Razgovor sa suradnikom:Croxyz2: razlika između inačica

Stranica ne postoji na drugim jezicima.
Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
Redak 53: Redak 53:


[[WP:60]] - Koji je ovo put?--[[User:Man_Usk|<span style="font-family:'Bradley Hand ITC','Bradley Hand','URW Chancery L','Monotype Corsiva',cursive;font-size:large;color:#000080;">''Man_Usk''</span>]] <sup><span style="color:#00FF00;">[[user_talk:Man_Usk|''recider'']]</span></sup> 21:17, 25. studenoga 2020. (CET)
[[WP:60]] - Koji je ovo put?--[[User:Man_Usk|<span style="font-family:'Bradley Hand ITC','Bradley Hand','URW Chancery L','Monotype Corsiva',cursive;font-size:large;color:#000080;">''Man_Usk''</span>]] <sup><span style="color:#00FF00;">[[user_talk:Man_Usk|''recider'']]</span></sup> 21:17, 25. studenoga 2020. (CET)
{{s|ManUsk}}, nisam ni vidio kad je članak napravljen. Hvala na upozorenju!– <span style="border-radius:9em;padding:0 8px;background:#8B0000">[[Suradnik:Croxyz2|<span style="color:#FFF">'''Croxyz2'''</span>]]</span> <sup>[[Razgovor sa suradnikom:Croxyz2|💬]] </sup> 21:32, 25. studenoga 2020. (CET)
{{s|Man Usk}}, nisam ni vidio kad je članak napravljen. Hvala na upozorenju!– <span style="border-radius:9em;padding:0 8px;background:#8B0000">[[Suradnik:Croxyz2|<span style="color:#FFF">'''Croxyz2'''</span>]]</span> <sup>[[Razgovor sa suradnikom:Croxyz2|💬]] </sup> 21:32, 25. studenoga 2020. (CET)

Inačica od 25. studenoga 2020. u 21:33

Wikipedijin
uvodni tečaj
Tečaj

Naslovna stranica
Uređivanje članaka
Oblikovanje članaka
Wikipoveznice
Sestrinski projekti
Slike
Tablice
Stranice za razgovor
Ne zaboravite
Prijavljivanje
Imenski prostori
Zaključak

Dodatno

Pomoć:Sadržaj

Croxyz2, dobro došli na Wikipediju na hrvatskome jeziku, započetu 16. veljače 2003. godine – slobodnu enciklopediju!

Pozivamo vas na sudjelovanje u rastu ove svima dostupne enciklopedije na hrvatskome standardnom jeziku.


Ovdje su neke od stranica koje bi vam mogle pomoći:

  • Wikipedija − što je Wikipedija, povijest i organizacija projekta,
  • izvori − kako uspješno činiti Wikipediju boljom, te
  • slikeobvezno pročitati prije postavljanja bilo kakvih slika.

Ako želite vježbati možete to raditi na stranici za vježbanje, u slučaju da vam zatreba pomoć učinite sljedeće:


Svoje doprinose na člancima ne potpisujte, dok komentare na pripadajućim stranicama za razgovor, suradničkim stranicama i Kafiću molimo potpisujte tako što ćete pritisnuti gumbić ili na alatnoj vrpci ili napisati 4 tilde (tilda = 4x istovremeno tipke AltGr + tipka s brojem 1), što kod uređivanja izgleda ovako ~~~~.
Vlastitu suradničku stranicu (onu koja se zove "Suradnik:Croxyz2") možete uređivati po svojoj želji u skladu s pravilima uređivanja suradničke stranice (npr. asketski ili šminkerski).


Molimo Vas, ne stavljajte zaštićene radove bez dopuštenja! Nemojte izravno kopirati sadržaje s drugih internetskih stranica ako nemate izričito dopuštenje. Ako imate dopuštenje, napišite to na stranici za razgovor ili jednostavno dodajte ovdje. No, obvezno to napravite prije nego započnete s pisanjem preuzetog teksta. Molimo uočite da se svi doprinosi Wikipediji smatraju dvojno licencirani, pod Creative Commons Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima 3.0 i GFDL licencijom. Ako ne želite da se vaše pisanje nemilosrdno uređuje i slobodno raspačava, nemojte ga ovamo slati. Također nam obećavate da ćete ono što ćete napisati sami napisati, ili ćete to prepisati iz nečeg što je u javnom vlasništvu ili pod sličnom slobodnom licencijom.


