Zlatni globus za najbolji animirani film: razlika između inačica

Izvor: Wikipedija
Izbrisani sadržaj Dodani sadržaj
Nema sažetka uređivanja
Redak 1: Redak 1:
'''[[Zlatni globus]] za najbolji animirani film''' ([[engleski jezik|eng.]] ''Golden Globe Award for Best Animated Feature Film'') dodijeljuje se svake godine od [[2007.]], a dodijeljuje se svake godine u kojoj postoji barem osam dugometražnih [[animirani film|animiranih filmova]] koji zadovoljavaju kriterije za nominaciju. Ako ih je između osam i petnaest, dodijeljuje se u konkurenciji od tri filma, a ako ih je šesnaest ili više, konkurencija broji pet filmova.
'''[[Zlatni globus]] za najbolji animirani film''' ([[engleski jezik|eng.]] ''Golden Globe Award for Best Animated Feature Film'') dodjeljuje se svake godine od [[2007.]], a dodjeljuje se svake godine u kojoj postoji barem osam dugometražnih [[animirani film|animiranih filmova]] koji zadovoljavaju kriterije za nominaciju. Ako ih je između osam i petnaest, dodjeljuje se u konkurenciji od tri filma, a ako ih je šesnaest ili više, konkurencija broji pet filmova.


== Popis dobitnika ==
== Popis dobitnika ==

Inačica od 24. prosinca 2020. u 18:21

Zlatni globus za najbolji animirani film (eng. Golden Globe Award for Best Animated Feature Film) dodjeljuje se svake godine od 2007., a dodjeljuje se svake godine u kojoj postoji barem osam dugometražnih animiranih filmova koji zadovoljavaju kriterije za nominaciju. Ako ih je između osam i petnaest, dodjeljuje se u konkurenciji od tri filma, a ako ih je šesnaest ili više, konkurencija broji pet filmova.

Popis dobitnika

Poveznice