Razlika između inačica stranice »Razgovor sa suradnikom:Mosorska gušterica«

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje
(uputa)
Ovdje sam administrator, s preko 15 godina iskustva, pa Vas lijepo molim da nešto promijenite, jer opet ''vozite u krivom smjeru u jednosmjernoj ulici''. Niste jedini, no rekao bih slikovito: nikoga tko ide pred jureći vlak nije spasila misao "Mislio sam da sanjam". Ne mislim ovo za vas, nego ne treba se osvrtati na druge, nego treba pažljivo čitati napisano, i pisati najbolje što se može. Vi ste odgovorni za svoje napisane riječi, pa neka one odražavaju vas u najboljem svjetlu, a ne da budu prosjek drugih suradnika koji ne misle što pišu, iz bilo kojeg mogućeg razloga. [[Suradnik:SpeedyGonsales|<span style='color:blue'>Speedy</span>]][[Razgovor sa suradnikom:SpeedyGonsales|<span style='color:gray'>Gonsales</span>]] 21:00, 18. veljače 2020. (CET)
: Ne znam otkud vam ideja postavljati pitanja na svojoj stranici za razgovor. Ta metoda dobro funkcionira samo u slučaju dvostrukog snimanja svakog razgovora, na svojoj i tuđoj stranici za razgovor. Ako ništa drugo, sad bar znam da ste nešto pitali, pa će odgovor doći kad nađem vremena za wiki sljedeći put ili onaj iza toga. [[Suradnik:SpeedyGonsales|<span style='color:blue'>Speedy</span>]][[Razgovor sa suradnikom:SpeedyGonsales|<span style='color:gray'>Gonsales</span>]] 21:07, 18. veljače 2020. (CET)
 
== Odg.: Poslić za bota? ==
 
[https://hr.wikipedia.org/w/index.php?title=Razgovor_sa_suradnikom:Ivi104&type=revision&diff=5464649&oldid=5464283&diffmode=source] Riješeno! Urađeno 166 promjena u člancima u Kategoriji [[:Kategorija:Anatomija|Anatomija]] i njenim podkategorijama. Ako treba bilo što slično, stojim na usluzi! Lijep pozdrav, --[[Suradnik:Ivi104|Ivi104]] <small>([[Razgovor sa suradnikom:Ivi104|razgovor]])</small> 17:18, 24. veljače 2020. (CET)

Navigacijski izbornik