If you don't speak Croatian: This is a welcome message sent to new users of hr.wikipedia.

Još jednom, dobro došli! --Mateo K 01 (razgovor) 20:40, 18. svibnja 2019. (CEST)[odgovori]

Zatrpavanje

Zatrpavaš nedavne promjene beskorisnim poslom. --Zeljko (razgovor) 22:53, 20. svibnja 2019. (CEST)[odgovori]


Jeli mi možeš objasniti što je taj "beskorisni posao"? Ja ne smatram dodavanjem stranica za razgovor s informacijom da je članak napisan za Wikiprojekt CEE proljeće 2019. besmislenim. Te stranice za razgovor su dodavali i drugi suradnici i ove i prošle godine kao što su: Croxyz (ja) , PajoPajimir, Mudroslov, Fraxinus itd.
Hoće li i oni dobiti žute kartone? Takve stranice dodaju i ostale 22 wikipedije koje sudjeluju u ovom wikiprojektu. Sveukupno su tako stvorena preko 9300 članaka (+ njihove stranice za razgovor). Svi ti članci s razgovorom koje sam dodao imaju kategoriju 'Kategorija:Wikipedija:CEE proljeće 2019.' To pomaže ljudima koje vode ovaj wikiprojekt pri računanju broja napisanih članaka i broja članaka po državama. U discordu sam prekjučer objasnio da je razlog moje neaktivnosti na wikipediji bio kvar računala i gubljenje korisničkog računa, stoga nisam mogao ranije dodati ove članke u Wikiprojektu. Molio bih te da mi makneš žuti karton.
P.S. Čudi me kako to da mi nisi dao žuti karton na starom računu kada sam dodao 29.4. oko 100 članaka.
Hvala na razumijevanju --Croxyz2 (razgovor) 00:00, 21. svibnja 2019. (CEST)[odgovori]

Hadži Lojo

Zamolio bih vas da pročitate članak koji ste upravo prekopirali, pun je neenciklopedijskog sadržaja, odnosno nečega što dolazi iz moderne inačice romana o Mirku i Slavku. Molim Vas da članak uredite u duhu enciklopedije. LP --Lasta 09:58, 21. svibnja 2019. (CEST)[odgovori]

Šta će reć

Šta će reć da više nisi Croxyz, nego Croxyz2? Kubura (razgovor) 21:43, 21. svibnja 2019. (CEST)[odgovori]

Baileyev most

Evo: [1] " planu je hortikulturno uređenje, odnosno makadam te tzv. Baileyev most koji je donirala Hrvatska vojska iz Karlovca.". I slovenski tehnički rječnik pouzdano je mjerilo za tvorbu riječi na hrvatskom jeziku [2], "Baileyev most". Eto, sad samo preusmjeri. Kubura (razgovor) 22:59, 12. lipnja 2020. (CEST)[odgovori]

[3] Bok Croxyz2, u infookvir upisuju se samo ligaški nastupi i pogotci. Sammir nije odigrao 236 ligaških utakmica i nije postigao 58 ligaških pogodaka za Dinamo. Ako si upisivao po Transfermarktu s ove stranice tamo piše 263 nastupa i 60 pogodaka, no to bi bilo ukupno njegovih utakmica i pogodaka za Dinamo, u svim natjecanjima. Isto, gdje si našao informaciju za 14 nastupa za hrvatsku reprezentaciju ako je i po HNS-u i po Transfermarktu odigrao 7? [4] [5] Lp.--Rovoobob Razgovor 14:35, 25. srpnja 2020. (CEST)[odgovori]

W:60

WP:60 - Koji je ovo put?--Man_Usk recider 21:17, 25. studenoga 2020. (CET) @Man Usk, nisam ni vidio kad je članak napravljen. Hvala na upozorenju!– Croxyz2💬 21:32, 25. studenoga 2020. (CET)[odgovori]