''' argumentirana tvrdnja. Da neki problem postoji, očito je.
 
Kako ga riješiti, ne znam.
 
Ovdje sam administrator, s preko 15 godina iskustva, pa Vas lijepo molim da nešto promijenite, jer opet ''vozite u krivom smjeru u jednosmjernoj ulici''. Niste jedini, no rekao bih slikovito: nikoga tko ide pred jureći vlak nije spasila misao "Mislio sam da sanjam". Ne mislim ovo za vas, nego ne treba se osvrtati na druge, nego treba pažljivo čitati napisano, i pisati najbolje što se može. Vi ste odgovorni za svoje napisane riječi, pa neka one odražavaju vas u najboljem svjetlu, a ne da budu prosjek drugih suradnika koji ne misle što pišu, iz bilo kojeg mogućeg razloga. [[Suradnik:SpeedyGonsales|<span style='color:blue'>Speedy</span>]][[Razgovor sa suradnikom:SpeedyGonsales|<span style='color:gray'>Gonsales</span>]] 21:00, 18. veljače 2020. (CET)

Navigacijski izbornik