NK Valbandon: razlika između inačica

Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
Oznake: mobilni uređaj m.wiki
Nema sažetka uređivanja
Redak 17: Redak 17:
|}}
|}}


'''NK Valbandon 1972.''' ime je za hrvatski nogometni klub iz [[naselje|naselja]] Valbandon, općina Fažana u Istarskoj županiji.
'''NK Valbandon 1972.''' ime je za hrvatski nogometni klub iz [[naselje|naselja]] [[Valbandon]], općina [[Fažana]] u Istarskoj županiji.


==Opis==
==Opis==


Nogometni klub Valbandon 1972. trenutno se natječe se u 1. ŽNL_Istarskoj a. Službene boje kluba su žuta i plava. Trenutno, zbog nemogućnosti dobivanja dozvole za vlastiti stadion, utakmice se igraju u Fažani na stadionu Oliva. Beach boysi je nadimak igrača NK Valbandona. Trenutni predsjednik kluba (2015.) je Nikša Radišić, tajnik Massimo Prodan, a voditelj omladinskog pogona Zoran Rončević.
Nogometni klub Valbandon 1972. trenutno se natječe se u [[1. ŽNL Istarska|1. ŽNL.Istarskoj]], a. Službene boje kluba su žuta i plava. Trenutno, zbog nemogućnosti dobivanja dozvole za vlastiti stadion, utakmice se igraju u Fažani na stadionu Oliva. Beach boysi je nadimak igrača NK Valbandona. Trenutni predsjednik kluba (2015.) je Nikša Radišić, tajnik Massimo Prodan, a voditelj omladinskog pogona Zoran Rončević.


{{Mrva-nogomet-klub-hrvatska}}
{{Mrva-nogomet-klub-hrvatska}}

Inačica od 12. kolovoza 2020. u 22:36

NK Valbandon 1972.
Puno ime Nogometni klub Valbandon 1972.
Osnovan 1972..
Igralište Stadion Oliva, Fažana
Liga 1. ŽNL Istarska

NK Valbandon 1972. ime je za hrvatski nogometni klub iz naselja Valbandon, općina Fažana u Istarskoj županiji.

Opis

Nogometni klub Valbandon 1972. trenutno se natječe se u 1. ŽNL.Istarskoj, a. Službene boje kluba su žuta i plava. Trenutno, zbog nemogućnosti dobivanja dozvole za vlastiti stadion, utakmice se igraju u Fažani na stadionu Oliva. Beach boysi je nadimak igrača NK Valbandona. Trenutni predsjednik kluba (2015.) je Nikša Radišić, tajnik Massimo Prodan, a voditelj omladinskog pogona Zoran Rončević.

Nedovršeni članak NK Valbandon koji govori o hrvatskom nogometnom klubu treba dopuniti. Dopunite ga prema pravilima Wikipedije.